Kamaa, że też Ci się chce szydełkować...w ogóle dziewczyny, które to robią i Alesia szacun i podziw za takie piękne robótki! Ja musiałam kupić, bo same nówki na 62 miałam, a na 56 nic, w H&M mam wrażenie, że zawyżony ten rozmiar 56 i w końcu mam do szpitala nówki dla Misia I nic więcej nie kupuję tylko rzucę okiem na te sówki z Kaapahl, bo są cudne! W ogóle dzisiaj doszłam do wniosku, że dla dziewczynek są przepiekne ciuszki w sklepach, a dla chłopaków to połowę mniejszy wybór
reklama
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
A ja mam kombinezonik takie dwuczęściowy, osobno spodnie na szelkach i do tego taka kurteczka. Na 62. Po Kacperku jeszcze. Nie kupuje na 56 uważam ze nie ma potrzeby. Poza tym po co mi kilka, szybko wiosna się zrobi
Jutro wstawie fotki
Jutro wstawie fotki
kamaa
Fanka BB :)
Agnis83 no ja ten zimowy to dostalam gratis do fotelika :-), a ten cienszy polarowy jakbyy taki, tylko jeszcze podszyty, to za 11 zl kupilam w komisie :-) oba akurat na 56 (mam nadzieje ze maly nie bedzie dluzszy , ale patrzac na wzrost rodzicow to ja nie wiem czego sie spodziewac - ja 156, moj m 183 ). Nowych na pewno za 50zl jak nei wiecej bym nie kupowala
Dziewczyny wy spac nie moze , hehe czytam wasze wczorajsze posty z 1 z 3 4 rano i normalnie nocne marki jesteście
Ja miałam caly dzień zalatany , zapisywałam mala do klubu malucha, potem ja do dziadka i na zakupy, jeden sklep drugi potem obiad i znow jeden drugi sklep wiec nie wiadomo kiedy a dzień minal Jutro maz ma mi przynieść ciuszki z piwnicy i zaczne sortowac prac
Brzuszek zaczal na wieczor bolec ale z racj z tego ze maly się tak wierci ido tego jego nozki chyba sa gdzies w okolicy prawego zebra o boli czasem jak nie wiem co.... Nic mam nadzieje ze produkcja do jutra będzie znacznie mniejsza i uda wam się cos pospać w nocy Mój jutro do pracy idzie wiec będę miała czas by do was częściej zajrzec
Aneta fajne te szafy macie .Wspolczuje tej rozlaki z mezem na tak dlugo ale spokojnie masz jeszcze nas )
Alesia masz ty talent fajne rzeczy udalo ci sie zrobic
Monius rzuce na marcowe mniam przepis z ktorego ja robie pizze moze nastepnym razem skorzystasz z tego ciasto fajne tylko trzeba uwazac ile skladnikow sie daje im wiecej dasz tym pizza pod ciezarem splaszcza sie gdzies kiedys wyczytalam ze ma byc 5 skladnikow na pizzy nie wiecej
Agnis gratulacje z 32 tygodnia, mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza w lepsze sny
Pikny biszkopt ......mniam....mniammm
Mamusia synka mam nadzieje ze synus juz mniej kaszle No i kurcze te cisnienie masz wysokie
Kainkas sliczna posciel kupilas
Kamam wspolczuje kolezance ale w takich wypadkach no coz trzeba miec tylko nadzieje ze wreszcie sie uda
Secreto ty uwazaj na siebie 35 tydzien coraz blizej porodu
Ewa86 powinnismy wszytskie te hasla o ciezarnuch wypisac i stworzyc taki mini slownik ) ZXdrowka zycze dla calej rodzinki
Jolcia super ze zakupy sie udaly , co do pieluch ja tetrowych mialam 20 flanelowych 5
Nikusia gratuluje ze juz wszystko masz )) Ja ciagle w lesie jestem
Jagna super ten rozek) A tort sliczny , ja torcik bede zamawiala juto dla Mojej
KasiulekK nie martw sie na zapas .... bedzie dobrze
Koreczek uwazaj na siebie i przede wszystki duzo lez
Trzymam kciuki za nasze marcoweczki w szpitalu , mam nadzieje ze więcej nas nie znajdzie się prędko w szpitalu !!!
