reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

kama jakies pytania? odpowiemy Ci :-)

o ewula dobrze ze jestes, dzis nawet o Ciebie pytałam :-)

Munius
ja sie nie zdazyłam zdziwić, byłam w szoku :-)

Najpierw weekend, a wczoraj z mężem po l;ekarzach i szpitalu jeździłam bo coś mu sie stało ze ścięgnem Achillesa, później jeszcze po zwolnienie dla niego do przychodni, dziś trzeba było je do pracy zanieść, koleżanka mnie nawiedziła, później wizyta, a jutro cały dzień w Szczecinie mnie nie ma. Jakiś zwariowany tydzień ;)

reklama
Jagna ja miałam lewatywę o 16, a poród 00:20 to chyba nie przyspiesza :no:
Aneta - tata wyjechał 6 lat temu i już tam zakotwiczył, najpierw chciał mnie ściągnąć, ale ja nie chciałam (mi dobrze w PL :tak:), potem resztę rodzeństwa i udało mu się, całą trójkę młodszego rodzeństwa tam ściągnął, a ja jako jedyna zostałam w PL. Boję się, bo to towarzystwo jej takie nie za ciekawe, ta koleżanka co obok niej stoi to ta co miała skrobankę, a też ma 16 lat :szok: Takie wypucowane i bucowate trochę to jej norweskie towarzystwo, ale ona bardziej z polakami się trzyma :tak:Jak ona opowiada o tych dzieciakach to aż mi się włos na głowie jeży, bo widzę po niej, że troszkę jej imponują kasą, telefonami (jak to ostatnio ujęła tam każdy dzieciak ma najnowszego Iphone'a), wycieczkami, gadżetami...niby tata chciał dobrze, ale my byłyśmy bardzo zżyte...i trochę mam żal, że ona tam jest, a nie tu, bo wolałabym ją mieć tu obok siebie :crazy:

ale miałam przygodę. Dwa tygodnie temu byłam dodatkowo na usg, ale okazało się że tego co umawiałam wcześniej mi nie skasowali i dziś dostałam sms-a, że mam przyjść. Po judo zabraliśmy się więc z Ignacem i pojechaliśmy na 18.00. Na miejscu miał dołączyć do nas Rafał. Dojechaliśmy z Ign, idę do rejestracji i słyszę że usg jest jutro (coś mi się daty chyba pomyliły), zdenerwowałam się, chciałam zadzwonić do Rafała, żeby nie zwalniał się z pracy, tylko spokojnie przyjechał do domu i wyłączył mi się telefon (miałąm 80%baterii), zdnerwowałam się po raz drugi. Pomyślałam, że kogoś poproszę o telefon, ale za cholerę z tych nerwów nie mogłam przypomnieć sobie numeru, więc zdenerwowałam się jeszcze bardziej. Ubraliśmy się z Ignacem, wyszliśmy z Mariottu i pojechaliśmy do domu. Jak juz przyszłam do domu to z tych nerwów tak się rozbeczałam, że przez pół godziny nie mogłąm się uspokoić. Telefon na szczęście się włączył. Okazało się, że mój mąż już przed 18.00 był u lekarza i na nas czekał, ale że budynek wielki to się nie spotkaliśmy, a dodzwonić się nie mógł. Na szczęście już jest mi lepiej, a jutro wyprawa numer dwa, mam nadzieję że dziewczynka chociaż urosła.

Hej dziewczyny :) ja nie daje rady żeby was doczytać :) jesteście niesamowite :) taka produkcja :)
Co do pampersów to ja póki co mam 1 tylko jedna paczkę 48szt i jedna większa 78szt 2 :) nie chce kupować większej ilości jak coś mój m pójdzie i dokupi :)
Ja niestety cierpię na bezsennosc... dziś na przyklad nie spalam prawie do 5... koszmar. Marzę o normalnym wyspaniu się... no nic jeszcze trochę i liczę na to ze po porodzie będzie mi jakoś łatwiej :)
Przepraszam że nie odpisze każdej z osobna ale mam dziś ciężki dzień i od rana mam fazę na plakanie.... nie wiem czy to hormony czy wpływ tej wczorajszej wiadomości o tej lutówce... ale ogarnąć się do teraz nie mogę... jutro usiądę doczytam was i poodpisuje.
A tymczasem kochane trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalach oby wszystko było jak najlepiej :)
I miłego wieczoru dla wszystkich :)

Temat lezaczkow itp..

no ja mam najzwyklejszy lezaczek po Michelle.. moze malo meski wzor dla syna :baffled: no ale bez sensu nowy kupowac :tak:
Zobacz załącznik 604041Zobacz załącznik 604042Zobacz załącznik 604043

Hustawke mialam super ale sprzedalam chwile przed tym zanim dowiedzialam sie o ciazy :angry::angry::angry: i teraz szukam czegos podobnego :tak:
Zobacz załącznik 604052Zobacz załącznik 604054

Mam tez super krzeselko bloom :tak:
Zobacz załącznik 604051Zobacz załącznik 604046Zobacz załącznik 604049Zobacz załącznik 604050 1010950_490943264315862_1658682510_n.jpg

Załączniki

• 1010950_490943264315862_1658682510_n.jpg
    1010950_490943264315862_1658682510_n.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry