reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

I dwa koty i dwa psy. Z czego to jeden pies jest mój. Mówiłam jej o psychologu a ona się obrazila. Mówiłam jej o mieszkaniu to też wojna była. Ona się oni sama zostać. Mówiła że sobie nie poradzimy, że opłaty będą i dziecko do tego. A ja wiem, że damy radę:tak: no ciężko jest, ciężko a ja mam już tego serdecznie dosyć. I często chce z nią pogadać co ją gryzie żeby się wygadala ale to nic nie daje bo odwraca kota ogonem i się mnie czepia zaraz, że chyba ja ją gryze.... u mojego też nie da rady wytrzymać, przez jego siostrę. I też awantury w nocy robi, bo się napije i szajba jej bije. Nigdzie spokoju nie mamy z moim.

reklama
Myślę że nawet finansowo lepiej wyjdziecie jak wynajmiecie nawet na dobry początek mała kawalerkę.. W Lubaczowie ceny chyba wysokie nie sa a może trafi się jakaś okazja, będziesz miała ciepłe mieszkanko i nie będziesz musiała sama ogrzewać domu.. Opłaty też sa nie duże ..mam wrażenie że zamienilas się z mama miejscami.. I nie dziwie się że nie chce żebyś się wyprowadziła bo robisz za nią prawie wszystko i boi się może że sama sobie nie poradzi.. Teraz ma bardzo wygodnie .. Ale to twoje życie i musisz walczyć o swoje szczęście.. Mama nie może cię w taki sposób ograniczać:(

dziewczyny jakis czas temu dowiedziałam się, ze corka mojej mamy chrzesniaka ( lat 17 jest w ciaży), pokazała sie na fb z brzuszkiem malutkim a wczoraj patrze a tu fotka dziecka w inkubatorze, malutki, zółciotki wczesniak, podpiety do 100 roznych rurek i urzadzeń :szok::szok::szok::szok::szok::szok:na oko z 700g waży, az spac nie mogłam całą noc :-(

musze Was doczytac ..............

idę cos zjeśc i na herbatkę............

Secreto, no też tak myślę, że ma teraz za wygodnie. No ale ja nie mogę żyć w brudzie czy coś i dla swojego spokoju sprzątam, żebym ja się dobrze czuła:tak: a ona korzysta na tym. U nas nawet i mieszkanie pod wynajem takie drogie nie są, bo Rzeszów to ma już konkretne ceny:szok:

Mamusiu synka, to w którym tygodniu dziecko się urodziło?:szok: trzymam kciuki za to Malenstwo!!:tak:

Koreczek nie mam pojecia, do wczoraj rekę bym sobie dala uciac ze max w 15 tygodniu ciazy ona jest ale widac gdzies w 25 musiała byc..............chyba skrajny ten wcześniak bo na fotce widać, ze do respiratora podpiety...........a nożke to ma tak malutka i chudziutką......mam nadzieję ze z tego wyjdzie..............

Ostatnia edycja:
reklama
I to bardzo szybka lekcja dorastania. No ale współczuję jej bardzo... nieważne ile lat ma i że w ciąży, ale ten fakt że dziecko tak szybko wyszło na świat:-( to jest najgorsze w tym wszystkim, jakby nie było dziewczyna teraz ma tyle stresów, bo jak Mamusia Synka powiedziała, że musiała się dopiero rodzicom przyznać, a tu nagle dziecko się pojawia w inkubatorze walczące o życie tak szczerze mówiąc...:-(

Do góry