reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Kamaa, że też Ci się chce szydełkować...w ogóle dziewczyny, które to robią i Alesia szacun i podziw za takie piękne robótki! :tak: Ja musiałam kupić, bo same nówki na 62 miałam, a na 56 nic, w H&M mam wrażenie, że zawyżony ten rozmiar 56 i w końcu mam do szpitala nówki dla Misia :tak:I nic więcej nie kupuję tylko rzucę okiem na te sówki z Kaapahl, bo są cudne! W ogóle dzisiaj doszłam do wniosku, że dla dziewczynek są przepiekne ciuszki w sklepach, a dla chłopaków to połowę mniejszy wybór :crazy:

reklama
A ja mam kombinezonik takie dwuczęściowy, osobno spodnie na szelkach i do tego taka kurteczka. Na 62. Po Kacperku jeszcze. Nie kupuje na 56 uważam ze nie ma potrzeby. :tak: Poza tym po co mi kilka, szybko wiosna się zrobi :-D
Jutro wstawie fotki :tak:

kama - ją też mam kombinezon bez lapek ale myślę że rączki i tak nie będą wystawać więc nic nie bede nakładać i tsk jakimś kocykiem się przykryje

Agnis83 no ja ten zimowy to dostalam gratis do fotelika :-), a ten cienszy polarowy jakbyy taki, tylko jeszcze podszyty, to za 11 zl kupilam w komisie :-) oba akurat na 56 (mam nadzieje ze maly nie bedzie dluzszy :-D, ale patrzac na wzrost rodzicow to ja nie wiem czego sie spodziewac - ja 156, moj m 183 :-D). Nowych na pewno za 50zl jak nei wiecej bym nie kupowala :-p

Dziewczyny wy spac nie moze , hehe czytam wasze wczorajsze posty z 1 z 3 4 rano i normalnie nocne marki jesteście
Ja miałam caly dzień zalatany , zapisywałam mala do klubu malucha, potem ja do dziadka i na zakupy, jeden sklep drugi potem obiad i znow jeden drugi sklep wiec nie wiadomo kiedy a dzień minal Jutro maz ma mi przynieść ciuszki z piwnicy i zaczne sortowac prac
Brzuszek zaczal na wieczor bolec ale z racj z tego ze maly się tak wierci ido tego jego nozki chyba sa gdzies w okolicy prawego zebra o boli czasem jak nie wiem co.... Nic mam nadzieje ze produkcja do jutra będzie znacznie mniejsza i uda wam się cos pospać w nocy Mój jutro do pracy idzie wiec będę miała czas by do was częściej zajrzec

Aneta fajne te szafy macie .Wspolczuje tej rozlaki z mezem na tak dlugo ale spokojnie masz jeszcze nas :))

Alesia masz ty talent fajne rzeczy udalo ci sie zrobic

Monius rzuce na marcowe mniam przepis z ktorego ja robie pizze moze nastepnym razem skorzystasz z tego ciasto fajne tylko trzeba uwazac ile skladnikow sie daje im wiecej dasz tym pizza pod ciezarem splaszcza sie gdzies kiedys wyczytalam ze ma byc 5 skladnikow na pizzy nie wiecej

Agnis gratulacje z 32 tygodnia, mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza w lepsze sny
Pikny biszkopt ......mniam....mniammm

Mamusia synka mam nadzieje ze synus juz mniej kaszle No i kurcze te cisnienie masz wysokie

Kainkas sliczna posciel kupilas

Kamam wspolczuje kolezance ale w takich wypadkach no coz trzeba miec tylko nadzieje ze wreszcie sie uda

Secreto ty uwazaj na siebie 35 tydzien coraz blizej porodu

Ewa86 powinnismy wszytskie te hasla o ciezarnuch wypisac i stworzyc taki mini slownik :)) ZXdrowka zycze dla calej rodzinki

Jolcia super ze zakupy sie udaly , co do pieluch ja tetrowych mialam 20 flanelowych 5

Nikusia gratuluje ze juz wszystko masz :))) Ja ciagle w lesie jestem

Jagna super ten rozek:)) A tort sliczny , ja torcik bede zamawiala juto dla Mojej

KasiulekK nie martw sie na zapas .... bedzie dobrze

Koreczek uwazaj na siebie i przede wszystki duzo lez

Trzymam kciuki za nasze marcoweczki w szpitalu , mam nadzieje ze więcej nas nie znajdzie się prędko w szpitalu !!!

Dobrej nocy kochane do jutra

No właśnie Agnis jak człowiek choruje na allegro to tak potem się dzieje, nie wiem po co mi tego tyle i nie wiem jakim cudem to kupiłam, jakieś zaćmienie czy coś...? :wściekła/y: Kamaa, ale Ty maluszek jesteś, a ja myślałam, że moje 167 cm to mało :szok: Carri dzisiaj chyba też to mnie czeka, muszę zrelaksować się kąpielą inaczej znowu nie zasnę tak jak wczoraj...o 4:30 pamiętam jeszcze patrzyłam na tv i oglądałam "Wiem co jem" :no: I to już nawet śmieszne nie jest...

muniuś ja taka teraz okragla jak wysoka :-D piłka :-D duzy brzuszek niby nie jest, ale przy moim wzroscie to jakby byl ogromny :-D

Wylaczam kompa, bo zaraz mnie moj m pogoni, ze on przestal na kompie sieziec, a ja nalogowiec zaczelam :-p Spokojnej nocy :happy:

muniuś, kojarzę ten sklep i lumpeks też, chociaż wolę ten w bloku po drugiej stronie, zaraz obok uniwersamu, w poniedziałki mają dostawę.
kamaa, trzymam kciuki za buciki, szybko się je robi

Munius tez mam zielona sowe :) ale na 62 :D
A z kombinezonami to zaszalalam tak samo bo mam az 6 :szok: no ale u mnie sie przydadza marzec, kwiecien, maj :tak: wiec mam 50,56 i 62 :D j jeszcze jakies 2 mam na 74 jakos to 8 :D

reklama
Jestem na tel to Wam pokaze moj :-)
To na 62

Załączniki

• 1389651121682.jpg
    1389651121682.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 37
  • 1389651140714.jpg
    1389651140714.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 46
Do góry