reklama
mamusia synka
i córeczki
a mowiłam ze da sie "zobaczyc", Juszka tez widzi, ttylko trzeba mięsnie albo pseudo miesnie brzucha napiac, i ruchy czuc po jednej stronie tam gdzie zawiniete sa nożki a tam gdzie plecki wlasnie czuc czkawke.............
kolezanka z poprzecznym mowiła ze maiała bardzo "krzywy"brzuch z jednej strony balon a z drugiej pusto..............
kolezanka z poprzecznym mowiła ze maiała bardzo "krzywy"brzuch z jednej strony balon a z drugiej pusto..............
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Wy tak o tej zgadze a ja jem wszystko i mi nic a nic nie jest
Od czego to zależy?
Od czego to zależy?
kamaa
Fanka BB :)
Dzwonie do gemini. BO moje zamowienie po tygodniu nadal w trakcie realizacji
No i dobrze ze zadzwonilam. Jakis blad mieli i dlatego moje zamowienie nie wychodzilo no kurcze bym sie zaczekala babka powiedziala ze zrobila jeszcze raz do realizacji i dzisiaj paczka powinna wyjsc. Mam nadzieje ze tak bedzie.
Ide dalej troche w domu porobic, potem Was doczytam bo naprodukowalyscie od rana ;-)
No i dobrze ze zadzwonilam. Jakis blad mieli i dlatego moje zamowienie nie wychodzilo no kurcze bym sie zaczekala babka powiedziala ze zrobila jeszcze raz do realizacji i dzisiaj paczka powinna wyjsc. Mam nadzieje ze tak bedzie.
Ide dalej troche w domu porobic, potem Was doczytam bo naprodukowalyscie od rana ;-)
Ostatnia edycja:
AnetaNorwegia
Flower 160x200? Przeciez to bym musiala na pol ja skladac zeby sie zmiescila na lozku lozeczko ma 70x160 teraz mala ma kolderke 70x130 a mysle nad 100x140 chyba
AnetaNorwegia
Mamusia u mnie nie widac za duzo tluszczyku
Hey,
wracam do świata żywych... Wczoraj rano tak się zestresowałam (ząb przedni mi się połamał), że cały dzien miałam z głowy. Najpierw poszukiwania dentysty... potem fajna wiadomość, że trzeba będzie usunąć... Na razie mi zakleili tak by do rozwiązania wytrzymało i nic się tam złego nie działo... ale muszę rozważyć czy implant, czy może mostek... w końcu z szparą z przodu nie za bardzo chcę chodzić ;-)
W każdym razie stres da mi popalić i już popołudniu leżałam plackiem... brzuch napięty i ogólne osłabienie... Od tego latania jeszcze "zimno" na ustach mi wyskoczyło
No nic teraz postaram się nadrobić Wasze posty, chociaż widzę, że sporo tego
Zabieram się za lekturę....
wracam do świata żywych... Wczoraj rano tak się zestresowałam (ząb przedni mi się połamał), że cały dzien miałam z głowy. Najpierw poszukiwania dentysty... potem fajna wiadomość, że trzeba będzie usunąć... Na razie mi zakleili tak by do rozwiązania wytrzymało i nic się tam złego nie działo... ale muszę rozważyć czy implant, czy może mostek... w końcu z szparą z przodu nie za bardzo chcę chodzić ;-)
W każdym razie stres da mi popalić i już popołudniu leżałam plackiem... brzuch napięty i ogólne osłabienie... Od tego latania jeszcze "zimno" na ustach mi wyskoczyło
No nic teraz postaram się nadrobić Wasze posty, chociaż widzę, że sporo tego
Zabieram się za lekturę....
Dziewczyny chyba juz wiem dlaczego maly tak bardzo sie ruszal z rana i rozpychal az mnie wszystko bolalo....
Usiadl sobie na pupie wlasnie mial czkawke... Czulam ja na gorze brzucha pod zebrami! Do tego widac i czuc glowke... Wrzuce zaraz na fb filmik ja nie chce cc!!!! Nigdy w zyciu!!! Juz wole rodzic sama bez mojego jak isc pod noz jak dobrze ze w poniedzialek to usg! No po pupie raczej czkawki bym nie widziala
Wrzuć tu, bo ja nie mam fb i nie będę miała jak zobaczyć :-(
reklama
Po moim brzuchu też nie widać, bo tłuszczyk przeszkadza, ale da się wyczuć dwoma rękami po bokach ściskacie i czuć główkę Spytajcie ginekologów jak to robić mi moja ginka pokazała, a mały nieźle daje czadu w brzuchu, teraz to bolesne te jego kopnięcia, nie tak jak kiedyś, teraz potrafi przywalić
Podziel się: