reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

U nas do samego porodu dają koszule szpitalne, takie białe..antysexy :-D
Potem już się można przebrać w swoje. Ja mam dwie. Obie rozpinane z przodu do karmienia :tak:

reklama
A u mnie to nie wiem co daja :crazy: ani listy polozna tez nie rpzedstawila na szkole rodzenia co zabrac :crazy: i w ogole to glupia wczoraj poczytalam opinie o porodowce w moim miescie :crazy: podobno masakra..polozne tragedia... no ale pewnie na kazdej porodowce sie jakas taka znajdzie....

A u mnie to nie wiem co daja :crazy: ani listy polozna tez nie rpzedstawila na szkole rodzenia co zabrac :crazy: i w ogole to glupia wczoraj poczytalam opinie o porodowce w moim miescie :crazy: podobno masakra..polozne tragedia... no ale pewnie na kazdej porodowce sie jakas taka znajdzie....

Kamila a nie znasz jakieś dziewczyny co tam rodziła? Może Ci powie w jakiej koszuli. A jeśli się nie dowiesz czy dają to do porodu kup jakąs najtańszą w ciemnym kolorze zebys mogla wyrzucić albo chcoiaz uprać i żeby plam nie było widać.

I nie słuchaj za dużo bo co kobieta to inna opinia. Jednej dana polozna podpasuje innej nie. :tak: Jak się jest milym dla innych to dobro wraca nawet podwójnie pamiętaj :tak:

Agnis83 no wlasnie nie mam ani nikogo z rodziny ani znajomych co w moim miescie rodzily..chyba ze przez cc....bo zazwyczaj do bydgoszczy jada, bo u nas ciezarncyh z cukrzyca nie przyjmuja (a akurat wszystkie z cukrzyca ciazowa byly)...i nie mam sie kogo wypytac...ale tak jak mówisz, jak co kupie najtansza ciemna i tyle, w razie w.

Ostatnia edycja:
Munius ile lat ma Twoj syn, ze tyle Wam daje pospać?
Zapomnialam o tym kurczaku:
Kurczak pieczony na butelce piwa | martawkuchni ten robię :-) bardzo dobry, wogole nie suchy....

kama, Muniuś
u nas daja na sam poród szpitalną, dopoki nie zaczełam rodzic to snułam sie po porodówce w mojej a jak polożyli mnie juz na lozko porodowe to polożna pomogła sie przebrac w szpitalnąsexifleksi koszulinę, ktora ledwo mi tyłek zakrywała i miała rozcięcie z przodu do pępka i jedno wiązanie.........

To na Żelaznej na liście rzeczy do porodu jest napisane, że trzeba swoją mieć i dlatego pytam :-( Mamusia 14 lutego będzie 5 lat, ale to tak długo śpimy, bo u taty jest :-) Tak to co Ty, nie ma szans...! Właśnie Kamaa sprawdź może na stronie internetowej szpitala, żeby nie było jak w moim, że trzeba mieć, a Ty goła i wesoła...bo kurczę szkoda raczej tych ładnych koszul do karmienia na poród, nie wiadomo czy się krew spierze :crazy:
CZY KTÓRAŚ Z WAS (LUB WASI MĘŻOWIE) WIE JAK EDYTOWAĆ PLIK, KTÓRY JEST ADOBE READER? :zawstydzona/y:
Mój właśnie poleciał do sklepu i kazałam mu colę przynieść, bo znowu mam ochotę...a i dzisiaj robię pizzę z przepisu, który dała Anetka i też z kukurydzą, bo uwielbiam! :tak:

Munis tak kojarze te knajpe. Tlumow tam nie ma. Teraz sporo knajpek sie potworzylo obok mnie. Tylko chodzic. Ja jak Ciebie czytam Munis to zazdroszcze. Ciesz sie jak Tadzik mi daje pospac do 8. Wtedy to jak swieto lasu prawie :-)

Kama czasem zdaje mi sie ze za szybko :( juz 14 msc niedlugo inkolejne dziecko... A zdaje mi sie jak bym dopiero co ja urodzila :szok:

Carri i Megi ok pakuje jutro do pudla snieg i jakies -10 :D i wysylam :D starczy?? Czy chcecie jak ja -20? :D

Munius ja tak samo sadze ze spioszki i pajace itp to do spania... Takie malo eleganckie i wogole :D mi sie kojarzy z tym jak ja kiedys bylam ubrana za niemowlaka jak ogladam zdjecia :szok:

Troszke lipa z mezem :( hmm moj na szczescie sam kupuje rzeczy dla dzieci :tak: butelki i smoczki on kupil. A jak cos zamawialam to sie go pytalam o zdanie ktory kolor itd. Wiec jestem zadowolona :D ale niektorzy faceci tak maja... Ze dla nich nic nie potrzebne... A po co to a po co tamto. Moja mama tez mnie sie co chwile pyta a po co ja to kupuje :szok: a 2 dzieci ma... No co poradze

Pa. My pospalismy do 11 :D

Munis ja na zelaznej rodzilam w swojej. Wybralam taka na zatracenie. Ale wszystko sie jakos spralo. Zreszta nie byla jakas brudna. Chyba ja pozniej nawet zdjelam. A krew schodzi jak sie popryska woda utleniona.

reklama
Megi - bo u taty jest, choć zdarza mu się pospać dłużej, ale nie wiem czy nie ma wpływu na to to, że kiedyś miał obniżone napięcie mięśniowe :confused: On w ogóle spokojne dziecko, ale pospać też lubi :tak: Ta knajpka to w niej wigilię z roboty mieliśmy niedawno i bardzo dobre żarełko mieli, a przynajmniej na wigilię, ale wydaje mi się, że na codzień też mogą mieć pyszne tylko chyba ceny odstraszają jak mało ludzi, bo jakby mieli dobrze i tanio to tłumy by były. Muszę kiedyś tam się przejść, zobaczyć jak tam menu wygląda :-)
Mamusia ale ten kurczak kusi, ojj super wygląda! Zrobię na tygodniu, bo dziś stek z karkówki i pizza :rofl2:

Do góry