Agnis - haha, jaka żywiołowa reakcja na żyrafy
) Ale może rzeczywiście zrobię wystrój żyrafowy? Tylko ściany pokoju mam zielone, więc nie wiem czy się będzie komponować. Spytam jeszcze m, co o tym myśli, ale w sumie byłaby to zawsze jakaś wskazówka w wyborze np. pościeli, bo tak to wybór jest ogromny!
malpawzoo - no to już druga opinia o męskości żyraf
To chyba jednak nie ma siły. A małpki też lubię. W ogóle zwierzęta
kainkas - mój m korzysta z walutomatu (internetowy kantor) i jest bardzo zadowolony, wychodzą na tym w skali roku spore zyski
19Ania90 i
Megi Pegi - gratuluję wizyt i dużych maluszków! Ania - może się jeszcze odwróci, a na ten etap to w sumie i lepiej, bo nie naciska główką na szyjkę i nie ma takiego ryzyka przedwczesnego porodu... ja to bym chciała, żeby mój się odwrócił, tylko potem oczywiście żeby koło 35-36 tygodnia znów zrobił fikołka, ale to nie tak łatwo z tym.
A ja mam jeszcze jedno pytanie krajoznawcze - tym razem o Kraków. Będę tam jutro na konferencji, a że jadę z m, który chce mnie wozić ze względu na tą szyjkę, to od razu bym skorzystała, żeby go wyciągnąć na romantyczną kolację. Dziewczyny z Krakowa, możecie polecić jakąś przyjemną, nastrojową, niezbyt drogą knajpkę?
Nie musi być w samym centrum, bo tam to nigdy nie wiemy, gdzie zostawić auto - jakoś nie ogarniamy z m krakowskich stref parkowania.