Nikusia wiem ze muszę to ciśnienie kontrolować ale juz myslalam ze się unormowalo a tu znów bach i 150 w gabinecie.. No co za cholerstwo...
Ewcia czemu dala mi znów na HIV ? Nie mam pojęcia... Wyszło na początku że jestem zdrowa a teraz powtórka.... Może nie zauważyła w karcie że miałam... Ja gapa jestem i nie zapytalam na wizycie po co to, dopiero po wyjściu z gabinetu zobaczyłam na skierowaniu że mam tym razem do zrobienia aż 12 badan,11 z krwi i 1 ogólne moczu.
Mrowkaa dobrze że lekarz skontrolowal bo jesteś na pewno troszkę spokojniejsza
uważaj na siebie
na pewno będzie dobrze
Munius a gdzie byliscie na tych termach? Bo my się do Mszczonowa wybieramy i dotrzeć nie możemy
no i kochana niestety czas przystosować i iść na zwolnienie
już skoncz z tym pracoholizmem
Nie nie nie na zimę do maja ja się kategorycznie nie zgadzam i nie Strasz mnie tu proszę
co do witamin to wczoraj pytalam moja gin i tez stwierdziła ze nie ma reguły na to ze po witaminach są większe dzieci, każe brać to biorę i tyle
a komody to niestety tylko w kolorze buk byly. W jysku jest dość spory wybór byś musiała podjechac i popatrzeć
mi akurat jasna komoda pasowała do reszty mebli
Kamaa no cos ty ? Z ta szkoła rodzenia to taka lipa wyszła? wspolczuje u nas zaczyna się kolo 20 i muszę zadzwonić i się umówić
zobaczymy jak będzie ale tu tworzą grupę i wszyscy ida jednym tokiem czyli dla wszystkich pierwsze zajęcia to pierwsze
Nikusia82 mi też drugi raz zleciła tyle badan ze w szoku jestem ale cóż jak trzeba to trzeba
Ewcia super ze wizyta się udała
oby maly się posłuchał mamusi i nie przekroczył 3,5 kg
)
Anetka ja nie wiem czemu ale nie widzialam fotek