reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Chałupka wysprzątana, jeszcze mi zostało pranie w "graciarni", ale to chyba już jutro zrobię i od razu poprasuję ze wszystkimi ciuszkami dla maluszka :tak: Mój dostał budynek od szefa na Grochowie i bawi się w akwizycję to go jeszcze nie ma...ale mam parcie na te serki, jogurty, śmurty :-D
Mamusia - stękamy jak takie stare baby; tu boli, tam ciągnie, hahaha, a ja porodówki nie oglądam, bo ześwirowałabym :no:
Kamaa – hormony buzują i szaleją nie tylko u Ciebie :-D

Aneta – dzięki za link, zapomniałam o tej stronce :tak:

Juszka – qpę niekoniecznie ze strachu możesz zrobić przy porodzie…hmmm, ale chyba o tym wiesz czy nie wiesz...? :-) Mi się zdarzyło mimo lewatywy :crazy:

Nifla – jak nie będzie miał wyjścia to wszystko zrobi :tak:

Jagna – mmm kaszka manna z dżemem truskawkowym, o jaaakie pychotki wypisujesz mi tu! :-) A ja zjadłam kolejny już serek i zabieram się za deser waniliowy z bitą śmietaną o taki Deser-z-korona_wanilia175g_080609.jpgMmmmmm! :tak:

Zaktualizowałam dziś do sprzątania swoją biblioteczkę z muzyką i właśnie leci Zakopower "BOSO" :-D

Załączniki

• Deser-z-korona_wanilia175g_080609.jpg
    Deser-z-korona_wanilia175g_080609.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 28
reklama
E to fajnie, pewnie jesteś "dziedziczką" jej rzeczy po maluchu :-) Moja niestety za młoda na dzieci, a na dzień dzisiejszy skacze z kwiatka na kwiatek w tej Norwegii, to ma jakiegoś mulata, tu ostatnio chińczyka przygruhała, a ja się śmieje, że i tak wyląduje z rudym norwegiem z piegami :-D ale ładniejsza jest ode mnie to trzeba jej przyznać :angry:

Munius tak, ja jej dawałam i daje ubranka po moim Kurczaku a ona mi po swojej córeczce :-) no jak Twoja siostra mloda to niech skacze bo potem juz constans :-)

tez lubie deser z koroną :)
juszka ja mialam lewatywke i nic sie nie wydarzyło wstydliwego :-)

Zresztą co tu będę się kryć tak wygląda:
PIXECT-20131205164104.jpgIMG_1397.jpg
Niezła pannica mi rośnie jak na drożdżach :-D

Załączniki

• PIXECT-20131205164104.jpg
    PIXECT-20131205164104.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_1397.jpg
    IMG_1397.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry