Witam was! :-)
Ja tez dzisiaj strasznie się nie wyspalam. :-(W nocy jakos nie mogłam spac, bo caly czas mnie nogi i kolono bolaly i się przewracalam z boku na bok i musieliśmy wstac wczesnie żeby jechac ustalic z gosciem od kuchni wszystkie szczegóły. Teraz pozostalo już tylko czekac na meble i sprzet!
Dzisiaj idziemy wreszcie podejzec nasza gwiazde. :-) Mamy usg na 17 i nie mogę się już doczekac! Mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze i ciekawi mnie ile nasze maleństwo już wazy!
A jutro nas czeka wizyta u mojej gin, mam nadzieje, ze z moja szyjka nie bedzie tragedi i ze sie znow nie skrocila.
Gingerka Tzrymam mocno kciuki!!!! I oczywiście, ze cie pamiętamy, choc dlugo nic nie pisalas.
Weronika* kciuki zaciśnięte za glukoze!
Agnis w zyciu bym nie powiedziala, ze to jest peruka! Super wygladasz!
Mi tez sporo poszlo w biust i teraz tak naprawde chodze tylko w sportowych stanikach, bo one jako jedyne sa dobre i nie gniota. ;-) Musze się w najbliższym czasie na jakies stanikowe zakupy wybrac.
motorhead Jeśli chodzi o wage to ja mam na razie 6,5 kg na plusie, ale ja zaczynalam z duza nadwaga, wiec nie mogę sobie pozwolic żeby za duzo przytyc.
secreto wlasnie z tego powodu ja wogole nie chodze teraz na żadne zakupy. ;-)Mysle, ze te ubrania, które mam już mi do konca starcza i będę się pozniej po porodzie martwic hehe
ewa86 z tym, ze nikt wam nic nie powie to nie zawsze… Mój kuzyn w tym roku miał kolende i miał nastepujaca sytuacje. Lezala przez caly dzien koperta przygotowana dla księdza, a ze ma dwojke malych dzieci to jedno z nich wyciaglo pieniadze z koperty i dali niechcący pusta księdzu. I ksiądz jak już wyszedl to po 10 min zapukal jeszcze raz do drzwi i się upomnial, ze koperta była pusta! No ale zawsze ktos taki się trafi i nie ma się co zrazac! Ja tez jestem takiego zdania, żeby poszukac dla siebie idealnego rozwiązania i tez mysle podobnie jak ty tylko niestety jest tez sporo takich przypadkow z cennikiem itp. i ja takie przykłady osobiście doświadczyłam np jak bylismy w parafii meza po zaswiadczenie do slubu. No ale coz, po takich doświadczeniach przestalam chodzic do danego kościoła i wybrałam inny, wiec da się!
muniuś takie napinanie, to sa wlasnie skurcze przepowiadające i twoja macica cwiczy po prostu do porodu. Ale wazne jest żeby przy takich skurczac odpocząć, poleżeć troche żeby się nie nasilaly, tak mi powiedziala gin.
Co za facet!
AnetaNorwegia przystojniaczek! ;-)
Mrowkaa i jak tam dzisiaj się czujesz? Pojechalas do szpitala?
Nastka-83 kciuki zaciśnięte za wizyte!
Agnis83 kciuki zaciśnięte za jutrzejsza wizyte!
Josek <przytulam> Ja tez teraz tak troche uwieziona siedze w domu…
susi to zycze jak najwięcej sily na dzisiejszy dzien!
ewa86 Kciuki za wizyte i szyjke!
Ja tez mam nadzieje, ze u mnie jest w porzadku, okaze się jutro. I duzo zdrowka dla Nuski, żeby do nastepnego tygodnia była zdrowa!
mamusia synka odpoczywaj duzo i ostatnio cos często masz podwyższone cisnienie, może warto by o tym porozmawiac z lekarzem, bo na tym etapie może skakac?
kasiak-l oj tez nie cierpie robic przelewow za rachunki….
U nas dzisiaj sa resztki z wczorajszej pizzy na obiad, ale jeśli robie cos na dwa dni to zazwyczaj jakies mieso w sosie i wtedy tylko swieze dodatki gotuje żeby nie było to samo, np. jednego dnia ziemniaki a drugiego ryz albo kasza.
nikusiaa85 Witaj u nas!
Koreczek jeśli masz nadal wysokie cisnienie, weź kolejna tabletke! Ja tez zazywam Dopegyt i u mnie dopiero jak zarzywam 4x1 mam normalna i moja gin mówiła ze można i do 4x2 dojsc i nie będzie problemu! Mialam na początku mniejsza dawke, bo 2x1 to tez mialam takie skoki a od czasu jak biore 4 razy dziennie jest idealnie. A dla dziecka bardziej niebezpieczne jest nadciśnienie niż te tabletki!
Milego dnia wam wszystmi zycze i nie przemeczajcie sie za bardzo!!! :-)