Dobrej nocy kochane do jutra
Ja miałam caly dzień zalatany , zapisywałam mala do klubu malucha, potem ja do dziadka i na zakupy, jeden sklep drugi potem obiad i znow jeden drugi sklep wiec nie wiadomo kiedy a dzień minal Jutro maz ma mi przynieść ciuszki z piwnicy i zaczne sortowac prac
Brzuszek zaczal na wieczor bolec ale z racj z tego ze maly się tak wierci ido tego jego nozki chyba sa gdzies w okolicy prawego zebra o boli czasem jak nie wiem co.... Nic mam nadzieje ze produkcja do jutra będzie znacznie mniejsza i uda wam się cos pospać w nocy Mój jutro do pracy idzie wiec będę miała czas by do was częściej zajrzec
Aneta fajne te szafy macie .Wspolczuje tej rozlaki z mezem na tak dlugo ale spokojnie masz jeszcze nas )
Alesia masz ty talent fajne rzeczy udalo ci sie zrobic
Monius rzuce na marcowe mniam przepis z ktorego ja robie pizze moze nastepnym razem skorzystasz z tego ciasto fajne tylko trzeba uwazac ile skladnikow sie daje im wiecej dasz tym pizza pod ciezarem splaszcza sie gdzies kiedys wyczytalam ze ma byc 5 skladnikow na pizzy nie wiecej
Agnis gratulacje z 32 tygodnia, mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza w lepsze sny
Pikny biszkopt ......mniam....mniammm
Mamusia synka mam nadzieje ze synus juz mniej kaszle No i kurcze te cisnienie masz wysokie
Kainkas sliczna posciel kupilas
Kamam wspolczuje kolezance ale w takich wypadkach no coz trzeba miec tylko nadzieje ze wreszcie sie uda
Secreto ty uwazaj na siebie 35 tydzien coraz blizej porodu
Ewa86 powinnismy wszytskie te hasla o ciezarnuch wypisac i stworzyc taki mini slownik ) ZXdrowka zycze dla calej rodzinki
Jolcia super ze zakupy sie udaly , co do pieluch ja tetrowych mialam 20 flanelowych 5
Nikusia gratuluje ze juz wszystko masz )) Ja ciagle w lesie jestem
Jagna super ten rozek) A tort sliczny , ja torcik bede zamawiala juto dla Mojej
KasiulekK nie martw sie na zapas .... bedzie dobrze
Koreczek uwazaj na siebie i przede wszystki duzo lez
Trzymam kciuki za nasze marcoweczki w szpitalu , mam nadzieje ze więcej nas nie znajdzie się prędko w szpitalu !!!
Dobrej nocy kochane do jutra
No właśnie Agnis jak człowiek choruje na allegro to tak potem się dzieje, nie wiem po co mi tego tyle i nie wiem jakim cudem to kupiłam, jakieś zaćmienie czy coś...? Kamaa, ale Ty maluszek jesteś, a ja myślałam, że moje 167 cm to mało Carri dzisiaj chyba też to mnie czeka, muszę zrelaksować się kąpielą inaczej znowu nie zasnę tak jak wczoraj...o 4:30 pamiętam jeszcze patrzyłam na tv i oglądałam "Wiem co jem" I to już nawet śmieszne nie jest...
kamaa
muniuś ja taka teraz okragla jak wysoka piłka duzy brzuszek niby nie jest, ale przy moim wzroscie to jakby byl ogromny
Wylaczam kompa, bo zaraz mnie moj m pogoni, ze on przestal na kompie sieziec, a ja nalogowiec zaczelam Spokojnej nocy
Wylaczam kompa, bo zaraz mnie moj m pogoni, ze on przestal na kompie sieziec, a ja nalogowiec zaczelam Spokojnej nocy
AnetaNorwegia
Munius tez mam zielona sowe ale na 62
A z kombinezonami to zaszalalam tak samo bo mam az 6 no ale u mnie sie przydadza marzec, kwiecien, maj wiec mam 50,56 i 62 j jeszcze jakies 2 mam na 74 jakos to 8
A z kombinezonami to zaszalalam tak samo bo mam az 6 no ale u mnie sie przydadza marzec, kwiecien, maj wiec mam 50,56 i 62 j jeszcze jakies 2 mam na 74 jakos to 8
reklama
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Podziel się: