reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ja Was doczytuje.... na szybciutko dziekujemy slicznie za zyczenia ;)

Jagna 100 lat dla Celinki.... kurde ale ten czas szybko leci.... o ktorej urodzilas??? Ja o 19 45 ;)

Co do tego zelu to mi kolezanka ppowiadala o nim, ze nasza znajoma, ktora mieszka na stale w norwegii jezdzila specjalnie do pl na wizyty u ginekologa... I polecony miala ten zel zaplacila kilkaset zlotych I co???? Rozwalilo ja na maksa....popekala cala...... nie wierze w takie cuda..... jakby ro naprawde dzialalo to wiekszosc z nas by o tym juz dawno slyszala;)

Ja wlasnie czekam na m.... musiny cos zalatwic... 3majcie prosze kciuki bo to b wazne... napisze pozniej.... Lena kopie ze jie koge usiedziec jak pisze....

Nikusia zrobie takie koreczki jak mowilas...jak zdaze oxzywiscie....
Jestem zombie....nie dosc, ze mialam wieczorem nerwa to to zostalo do teraz, niebwyspalam sie I jest we mnie straszna zlosc....

Korexzek super, ze do domku....

Odezwe sie pozniej

reklama
Alesia ja mam hurom dokladnie taka Wyciskarka soku HUROM HU-100 | Kurier gratis (3868502281) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. mozesz wejsc na strone producenta i tam sa wszystkie jej zalety naprawde warto zainwestowac jak sie przymierzasz do jakiejs konkretnej.

wrocilam dzisiaj z zakupow i kupilam prawie wszystko tzn wozek, lozeczko i wszystko do niego itd wydalam kupe kasy i zostalo mi jeszcze niania i hustawka z fisher pricea. Wozek w koncu kupilam x-landera x move. Mialam kupic komode kompielowa ale kobietka mi odradzila bo wanienka byla malutka i generalnie moze do 6 mc by wystarczylo wiec kupilam normalna wanienke i stojak do niej a przewijak kupilam na lozko. Juz dzisiaj chcialam zeby maz poskrecal lozeczkk ale ma cos innego do roboty :-(

Witajcie:)

Jak ja Was mam doczytać....
Ja dziś wstałam dopiero po 8 bo nie mogłam o 7:30 podnieść głowy z łóżka... a po za tym nie chciało mi się siku to acetonów i tak bym nie miała jak zbadać... ale nie jestem wyspana... wyśpię się za kilka lat;-)

Dziś od 11 siedziałam z koleżankami i pisałyśmy projekt na obronę... dodam, że wszystkie 3 w ciąży:) coś tam udało nam się napisać, ale niewiele tego... a do końca stycznia musimy oddać prace gotowe:szok:

Idę robić podwieczorek - choć nie nazwałbym tak tego bo u mnie na podwieczorek zazwyczaj się jada kisiel, galaretkę, budyń czy jakieś owoce, a w mojej diecie mam 25 g chleba ciemnego, 20 g wędliny, 2 g masła, i warzywo o wysokiej zawartości węglowodanów, szału nie ma;-)
Postaram się Was doczytać później.... do 16:30 mam czas bo później szkoła rodzenia.

Miłego popołudnia życzę:-)

Właśnie się dowiedziałam, że moje Bratanice mają szkarlatynę. A Brat je przyprowadził do Dziadków w poniedziałek, jak moje dzieci tam były, bo myśleli, że zwykłe przeziębienie...

Witam wszystkie Marcowe mamusie
podczytuję Was od lipca czyli od niemal samego początku i niemal codziennie (ale się tam nie śudzielałam do tej pory)
dołączyłam dziś do FB i tam dziewczyny uświadomiłśycie mi że to troche nie fair z mojej strony że czytam a o sobie nic nie pisze :zawstydzona/y:

Niedługo skończe 35 lat, to moje pierwsze dzieciątko będzie, termin na 18 marzec,
czekamy na córeczkę (o ile się lekarze nie mylą)
Podobnie jak marcia30 mieszkam w Białymstoku

Mam nadzieję że teraz sie już bardziej odważę i będę mogła z Wami pisać

Witaj kimkim:-) Tu nie masz się czego bać;-) Wszystkie dziewczyny są bardzo fajne;-) Gratulacje córeczki:-)
100lat dla dzieciaczków:-)
Poprasowałam dziś ponad połowę ubranek i padłam, teraz zjedliśmy obiad, kawa i znowu padłam. Plecy mnie bolą po tym prasowaniu. Dajcie mi trochę energii:-)
Gratki udanych wizyt! Oby już do końca były dobre wieści:-)

Kimkim czesc ale sie ucieszylam jak orzeczytalam ze jestes z Bialego bo jeszcze nikogo na tym forum nie spotkalam z naszego miasta :-) Do kogo chodzisz z ginekologow i gdzie przymierzasz sie rodzic?

ewa to nie ciekawie z ta szkarlatyna mam nadzieje ze sie nie podzieli z twoimi dziecmi.
I wlasnie to jest taka sytuacja dlaczego ja nie bede chciala pilnowac dzieciakow mojego brata jak sie Krystian urodzi bo jednak dzieciaki z przedszkola rozne chorobska moga przyniesc i dzis jest u ciebie i wyglada na zdrowego a wieczorem pojawiaja sie objawy i ja sie tego boje cholernie bo jeszcze sie maly zdazy nachorowac jak sam pojdzie do przedszkola...

marcia ja mam stojak z wanienka na to przewijak a pod spodem polka i sluzyla nam rok i dalej mala moglaby sie w niej spokojnie kapac :tak:

cos podobnego
85963797_1_644x461_wanienka-z-przewijakiem-krakow.jpg85963797_2_644x461_wanienka-z-przewijakiem-dodaj-zdjecia.jpg

Załączniki

• 85963797_1_644x461_wanienka-z-przewijakiem-krakow.jpg
    85963797_1_644x461_wanienka-z-przewijakiem-krakow.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 45
  • 85963797_2_644x461_wanienka-z-przewijakiem-dodaj-zdjecia.jpg
    85963797_2_644x461_wanienka-z-przewijakiem-dodaj-zdjecia.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Marcia, ja sama mam dziecko w przedszkolu, więc rozumiem, że czasem nieświadomie można kogoś zarazić, bo objawów nie widać od razu. Ale z moim Bratem jest taki problem, że oni często chorzy przychodzą, mimo że wiedzą, że ja w ciąży, że dzieci małe. Widujemy się raz na miesiąc czy dwa u moich Rodziców i co drugi raz wyjeżdżamy stamtąd chorzy :/

Nam jak się zdarzy jakaś zakaźna choroba, to obdzwaniamy od razu wszystkich znajomych z dziećmi, z którymi mieliśmy ostatnio kontakt. Jeszcze nikogo nigdy nie zaraziliśmy, ale myślę, że takie poinformowanie jest uczciwe.

reklama
Ewa no dokladnie tak powinno byc ze jak dziecko chore to siedzimy w domu i staramy sie nie zarazic wszystkich dookola a moj brat z bratowa to i chorego malego z goraczka chcieli prowadzic do przedszkola:szok: to co tam do mnie go chorego przyprowadzic.....

aneta u mnie jakos nie ma wyboru w tych komodach kompielowych i wszystkie ktore widzialam to faktycznie mialy bardzo male wanienki....

Do góry