Hello:-)
ja dzisiaj mam wizyte za 3h, tylko gina bez usg, ale mi da pewnie skierowanie- tutaj kazdy jest od czego innego, usg najczej robia specjalne osrodki ze specami od tego- ale to juz pisalam chyba Wam wczesniej,
jaspis mam dokladnie to samo, chyba z 5 ta noc budze sie co chwile, siku, mala kopie i cos zle spie, czasem pobolewa tez brzuch jak sie przekrecam, ale tylko chwile, musze sie zapytac czy cos na lepsze spanie proponuje, czy tak juz ma byc....
susi a wy mieliscie takie problemy jako dzieci? Moj ojciec mial rozstep zeszlo sie, ja tez, zeszly sie,syn nosil aparat jak byl mlodziutki i jest ok, takze nic nie przesadzone, poniej przeciez moze aparat korekcyjny nosic! Implanty to ostatecznosc.
aneta doczytalam o zaostrzonych zasadach w Norwegi....okropne uwazam przesadzone bardzo, u Nas jest dosyc dobrze to rozwiazane ani za ostro ani za poblazliwie i jest pomoc w razie czego, natomiast od 16 rz moga nastolatki niestety prawnie robic co chca...i nic nie poradzisz, najpierw mnie to zdenerwowalo, ale teraz w sumie mysle, ze to ich idpowiedzialnosci uczy, sa tez bardzo stre przepisy co do prawa jazdy i picia dla mlodych i duzo policji, ktora sie nie patyczkuje w razie czego i w zasadzie tu widac na kazdym kroku, ze ludzie staraja sie przestrzegac zasad, jest uporzadkowany w miare kraj;-)
co do korzuszka....to ja inaczej 3ci bym wybrala!
koreczek kciukasy za cisniene i szybke wyjscie ze szptala!
munius brzuch sie moze napinac, byle bezbolesnie, zazywaj ten magnez, tez sie pytalam wczesniej i moj gin powiedzial, ze mozna , lepiej o wiele niz nospa np. Tu nie akceptuja nospy(?) podobno kategoria leku C, ja mam ale trzymam na ostatecznosc, wszystko bedzie ok- brzus cudny:-)
monisia nooo pieknie wazy, tylko sie cieszyc trzeba!
mrowka dobrze ze sprawdzilas, ja tez wczesniej podplamialam na brazowo wlasnie i tez sprawdzali, turaj wlasnie jak na brazowo to sie nie przejmuja, bo "stara krew" , to wczesniej, nie wiem jak nest blizej porodu, bo odpukac juz dlugo z plamieniami spokoj mam;-)
nie wiem co tam jeszcze....hm zrobie update jak wroce od lekarza
p.s. urzadzanie pokoju powoli postepuje, wczoraj kupilam dwa obrazeczki jeszcze:-)