Susi aaaa no widzisz to nie wiedziałam, a jak się ją ściąga? Bo jeśli tak jak żel to chyba podziękuję
Flower ale malusia ta niunia... kurcze jakie to ciuszki zakładać na takie maleństwo? W 50 się topi... szok
a co do zgagi to ja już robię takie różne kombinacje... i nic z tego... mleko zimne pomaga na chwilę, leki zgagowe też tylko na chwilę... wczoraj zasnęłam o dziwo o 2, pisze o dziwo bo jak na mnie to mega wcześnie
wiec jak coś łącze się z Tobą w "bólu" zgagowców
Ozila super że ten cukier ci dobry wychodzi
ale koszty opieki lekarskiej też macie gigantyczne... szok. Ojjj i uważaj na siebie, ja w sumie właśnie przez tą pomrocznosc ciążową zrezygnowałam już z jeżdżenia samochodem..
Megi ale fajnie że Tadzik dał ci dziś pospac
pewnie i na niego podzialala aura śniegowa
Agnis współczucia z tą wodą... ty to masz akcje... a co do niechcieja z ruszeniem d... z łóżka to ja też tak mam chyba to ta pogoda... śnieg sypie jak szalony
a ja muszę iść zaraz do sklepu bo planuje dziś rosolek i.... kluski z truskawkami... no naszło mnie jak nie wiem co
i zrobię wszystko żeby te truskawki gdzieś kupić
) a jak Ktg?
Mamusiu ja nigdy nie miałam lewatywy robionej i poważnie się jej boje
ale z drugiej strony lepsze to niż qpa na łóżku porodowym.... ja nie wiem czy u nas w szpitalu trzeba mieć swoją... zapytam na szkole rodzenia. Że też poród nie może być prostrzy.... nie?
a co do rodzyneczki to ja właśnie chce zamówić
dzięki za opinie
Jo_asia rozumiem twoje wybuchy na męża
hormony szaleją
zamówił wózek bo chciał dobrze pewnie też się stresuje
ale i ja też mam takie napady ze bez kija nie podchodz
Secreto ale masz czarne myśli że zaczniesz rodzic jak twój gin będzie na nartach
głowa do góry wytrzymasz aż wróci
)
8 tys????? Matko ale suma... ja muszę policzyć ile wydałam ale myślę że z wózkiem to zamknę się w 4 tys...
Ja dziś zaczynam 31 tydzień... i za każdym razem łapie się na tym że przeraża mnie perspektywa szybko zbliżającego się porodu
Zbieram się do sklepu
robię obiadek i czekam na kumpele
dziś dzień odwiedzin
)
Buziaki dziewczyny i udanego dnia życzę