reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

ja mimo lewatywy na koncu juz mowilam poloznej ze chce do toalety bo chce mi sie qpe, ona na to ze jak ci sie chce to rob a ja ze musze isc do toalety i usiąsć to od razu wiedziała ze to nie qpa tylko dziecko :-)

reklama
No właśnie, bo to parcie to takie uczucie jakby się qpę robiło, haha, takie miałam pierwszy raz skojarzenie jak zaczęłam przeć :-D Zdziwiłam się trochę nawet :laugh2:

Hej, ostatnio nie mam czasu na forum, jak znajdę trochę czasu to uzupełnię tabelkę!

Miałam dziś wizytę i mała fiknęła główką w górę, no zobaczymy, moze jeszcze się obróci. Tak to wszystko ok, mam nadzieję, ze u Was też.

Trzymajcie się :)

Oki dziewczyny jak przyjdzie mi jakies pytanie do glowy to na pewno bede pisać :tak::-)
Zamulilam...chyba dzisiaj szybko odplyne... spokojnej nocy!

Ja miałam lewatywę i teraz tez chcę. Jakoś tak lepiej się czułam ze świadomością, że nie zrobię przy parciu. A wygolona byłam na świeżo bo wieczorem mąż mnie golił, a w nocy mnie wzięło;-)
Niby lewatywa przyśpiesza poród, ale ile w tym prawdy

Medzik i pinki gratuluje wizyt :)

Temat qpa.... Hmm ja nie mam milych wspomnien bo jak po ostanim sprawdzaniu rozwarcia (2cm) przycisnelo mnie na kibelek (co sie pozniej okazalo glowka byla juz w pochwie i to byla ta owa "qpa") musialam sobie wrecz recznie pomoc... Co by sama nie wyszla na lozko podczas porodu :szok: :sorry:
Na lewatywe niestety czasu nie bylo :(

Mamusia no to siostra tekstem Ci zarzucila :szok: :

Munius zas Twoja siostra bardzo ladna dziewczyna :tak: piszesz ze ma 16 lat, to Twoi rodzice tez w Norwegii?

reklama
Do góry