reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ja lekow dla bobasa tez nie kupiowalam jeszcze, chcialam wit.ale nie bylo akurat tych co chcialam. Mi jeszcze zostala posciel, papmersy 2, laktator i termometr. A takto raczej jakies drbiazgi ktore mozna w kazej chwilikupic, wiec o finishu wyprawki niedaleko :-)

reklama
Agnis dobrze że kolezanka cię poratuje a to żaden wstyd czysta fizjologia której nie przeskoczymy:)

Mamusia synka nie mierz tak co chwila bo się nakręcasz tak jak pisałaś 2 razy dziennie i starczy będzie dobrze, a jak Julek z kaszlem??

Ewa no to współczuję ja czasem jak Młody chory i świruje w domu to mam dość a przy trójce bo mąż to jak dziecko to sobie nie wyobrażam.

Kasiulek nie nakręcaj sie wprowadz dietę i zobaczysz co ci lekarz prywatnie powie a nie możesz do niego zadzwonić??

Nikusia dobrze że pospałaś to od razu lepiej się funkcjonuje ja niestety noc miałam kiepską jak większość ostatnio.

Jagna ja te mam ostatnio problem z obiadami ale dziś na szczęście został mi z wczoraj makaron zapiekany z jabłkami.

Malpawzoo to już co raz miej zostało do zakupienia.

Witajcie.
nieodzywalam sie tyle dni bo byłam w szpitalu.
Miałam mały upadek i uderzyłam sie w brzuch, bolał i robil sie ciagle twardy.
dostawałam kroplówki i zastrzyki.
Dzisiaj juz wyszłam bo jest w miare ok, ale musze byc pod stałym kontaktem z moim ginekologiem.
Ale po badaniu szyjka zamknieta, ie ma zagrozenia dla małego, i jeszcze do porodu czas.

Wczoraj zaczełam 30 tydzien;)
Mały wazy 1700-1800g.
Ciagle sie rusza i wierci:) wiec jestem spokojna.

Trzymam kciuki tez za inne dziewczyny które sa w szpitalu. oby wszystko bylo dobrze!! ;)
Pozdrawiam

Agnis dobrze że kolezanka cię poratuje a to żaden wstyd czysta fizjologia której nie przeskoczymy:)

Mamusia synka nie mierz tak co chwila bo się nakręcasz tak jak pisałaś 2 razy dziennie i starczy będzie dobrze, a jak Julek z kaszlem??

Ewa no to współczuję ja czasem jak Młody chory i świruje w domu to mam dość a przy trójce bo mąż to jak dziecko to sobie nie wyobrażam.

Kasiulek nie nakręcaj sie wprowadz dietę i zobaczysz co ci lekarz prywatnie powie a nie możesz do niego zadzwonić??

Nikusia dobrze że pospałaś to od razu lepiej się funkcjonuje ja niestety noc miałam kiepską jak większość ostatnio.

Jagna ja te mam ostatnio problem z obiadami ale dziś na szczęście został mi z wczoraj makaron zapiekany z jabłkami.

Malpawzoo to już co raz miej zostało do zakupienia.
Ja nie mma jeszcze wody, wiec dużo propozycji odpada:wściekła/y:

Witajcie.
nieodzywalam sie tyle dni bo byłam w szpitalu.
Miałam mały upadek i uderzyłam sie w brzuch, bolał i robil sie ciagle twardy.
dostawałam kroplówki i zastrzyki.
Dzisiaj juz wyszłam bo jest w miare ok, ale musze byc pod stałym kontaktem z moim ginekologiem.
Ale po badaniu szyjka zamknieta, ie ma zagrozenia dla małego, i jeszcze do porodu czas.

Wczoraj zaczełam 30 tydzien;)
Mały wazy 1700-1800g.
Ciagle sie rusza i wierci:) wiec jestem spokojna.

Trzymam kciuki tez za inne dziewczyny które sa w szpitalu. oby wszystko bylo dobrze!! ;)
Pozdrawiam
Trzymaj się kochana, dobrze że wszytko oki.

Dziś jak na razie same dobre wieści, oby tak zostało do marca

malpawzoo - Ja pampersów jedynek mam 2xpo 76 szt. I już wiem, że może być mało, bo raczej maluszka urodzę niż kolosa.:tak:

Wszystko zależy od wagi wyjściowej dzieciaczka a potem od tego jak będzie przybierał. Na początek jedna paczka 1 starczy najwyżej zamówisz na allegro albo mąż kupi w markecie...No teraz to nie problem...
Ja leki już kupiłam i te na sam początek mają datę aż z rocznym wyprzedzeniem więc spokojnie można zamawiać....ja w gemini dopisywałam inf aby leki miały jak najdłuższy termin ważności.

Kamaa - No takie motywy latarniano-morskie są bardzo fajne, można potem wykorzystać jakieś fajne obrazy, obrazki, czy dodatki!!!

Jagna -
To ja już mam na 90 pierwszych dni wit D :tak: Pod koniec stycznia dokupimy kolejne 60 szt. Będzie już w zapasie.

Jo_asia - No dziś kilka godz. się udało...ale muszę się zaraz za coś wziąć bo znowu przesiedzę przed kompem albo przed Tv i zapewne nie dam rady nawet na godz. w nocy się położyć...:baffled: Może spacer dziś zaliczę...

NIEZNAJOMA - Najważniejsze, że już OK! Uważaj kochana na siebie i maluszka!

A ja pampków 1 mam 3 paczki ale te małe po 43 szt. i wiecej nie kupuję na zapas bo nie wiem czy zuzyje, a moze jeszcze ktoś z gości do dzidziusia przyniesie........

Koreczek a ty gdzie?

reklama
Nieznajoma dobrze że nic wam się nie stało i już w domku uważaj na siebie i dzieciątko.

Jagna ile z tą wodą ma u ciebie potrwać bo strasznie się to ciągnie no i nie poszalejeszw kuchni bez wody.

Do góry