reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Mrówka akurat Photoshop'a nie mam :-( Mój potrzebuje na jutro do roboty coś edytować i obudził się jak zwykle z ręką w nocniku :crazy:
Aneta - wyjazd z tym śniegiem i mrozem, zostaw go sobie i nic nie wysyłaj! :-D

Munis ja w tej knajpie nie bylam. My co jakis czas chodzimy do libanskiej. Tez niedaleko mnie i dwa razy w okolicznych pizzeriach zamawialismy pizze. Do reszty nie chodze. Maja takie zestawy lunchowe, wiec sama sobie w domu moge zrobic.

Monius ale pospaliscie ja dzis ledwo do 10 wytrzymalam w lozku bo bylam juz taka glodna ze spac juz sie nie dalo
Ja do porodu mialam koszule na szelkach co by mi szkoda nie bylo jej pozniej wyrzucic ale sie obstala hehe Teraz chce kupic pizame troszke powyzej kolan i miec taka do porodu
Ty kusisz pizza hehe ja dzis zamowie sobie hamburgery grillowane na drewnie :))

Aneta to czekam na kuriera :))) Mi wystarczy -10 :))

Pytanie mam fC jak sprawdzacie tam wiadmoci co slychac u innych marcoweczek ??

reklama
Do góry