reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
a mowiłam ze da sie "zobaczyc", Juszka tez widzi, ttylko trzeba mięsnie albo pseudo miesnie brzucha napiac, i ruchy czuc po jednej stronie tam gdzie zawiniete sa nożki a tam gdzie plecki wlasnie czuc czkawke.............

kolezanka z poprzecznym mowiła ze maiała bardzo "krzywy"brzuch z jednej strony balon a z drugiej pusto..............

Dzwonie do gemini. BO moje zamowienie po tygodniu nadal w trakcie realizacji :wściekła/y:

No i dobrze ze zadzwonilam. Jakis blad mieli i dlatego moje zamowienie nie wychodzilo :angry: no kurcze bym sie zaczekala :angry: babka powiedziala ze zrobila jeszcze raz do realizacji i dzisiaj paczka powinna wyjsc. Mam nadzieje ze tak bedzie. :confused:

Ide dalej troche w domu porobic, potem Was doczytam bo naprodukowalyscie od rana ;-)

Ostatnia edycja:
Hey,

wracam do świata żywych... Wczoraj rano tak się zestresowałam (ząb przedni mi się połamał), że cały dzien miałam z głowy. Najpierw poszukiwania dentysty... potem fajna wiadomość, że trzeba będzie usunąć... :crazy: Na razie mi zakleili tak by do rozwiązania wytrzymało i nic się tam złego nie działo... ale muszę rozważyć czy implant, czy może mostek... w końcu z szparą z przodu nie za bardzo chcę chodzić ;-)
W każdym razie stres da mi popalić i już popołudniu leżałam plackiem... brzuch napięty i ogólne osłabienie... Od tego latania jeszcze "zimno" na ustach mi wyskoczyło :crazy:

No nic teraz postaram się nadrobić Wasze posty, chociaż widzę, że sporo tego :-D
Zabieram się za lekturę....

Dziewczyny chyba juz wiem dlaczego maly tak bardzo sie ruszal z rana i rozpychal az mnie wszystko bolalo....
Usiadl sobie na pupie :szok: wlasnie mial czkawke... Czulam ja na gorze brzucha pod zebrami! Do tego widac i czuc glowke... Wrzuce zaraz na fb filmik :szok: ja nie chce cc!!!! Nigdy w zyciu!!! Juz wole rodzic sama bez mojego jak isc pod noz :tak: jak dobrze ze w poniedzialek to usg! No po pupie raczej czkawki bym nie widziala :sorry:

Wrzuć tu, bo ja nie mam fb i nie będę miała jak zobaczyć :-(

Aneta jakieś dziwne wymiary ma to łózko- wąskie jest...Córcia jeszcze mała to pewnie starczy taka kołderka jak piszesz... my na dwa lata kupilismy hani normalna kolderkę i lózko

reklama
Po moim brzuchu też nie widać, bo tłuszczyk przeszkadza, ale da się wyczuć dwoma rękami po bokach ściskacie i czuć główkę :tak: Spytajcie ginekologów jak to robić mi moja ginka pokazała, a mały nieźle daje czadu w brzuchu, teraz to bolesne te jego kopnięcia, nie tak jak kiedyś, teraz potrafi przywalić :szok:

Do góry