reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Agnis - super, dziękuję! Czyli jednak nie umiem szukać :) Właśnie przeglądam linki, mata edukacyjna jest super, pościel też! Zaraz zobaczę te nowe, oj, będą lwy!
Kamaa - haha, no a mnie rozbawił tekst księdza :) moja mama to też taka zestresowana moim porodem

Kamaa – ksiądz po kolędzie w niedzielę u Was chodzi?? U nas nigdy –do soboty i niedziela bez kolęd. Wstawiałam link z tej strony i te paseczki turkusowe co od razu się strona wyświetla z allegro – te zamówiłam.
Munius - pisałam ostatnio o liście z FB co Agnis stworzyła z naszymi danymi z BB i FB , żeby łatwiej było skojarzyć- ale chyba Ci już wysłała z tego co się zorientowałam
Mamatek – przez pryszcza Twojego m zafundowałam lekkie trzęsienie ziemi mojemu maluszkowi w brzuchu ( czytaj: usiałam się nieziemsko jeśli chodzi o pryszcza) , fajnie , że weekend Wam się udał. Uważaj przy zamawianiu – ja wczoraj cały wieczór siedziałam w aptece internetowej i na koniec okazało się, że wszystko mi zniknęło z koszyka.

My już po obiedzie wróciłyśmy do domku. Teraz mała buszuje u siebie w pokoju - ja podczytuję BB i po weekendzie będzie i kolejny tydzień dziewczyny przed nami - OBY BEZ ŻADNYCH NIESPODZIANEK!!!!

Susi, no właśnie przeczytałam, że Ci wywaliło cały koszyk... straszne! Nienawidzę czegoś takiego, a też już mi się zdarzało... Chociaż ja częściej pododaję mnóstwo rzeczy do koszyka, a potem zaczynam się zastanawiać, że to dużo pieniędzy, że może nie wszystko potrzebne, i w końcu nie zamawiam. Ale te apteczne przecież trzeba! A zrobiłaś już drugie podejście i zamówiłaś wszystko? Ja chyba jeszcze sprawdzę, czy zamawiać w gemini czy w aptece z Łodzi (w tej drugiej niższe ceny, ale mniej produktów, a z drugiej strony bez sensu płacić w obu za przesyłkę).

Agnis, no widzisz, a ja wpisywałam też, ale "lwy", a nie "lew", i jeszcze "z lwami", "lewki", no i na liczbę mnogą nic nie wyszło. Nie wiem czemu mi, głupeczkowi, nie przyszło do głowy wpisywać "lew"! Dzięki za nowe linki, jednak nie ma lwiej posuchy :) To będzie m miał lwów a lwów :)

Agnis, no widzisz, a ja wpisywałam też, ale "lwy", a nie "lew", i jeszcze "z lwami", "lewki", no i na liczbę mnogą nic nie wyszło. Nie wiem czemu mi, głupeczkowi, nie przyszło do głowy wpisywać "lew"! Dzięki za nowe linki, jednak nie ma lwiej posuchy :) To będzie m miał lwów a lwów :)

Dodalam jeszcze 3 linki z pościelami u góry :-D

Dobra dość dalej szukaj sama hehe na pewno coś wyniuchasz :-D:tak:

susi juz drugi raz zdarzyło się nam, ze koleda w niedziele... w poprzednim miejscu co mieszkalam to nie kojaze zeby w niedziel chodzili..no ale to pewnie od parafii zależy

No będzie już łatwiej szukać na pewno :) Jesteś kochana!
W ogóle zakochałam się w produktach diinglisar (mają też żyrafy... no ale lwy też piękne!) i teddykompaniet z lwami, tylko część tych produktów mi nie jest potrzebna do podstawowej wyprawki... Chyba to jakoś dyskretnie podrzucę rodzicom, teściowej i siostrom, na pewno będą chcieli coś kupować w prezencie urodzinowym małemu, to zamiast na chybił trafił czegoś szukać, mogą przecież kupić lwy :) Ale kocyk-przytulankę teddykompaniet to chyba sama kupię, bardziej mi się podoba niż ten z c&a :)

reklama
No będzie już łatwiej szukać na pewno :) Jesteś kochana!
W ogóle zakochałam się w produktach diinglisar (mają też żyrafy... no ale lwy też piękne!) i teddykompaniet z lwami, tylko część tych produktów mi nie jest potrzebna do podstawowej wyprawki... Chyba to jakoś dyskretnie podrzucę rodzicom, teściowej i siostrom, na pewno będą chcieli coś kupować w prezencie urodzinowym małemu, to zamiast na chybił trafił czegoś szukać, mogą przecież kupić lwy :) Ale kocyk-przytulankę teddykompaniet to chyba sama kupię, bardziej mi się podoba niż ten z c&a :)

Proszę i polecam się na przyszłość ;-)

Do góry