reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Josek na takich jak ten:
leiaczek-bujaczek-2w1-z-wibracjami-fisher-price-m7930-.jpg
Jeszcze nad tymi grubymi z plastikowymi płozami się zastanawiałam. W sumie jeszcze nie kliknęłam kup teraz, na razie koresponduję ze sprzedającym. Musze podpytać czy wszystko działa itd. :tak:

Mamusia ja dzisiaj jeszcze nie zdążyłam wyjść, a musiałam się cofnąć ;-) W nocy tez już wstaję coraz częściej niestety :baffled:

PS. Dziewczyny własnie dotał do mnie link do nowej gazetki tesco.
Widze pieluszki, ale rozmiar 3. Może kogoś zaciekawi: http://www.tesco.pl/promocje/gazetki/47-oferta-tygodnia/poznan-ul-serbska-7/4PPPPq
132szt za 69,99zł

Załączniki

• leiaczek-bujaczek-2w1-z-wibracjami-fisher-price-m7930-.jpg
    leiaczek-bujaczek-2w1-z-wibracjami-fisher-price-m7930-.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
Jagna właśnie też mi się podobają te na plastikowych nóżkach.
I dlatego ciągle wypytuję Sprzedawcę, bo się zastanawiam :-D Te widziałam tak chodzą od 100zł wzwyż.
Niby więcej, ale jakby miały być lepsze to chyba wart.
Tylko właśnie pytanie: czy są lepsze :-D

PS. W tej samej gazetce tesco (co wyżej) wybrana odzież niemowlęca 30% taniej. Przynajmniej u mnie w mieście tak pokazuje :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)

trzymam kciuki za mamusie, które wylądowały w szpitalu, no i oczywiście za wszystkie pozostałe też;-)

Ja dzisiaj po wizycie, mój mały waży prawie 2300 i z wymiarów na 34tc :-) czuję się dobrze, wszystko pozamykane i następna wizyta 11.02... mam tylko odwiedzić angiologa bo mi się zrobił paskudny żylak na łydce i mam podobno dostawać jakieś zastrzyki przeciw zakrzepom... no i ta moja przepuklina nieszczęsna, po za tym oki :-D

A ja spędziłam godzinę u logopedy, nawet zadowolona jestem. wyszło że nie jest tak źle jak pani w przedszkolu mówi. Głównie problemy są przez to, że się "pieści" w mówieniu. Nawet pojawia się "r", troszkę ćwiczeń i będzie dobrze. To pieszczenie mamy niwelować (po prostu kazać powtarzać aż powie normalnie);-)

Jagna u nas w przedszkolu co tydzien są zajecia z logopedą, Julek jest objety opieka logopedy a w tamtym roku sie nie załapał, w tym ma problemy z z,cz, ź, dz, s :-) ale duzo mu te spotkania dają :-)

....połazi człowiek troche i juz stęka, tam boli, tu boli tu ciśnie.....i zabrac człowiekowi auto i taki trochę niedorajda sie robi....................

Ostatnia edycja:
Witam nie było mnie dwa dni, a Wy jak widzę dużo napisałyście no nic postaram się jakoś nadrobić :)
Ją w niedzielę byłam po łóżeczko więc prawie wszystko z większych zakupów mam teraz tylko przygotowanie torby mnie czeka ale na szczęście jutro ostatni dzień do pracy idę więc będę mieć teraz sporo czasu do czytania też :)
Jutro też idę odebrać wyniki i do giną mam nadzieje że zobaczę malutką :) już się nie mogę doczekać...
Miłego wieczoru życzę i pozdrawiam

reklama
Jagna u nas w przedszkolu co tydzien są zajecia z logopedą, Julek jest objety opieka logopedy a w tamtym roku sie nie załapał, w tym ma problemy z z,cz, ź, dz, s :-) ale duzo mu te spotkania dają :-)

....połazi człowiek troche i juz stęka, tam boli, tu boli tu ciśnie.....i zabrac człowiekowi auto i taki trochę niedorajda sie robi....................
Celinka miała opiekę od 3 roku życia, a w tym roku jak jest w zerówce to nie ma. Ale udało mi się umówić w poradni pedagogiczno-psychologicznej, bez skierowania. Super babeczka, jejku gadała ze mną a Celinka robiła sobie fikołki, bo na sali były materace i jakieś piłki. Dopiero później jak się oswoiła zaczęła z nią pracować. No my spotkania będziemy mieć na telefon, jak ktoś zachoruje, bo nie ma miejsc. Tylko omówienie normalnie, ale też zadzwoni i się umówi.
Ja pospałam z godzinkę, teraz zjadłam kaszkę manną z dżemem truskawkowym.

Do góry