Kimkim czesc ale sie ucieszylam jak orzeczytalam ze jestes z Bialego bo jeszcze nikogo na tym forum nie spotkalam z naszego miasta :-) Do kogo chodzisz z ginekologow i gdzie przymierzasz sie rodzic?
Cześć
nie wiem czy pamiętasz... zaraz na początku jak zobaczyłam II kreski na teście pisałam do ciebie na priv z pytaniem o gin... i teraz żałuje że nie wybrałam tej Twojej pani gin, bo ja to jakiegoś pecha mam
I gin- na potwierdzenie ciąży to była prywatnie - Pani Jolanta Świątecka - cudowna kobieta -tylko nie stać mnie było na prywatne wizyty przez całą ciążę (a na NFZ wizyta za rok...) tylko później sie okazała że i tak USG te w 12 i potem w 20 tyg musze prywatnie zrobić
II gin - już na NFZ pani Malgorzata Kołodziejczak -dobre wrażenie- ale po pierwszej wizycie okazało się że już jej nie będzie i będzie zastępstwo
III gin - zastępstwo za II Mariusz Kuźmicki - fajny, sympatyczny, tylko powtarzał że on to słaby położnik, ale przynajmniej co wizytę USG robił i mogłam widzieć swoją dzidzię
no i skoro "On to słaby połażnik" to poszłam do IV gin - i tu już zostałasm ale to chyba porażka, Pani Grycz Teresa przyjmuje na NFZ w przychodni na Warszawskiej (i tu chyba będę rodziła) ale Pani może się zna na swoim fachu ale jeśli chodzi o podejście do pacjęta.... hmmm
mogłaby byc nieco bardziej sympatyczna
hehe to się rozpisałam.....