reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Moniqa dla mnie najwygodniejsze sa komody ale nie mam miejsca na dwie w pokoju aby kazde miala swoja :-( dlatego kupujemy szafe dla dzieciakow i porobie polki dodatkowe i wieszak :tak: podobaja mi sie tez te metalowe wiszace poleczki u Ciebie :tak:

a szafe kupuje z jyska zwykla biala... choc cos czuje ze dzieci z czasem i tak ja zmasakruja :-):sorry: no ale bynajmniej nie bedzie mi szkoda

1005.jpg

Załączniki

• 1005.jpg
    1005.jpg
    4,8 KB · Wyświetleń: 33
reklama
AnetaNorwegia podobają mi się białe meble w pokojach dziecięcych :tak:
A szafę jak zniszczą to zniszczą... na pewno trochę posłuży zanim się do niej dobiorą ;-)

My mamy jeden pokój i musimy się w trójkę się zmieścić... Upchnęłam (bo to w tym przypadku dobre słowo) mnie i męża do małej szafy narożnikowej, a maleństwo będzie miało najwięcej miejsca :-D Z czasem pomyślimy pewnie o zmianie mebli na praktyczniejsze i pojemniejsze... ale teraz za dużo wydatków (no i w sumie 2 lata nie minęły od kiedy je mamy, tzn. meble ;) ) ...

Aneta nie widzę zdjęć :-(

Ojej mamatek :szok: ale ladny :)
Przypomnialas mi o istnieniu bon prixa hahahhaaha ide poogladac co tam maja... Chyba z dwa lata nie zagladalam :szok: a tam chyba tez dzieciecy dzial maja o ile dobrze pamietam

Mają dziecięcy :) Tylko strasznie drogo... ale czasem na wyprzedażach albo promocjach jest coś fajnego.

A propos, przypomniało mi się, że Ewa kiedyś szukała bawełnianych majtek - ja właśnie kupowałam w bon prix w wielopakach, i w sumie polecam, tylko rozmiar ciężko dobrać, bo oni zawsze mają zawyżoną rozmiarówkę, no a w ciąży to w ogóle nie wiadomo. Ja tak do 3-4 tygodni temu nosiłam majtki z bon prixu w rozmiarze 40/42 (przed ciążą miałam ogólnie rozmiar "duże" 38), i były super, cały brzuch się w nie łapał :) ale już nie... Teraz może sobie zamówię tam bawełniane majtki z niskim stanem, żeby już rosnący brzuszek nie był problemem, chociaż nie powiem, lepiej wyglądałam jak był cały brzuszek podtrzymywany gatkami.
Aneta - pomyślnego buszowania po bonprixie :)

moniqaa, dzięki, bardzo fajny ten patent, będę na takie polować.
A ja przed chwilą skończyłam prasować. Ja pierniczę, dopiero poprałam jasne kolory (biały i beżowy), były tego 3 pralki, a już nie mam miejsca w komodzie, jutro robię reorganizację, bo jeszcze zostało trochę koloru no i pościele. Ciuchów generalnie mam od zatrzęsienia, jakbym rodziła pierwsze dziecko w życiu tyle bym nie kupiła, a jakoś nie pamiętam żeby Ignacy czegoś nie nosił. Chyba jednak często się takiego niemowlona przebierało.
No i dobija mnie to, że nie wiadomo jaka będzie pogoda, dużo trudniej jest się spakować do szpitala na marzec niż na sierpień :tak:

Witam was!

Pierwszy raz jestem tak wczesnie hehe ;-) Nie spie juz od 4... chyba juz mi tak zostanie. :eek: Jade zaraz pobrac troche krwi, bo musze miec na jutro wyniki do endokrynologa.

Milego dnia wam zycze!!! :-D

reklama
hej ho

Nie wyspałam się, jakieś bzdury mi się śniły :-( i brzuch coś bolał.........za to Kurczątko sie poprawiło i spi w swoim pokoju całe noce więc przynajmniej nie jestem niewyspana z gorąca i ciasnoty w lóżku :-)

Gratuluje dobrych wiesci na wiytach i kciuki za dzisiejsze ( za swoja tez) :-)

Moniqa ja tez sie nie wpasowałam bo Julka urodziłam jak miałam 28,5 a teraz 33lata z haczykiem malutkim.......ale teraz coraz poźniej kobiety rodzą.....jak rodziłam Jula to w ten dzień byłam najmłodsza :cool2:

Aneta my tez mamy białe mebelki u Julka w pokoju, na razie moga zostac potem najwyzej sie wymieni na bardziej chlopakowate a te dostanie Gwiazda......ale do bialych wszystko pasuje, wszystkie kolory dodatków.....

Monisia, Marcia i reszta dziewczyn
powodzenia w labie :-)

A ja zawożę Kurczatko, jade na cmentarz i przyjezdzam sie szykowac do doktorka ;-)

Do góry