No to mnie teraz nastraszylyscie tymi porodami... cholera dziewczyny będzie dobrze i każda z nas będzie miała mega lightowy poród
w to chce wierzyć
Babygg jestem w szoku z tym lekarzem... co on nienormalny? Chyba jak pacjentka zglasza ciągle te same dolegliwości to trzeba się tym zająć a nie bagatelizowac... dobrze że zmieniasz lekarza
Aneta chyba z twoimi doświadczoniami porodowymi nic się nie może równać... aż miałam ciarki jak czytałam twój opis. Odważna jesteś kobieta ze decydujesz się na sn mimo tego co przeżyłaś
Muniuś tak ci gorąco? Ja ciągle opatulona ciepło bo jakoś ciągle mi zimno
ale fotka z brzuszkiem super
Marcia ale miałaś fajny dzień zakupowy
ja muszę się w końcu wybrać
już marzy mi się zrobienie takich konkretnych zakupów ale boje się tego wydawania dużej ilości kasy... no cóż i tak mnie to nie ominie
Ewcia ojjj szkarlatyna.... cholerka żeby tylko się twoje maluchy nie zarazily... trzymam kciuki żeby były zdrowe.
Malpawzoo ja się zastanawiam nad tymi rzeczami Klupś. Jak byś coś więcej o nich wiedziała to napisz co?
Katrine ale gigant maluch.... szok. Ciekawe jaki się urodzi naprawdę czy te pomiary będą prawidlowe.
Jagna co do kompieli to chyba ja jednak nie zdecydowałabym się na wiaderko.. boje się że nie będę umiała kąpać małego w wanience a w czymś takim... o nie
Flower ten leżaczek do kąpieli super sprawa
chyba się w niego zaopatrze
bo strasznie boję się tych pierwszych kąpieli
Nikusia nieźli ci twoi Znajomi lekarze.... dziwne podejście może nie mieli tak naprawdę pojęcia o tym że dziecko w czasie snu rośnie... i najlepiej jak najwczesniej klasc spać... ehh...
Muniuś z tym ciśnieniem to 120 jest prawidłowe, ja jak mam ponad 140 to lekarka kazała mi monitorowac i w razie czego jechać do szpitala..
Mamatek ja to znów zglupialam i chce dla małego kupić posciel w żyrafy
i jak coś ten motyw podoba mi się najbardziej
)
Tyle z was pisze o tym masażu ze i chyba ja się zainteresuje
Jolcia ja mam kojec motherhood nie jest tani ale bez niego już spać nie umiem. Teraz chyba w smyku była przecena i widziałam je dużo taniej niż normalnie. Zerknij na stronę smyka
Chyba spróbuje się położyć tylko dam suni leki i spróbuje... mówiąc szczerze to wcale nie chce mi się spać
(
Buźka dziewczyny do jutra... albo do rana