Chałupka wysprzątana, jeszcze mi zostało pranie w "graciarni", ale to chyba już jutro zrobię i od razu poprasuję ze wszystkimi ciuszkami dla maluszka Mój dostał budynek od szefa na Grochowie i bawi się w akwizycję to go jeszcze nie ma...ale mam parcie na te serki, jogurty, śmurty
Mamusia - stękamy jak takie stare baby; tu boli, tam ciągnie, hahaha, a ja porodówki nie oglądam, bo ześwirowałabym
Kamaa – hormony buzują i szaleją nie tylko u Ciebie
Aneta – dzięki za link, zapomniałam o tej stronce
Juszka – qpę niekoniecznie ze strachu możesz zrobić przy porodzie…hmmm, ale chyba o tym wiesz czy nie wiesz...? :-) Mi się zdarzyło mimo lewatywy
Nifla – jak nie będzie miał wyjścia to wszystko zrobi
Jagna – mmm kaszka manna z dżemem truskawkowym, o jaaakie pychotki wypisujesz mi tu! :-) A ja zjadłam kolejny już serek i zabieram się za deser waniliowy z bitą śmietaną o taki Mmmmmm!
Zaktualizowałam dziś do sprzątania swoją biblioteczkę z muzyką i właśnie leci Zakopower "BOSO"
Mamusia - stękamy jak takie stare baby; tu boli, tam ciągnie, hahaha, a ja porodówki nie oglądam, bo ześwirowałabym
Kamaa – hormony buzują i szaleją nie tylko u Ciebie
Aneta – dzięki za link, zapomniałam o tej stronce
Juszka – qpę niekoniecznie ze strachu możesz zrobić przy porodzie…hmmm, ale chyba o tym wiesz czy nie wiesz...? :-) Mi się zdarzyło mimo lewatywy
Nifla – jak nie będzie miał wyjścia to wszystko zrobi
Jagna – mmm kaszka manna z dżemem truskawkowym, o jaaakie pychotki wypisujesz mi tu! :-) A ja zjadłam kolejny już serek i zabieram się za deser waniliowy z bitą śmietaną o taki Mmmmmm!
Zaktualizowałam dziś do sprzątania swoją biblioteczkę z muzyką i właśnie leci Zakopower "BOSO"