reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Moniqa dla mnie najwygodniejsze sa komody ale nie mam miejsca na dwie w pokoju aby kazde miala swoja :-( dlatego kupujemy szafe dla dzieciakow i porobie polki dodatkowe i wieszak :tak: podobaja mi sie tez te metalowe wiszace poleczki u Ciebie :tak:

a szafe kupuje z jyska zwykla biala... choc cos czuje ze dzieci z czasem i tak ja zmasakruja :-):sorry: no ale bynajmniej nie bedzie mi szkoda

1005.jpg

Załączniki

• 1005.jpg
    1005.jpg
    4,8 KB · Wyświetleń: 36
reklama
AnetaNorwegia podobają mi się białe meble w pokojach dziecięcych :tak:
A szafę jak zniszczą to zniszczą... na pewno trochę posłuży zanim się do niej dobiorą ;-)

My mamy jeden pokój i musimy się w trójkę się zmieścić... Upchnęłam (bo to w tym przypadku dobre słowo) mnie i męża do małej szafy narożnikowej, a maleństwo będzie miało najwięcej miejsca :-D Z czasem pomyślimy pewnie o zmianie mebli na praktyczniejsze i pojemniejsze... ale teraz za dużo wydatków (no i w sumie 2 lata nie minęły od kiedy je mamy, tzn. meble ;) ) ...

Aneta nie widzę zdjęć :-(

Ojej mamatek :szok: ale ladny :)
Przypomnialas mi o istnieniu bon prixa hahahhaaha ide poogladac co tam maja... Chyba z dwa lata nie zagladalam :szok: a tam chyba tez dzieciecy dzial maja o ile dobrze pamietam

Mają dziecięcy :) Tylko strasznie drogo... ale czasem na wyprzedażach albo promocjach jest coś fajnego.

A propos, przypomniało mi się, że Ewa kiedyś szukała bawełnianych majtek - ja właśnie kupowałam w bon prix w wielopakach, i w sumie polecam, tylko rozmiar ciężko dobrać, bo oni zawsze mają zawyżoną rozmiarówkę, no a w ciąży to w ogóle nie wiadomo. Ja tak do 3-4 tygodni temu nosiłam majtki z bon prixu w rozmiarze 40/42 (przed ciążą miałam ogólnie rozmiar "duże" 38), i były super, cały brzuch się w nie łapał :) ale już nie... Teraz może sobie zamówię tam bawełniane majtki z niskim stanem, żeby już rosnący brzuszek nie był problemem, chociaż nie powiem, lepiej wyglądałam jak był cały brzuszek podtrzymywany gatkami.
Aneta - pomyślnego buszowania po bonprixie :)

moniqaa, dzięki, bardzo fajny ten patent, będę na takie polować.
A ja przed chwilą skończyłam prasować. Ja pierniczę, dopiero poprałam jasne kolory (biały i beżowy), były tego 3 pralki, a już nie mam miejsca w komodzie, jutro robię reorganizację, bo jeszcze zostało trochę koloru no i pościele. Ciuchów generalnie mam od zatrzęsienia, jakbym rodziła pierwsze dziecko w życiu tyle bym nie kupiła, a jakoś nie pamiętam żeby Ignacy czegoś nie nosił. Chyba jednak często się takiego niemowlona przebierało.
No i dobija mnie to, że nie wiadomo jaka będzie pogoda, dużo trudniej jest się spakować do szpitala na marzec niż na sierpień :tak:

Witam was!

Pierwszy raz jestem tak wczesnie hehe ;-) Nie spie juz od 4... chyba juz mi tak zostanie. :eek: Jade zaraz pobrac troche krwi, bo musze miec na jutro wyniki do endokrynologa.

Milego dnia wam zycze!!! :-D

reklama
hej ho

Nie wyspałam się, jakieś bzdury mi się śniły :-( i brzuch coś bolał.........za to Kurczątko sie poprawiło i spi w swoim pokoju całe noce więc przynajmniej nie jestem niewyspana z gorąca i ciasnoty w lóżku :-)

Gratuluje dobrych wiesci na wiytach i kciuki za dzisiejsze ( za swoja tez) :-)

Moniqa ja tez sie nie wpasowałam bo Julka urodziłam jak miałam 28,5 a teraz 33lata z haczykiem malutkim.......ale teraz coraz poźniej kobiety rodzą.....jak rodziłam Jula to w ten dzień byłam najmłodsza :cool2:

Aneta my tez mamy białe mebelki u Julka w pokoju, na razie moga zostac potem najwyzej sie wymieni na bardziej chlopakowate a te dostanie Gwiazda......ale do bialych wszystko pasuje, wszystkie kolory dodatków.....

Monisia, Marcia i reszta dziewczyn
powodzenia w labie :-)

A ja zawożę Kurczatko, jade na cmentarz i przyjezdzam sie szykowac do doktorka ;-)

Do góry