reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ozila ale Was kasują za wizyty/badania/leczenie :baffled: masakra:baffled: ja tez ostatnio gyby nie maz to normalnie na czerwonym bym przejechala...a tak w polowie przescia sie zatrzymalam:baffled:

marcia30 gratki klejnego tyg :-)

Megi Pegi to super :-) wiedzial ze mama potrzebyje snu:tak:

Ja zaraz do koreczka smsa napisze:baffled:

Acha a ja zaczynam sie wkurzac! W gemini zrobilam zamowienie na pona 300zl! W czwartek! Dwa razy maila dostalam ze w trakcie realizacji! A paczkibrak! A ostatnio po 2 dniach juz mialam..no kurde zaczynam sie stresowac co jest..jak do jutra nie bedzie zmiany statusu to dzwonic bede..

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:)

Medzik, Pinki, Ewula, Marcia gratuluję wizyt najważniejsze ze z maleństwami ok.

Ja dziś mam wizytę na 15,20 a na 15 40 usg i jakoś taka zdenerwowana jestem trzymjcie kciuki.
Dziś przyjeżdza do mnie mama a raczej do Miłosza na dzień babci do przedszkola bo jutro przedstawienie. Jak już będzie to ja troszke wykorzystam i pogotuje jakieieś pyszności.
Z tego względu moge mieć dla was mniej czasu ale będę zaglądać.

Alesia ale miałaś wczoraj przygodę z tą wizytą i telefonem ja pewnie bym też tak ryczała po fakcie bo ostatnio wszytko w ten sposób odreagowuję.

Wózek został wczoraj przywieziony i zdążyam się z M pokłucić bo już nie ma gdzie tego wszytkiego tzrymać bo co chwila gości mamy i pokój który jest wolny potrzebny dla nich i przecież nie położe mamy w graciarni z wózkiem i innymi rzeczami. Chciałam żeby do garażu wózek wstawił a on na to że gdzie on przez 2 mieśiące będzie parkowal no to mówię po co tak wcześnie zamawiał. I tak od słowa do słowa zaczęła się draka i mi od razu płkać się chciało brzuch zaraz boli itd.

Ozila ja też mam taką pomroczność i już mi się wydaje że nie powinnam jeździć autem jeszcze w tym tygodniu podjadę w pare miejsc i kończę do porodu jazdę.

Kamma może nie maja wszytkich rzeczy jakie zamówiłaś i na towar czekali ja ostatnio tez ciut dłużej na paczkę od nich czekałam ale jak coś to zadzwoń.

Flower ach ci chrapiący mężowie mam z moim to samo a jak jeszcze ja spać nie mogę to to jego chrapanie mnie do furii doprowadza.

Megi jak tam Tadzio kaszle nadal??

Miłego dnia wam życzę, sokojnego bez bólów brzucha itp.

Jo_asia no mam nadzieje ze z apteką to tylko brak czegos i czekaja :baffled: co do chrapania...ja spie z mega chrapiącym malym stworkiem psinka :-D najgorzej jak przekreci sie na plecy! Ale spiw moich nogach i ją delikatnie szturcham jak zaczyna...mruknie cos, ale przekreca sie tak zeby nie chrapac :-) jak maz na plecy sie przekreci i chrapie to tez go szturcham :-D ale wreota jestem :-D

Nastka - ja robiłam zakupy u rodzyneczki i też wszystko było w jak najlepszym porządku, polecam zatem. Jadę zaraz do pracy zawieźć zwolnienie i pewnie jak zwykle ze 2-3 godzinki tam zabawię. Ale nic mnie dziś nie goni więc się nie spinam.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

Buziaki.

Hej dziewczyny!
Ja dzis nawet tez wyspana. Choć jak maż wyszedł po 5 rano to zasnełam i cieżkie było wstawanie po 7 aby Olinke odwieśc do przedszkola. Dotego zaczynam miec pierwsze koszmarki ciązowe. Sniło mi sie ,że po podtarciu tak duzo krwi było a ja miałam jakis ważny egzamin i niewiedziałam czy do szpitala jechac czy na egazmin. a potem sniłao mi sie ,że wyszłam juz z noworotkiem na spacer bez beza pierwszy raz tak bez myslnie i czapki mu nie załozyłam i wogóle go jeszcze nie nakarmiłam butelek nie miałam ech masakra.

Olinka tez bez humorku dzis nie podobały jej sie czarne getry buuu. a dotego zaczyna miec chyba kryzys związany z rodzeństwem. Wczoraj wymysliła sobie ,że ona chce sie kapać w wanience która kupilismy dla młodego. A ona ma 7 lat :szok:
Mąz jej obiecał ,że dzis sie w niej wykapie.

Co do chrapiących meżów tez mam ten problem ale w poniedziałek kupiłam mu taki spray do nosa SNOREEZE i działa druga nocka przespana bez szturchania męza i przewalania go na boczek. Ja za to sie wierce bo jedna dziurka mi sie zatyka wiec on mówi ,że ja nocny aerobik uprawiam.

Gratuluje udanych wizyt i zaciskam kciuki za kolejne. Ja dopiero za 2 tygodnie.

Pytanie czy któras z Was będzie rodzić w Opolu, Brzegu lub Oławie ?

mamusia synka dzisiaj lepiej ale mała już jest bardzo nisko i mam takie dziwne uczucie :) może moja macica pracuje i się przygotowuje.. bo w sumie wcześniej to bardzo rzadko brzuch mi się napinał a teraz miałam tak, że trochę bolało jak na okres ale brzuch jakiś bardzo twardy nie był ..myślę że wytrzymam jeszcze z 3 tygodnie minimum ale mam przeczucie, że mnie weźmie jak mój ginekolog będzie na nartach :no:

Wczoraj zamówiliśmy resztę rzeczy.. został nam wózek, leżaczek i mata ... ale te dwie ostatnie rzeczy kupimy już chyba po urodzeniu .. bo chyba od razu leżaczek się nie przyda tylko koło 3 miesiąca? a może coś dostaniemy :confused:
Mamy w Excelu taki dokument, w którym zapisujemy wydatki i jestem przerażona ile już wydaliśmy a przecież jeszcze wózek... myślę, że spokojnie razem wyjdzie kolo 8000 tys :O:O:O:O:szok: tu 300 zł tam 400 zł... (tyle wyjdzie z malowaniem i pokojem Poli)..
Dzisiaj przyjdą meble i p z tata może je złożą :) i w weekend chyba będę mogła wam pokazać pierwszy efekt :)
Mam zamiar wrócić już do siebie w piątek i zacząć prać rzeczy.. teraz ostatnie malowanie kuchnia i przedpokój. Musimy jeszcze kupić rolety i mam do was pytanie czy macie jakieś godne polecenia rolety dachowe? Nie muszą być jakieś super właściwie zależy mi tylko na tym by były zaciemniające.. bo na wiosnę będziemy klimę zakładać...
Dziewczyny powodzenia na wizytach !!:D

Ostatnia edycja:
hehue u mnie nie ma zadnych skurczy..............nic mnie nie boli, NIC .......do lata nie urodze....

Z Julem tez tak bylo, najpierw lezenie, zastrzyki, szpitale, kroplowki a potem niccccccc, wszystko wysoko w cholerkę....teraz to przynajmniej główka jest nisko.......

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry