Jakoś przeżyłam ten zaganiany dzień. Wszystko udało się załatwić - dentysta zaliczony, z córką zajęcia też. Jutro jadę do lekarza na wizytę. Muszę oddać krew do badania serologicznego i na ogólne no i siuśki. Potem czeka mnie jak co tydzień badanie usg i przepływy u małego a następnie wizyta u lekarza z wynikami z usg. Pewnie wrócę padnięta jutro do siebie.
Gratuluję dobrych dzisiejszych wyników i trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.
Kamaa – i jak zaspokoiłaś swoje pragnienie dot. sera z rana ?? Latarnie są ładne . Dalej w takim bojowym nastawieniu do męża?? Źle nie chciał zapewne a my takie drażliwe jesteśmy teraz to może stąd to spięcie. Doczytałam teraz, że przeprosił – nie złość się bo i maluszkowi szkodzi kochana. Ale was wystawili z ta szkołą rodzenia
Ewa – zamknij się z książką a mąż niech zajęcie jakieś znajdzie z dziećmi
Agnis – aaa teraz ja nie mam wody, przyszłam z córką z zajęć i co – kran oddał kilka kropek i koniec a ja mam jutro wizytę u lekarza ???? Musiałam zrobić poprawkę – posta piszę już z godzinkę i woda już jest. Doczytałam o meblach – a w necie nie szukałaś?? Albo w Jysku??
Kasiulekk – oby z Malutką było ok. Trzymaj się – będziesz miała jakąś dietę??
Mamusia synka – na spokojnie z tym ciśnieniem, ja też staram się mierzyć 2 razy dziennie ciśnienie i staram się nie panikować – już miałaś wizytę u lekarza po przepisaniu leku?? Może Ci zmieni jeśli nie będzie na Ciebie miał wpływu. Zdrówka dla Kurczaka
Nikusia82 – super , że się wyspałaś. Moja lekarka w pierwszej i drugiej teraz ciąży nie widziała i nie widzi przeciwwskazań do usuwania kamienia. Dzisiaj ją nawet specjalnie drugi raz zapytałam o to ( w zeszłym tygodniu u niej leczyłam dwa zęby i na ten tydzień na kamień się umawiałyśmy i pytałam czy mogę) i potwierdziła, że nie ma przeciwwskazań a nawet trzeba usunąć kamień bo czasami może się stan zapalny zrobić a to może mieć gorsze skutki dla matki jak i dziecka. Poprosiłam ją nawet , żeby sprawdziła moją kartę czy usuwałam kamień w pierwszej ciąży i potwierdziła, że tak we wrześniu 2005 r. usuwałam a rodziłam w lutym. Kanały to może inne znieczulenie – chociaż , któraś z dziewczyn miała problem straszny z zębem (
Aneta??) ciekawe czy wtedy znieczulenie jakieś dostała??
Malpawzoo – ja też jeszcze wózka nie mam – co lepsze nie mam na niego żadnego pomysłu a zęby leczyłam prywatnie więc musiałam niestety płacić
Nieznajoma - dobrze, że badania masz zrobione i wszystko jest w porządku z maluszkiem i uważaj na siebie
Katrine – córka ma koncert w niedzielę więc jeszcze ma trochę czasu na trenowanie. A koncert jest na zamku miejskim ( mamy taki w mieście pokrzyżacki odrestaurowany i odbywa się tam dużo imprez kulturalno-rozrywkowych). No widzisz co dentystka to opinia – moje dziąsła dzisiaj tylko trochę krwawiły i dentystka powiedziała, że dobrze, że dzisiaj robiłyśmy bo miałam lekki stan zapalny. W ogóle mi dzisiaj zęby wypieściła wyjątkowo dokładnie – następna wizyta już po porodzie jakoś za pół roku (mam nadzieję). Super, że siostra już w domku.
Igem – dobrze, że złe samopoczucie przeszło a wyniki masz dobre
Munius – ale towarzystwo masz na klatce – aż strach się bać. Moje kosmetyczki niechętnie robią francuza – zawsze mnie na jakiś kolor namawiają i jestem w sumie zadowolona. Ale klasyk – to klasyk
Juszka – jakie zacięcie na domowe porządki od rana – no podziwiam
Megipegi – zdrówka dla Tadzika. Doczytałam , że też czyściłaś kamień ale bólu ząbka nie zazdroszczę. Jeśli chodzi o tamtą dziewczynę to na FB toczyłyśmy rozmowę bo dziecko przy porodzie zmarła – matka czka na wyniki sekcji zwłok.
Nimfla – a czemu z łóżka sterujesz?? Unieruchomiona już w łóżku masz leżeć??
Carri – ja swoją córkę przez sen wysadzałam w nocy na nocnik – ja się kładłam spać koło 24 to ją brałam i na nocniku wysadzałam i gadałam do niej , żeby zrobiła a ona spała i tak przez sen mi robiła. A córcia sobie wśród dzieci na pewno poradzi. Rtęciowy i ja gdzieś nawet mam termometr.
Aneta – huśtawkę podobną ( w innym kolorze) będę miała pożyczoną od brata a to krzesełko świetnie wygląda – ja mam po córci takie typowe drewniane
KRZESEŁKO DO KARMIENIA SOSNOWE 2W1 (3874180743) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Matę tez mam po córce w tej chwili u brata jest - cos w tym stylu
MATA EDUKACYJNA TINY LOVE MONKEY ISLAND KURIER 0zł (3848166818) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Josek – właśnie taką identyczna matę mam po córci !!!!