reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ja też dzisiaj byłam na spacerze w lesie, mój pies uwielbia biegać i trochę się wyszalał a pogoda super była.. normalnie jakby wiosna była:szok:

Agnis
też bym nie poznała :D możesz sobie eksperymentować z kolorem włosów :D mnie kusi żeby po ciąży może jakieś rude sobie zrobić :) A póki co też się boję o stan włosów po ciąży... ja jestem bardzo wrażliwa na wszelkie wahania hormonalne i codziennie olejuje włosy, nakładam maskę i chodzę w wełnianej czapie po domu :) wyglądam okropnie ale co tam:p mąż i tak mnie dotknąć nie może:p ale stan moich włosów jest lepszy z dnia na dzień.. :) dzisiaj można na miejscach gdzie włosów nie ma zrobić przeszczep.. ale to zapewne droga sprawa.. w każdym razie wyglądasz świetnie i bardzo naturalnie :)

A ja jutro mam księdza :szok: i właśnie jedzie do mnie Biblia od teściowej:szok::confused2::confused2::confused2:
Mrowka też bym chyba pojechała..pewnie to nic takiego ale lepiej bym w nocy spała:tak::tak:

Ginkerka
trzymaj się, zaciskaj nogi

Monisia kupiliśmy jakiegoś samsunga no frost, stwierdziłam, że głupio by w mojej jadalnio-kuchnio- salonie wyglądała taka side by side i tak naprawdę nie jest mi potrzebna

Ostatnia edycja:
reklama
Agnis w życiu bym nie zgadła, że to peruka, świetnie masz dobraną tą fryzurkę!:)

Siedzę od kilku godzin i piszę scenariusze zajęć z praktyk, które "odrabiałam" w szkole podstawowej... powiem Wam, że nie wiem po co ja szłam na te podyplomowe studia do czego mi to potrzebne? no ale już skończę to bo zajęcia mam jeszcze do końca stycznia a obrona 17. lutego.

Secreto żeby zrobić przeszczep trzeba mieć dużo zdrowych cebulek........ja mam za tydzień księdza i już się pogryzłam z m ile mu kasy dajemy, m ma gest ja tutaj jestem "oszczędna" i nie widzi mi się księdzu ładowac a poza tym akurat za tydzień mam z Julem alergologa i może nie zdąże wrocic na wizytacje księdza........

mamusia synka .. u mnie wystarczy, że teściowie przeznaczają swój majątek na kościół.. my damy 50 zł w kopercie .. poza tym chyba pieniądze z kolędy tak naprawdę nie idą na kościół

Dziewczyny fryzurę sama sobie dobrałam :-D Zamówiłam na allegro ; stwierdziłam ze najwyżej strace te 100 ale wszyscy mi mowią ze pasuje do twarzy itd.
Na początku jak te wlosy są swieze to przeważnie biegam w rozpuszczonych :-D a potem związuje gumką lub czeszę w kok :-D jak się już trochę zużyją i końcówki postrzępią :-D
Na początku noszenia to cudowałam przed lustrem długo a teraz nawet bez lustra potrafię się uczesać :-D
Kwestia wprawy :-D

A i rzecz w tym wszystkim najważniejsza - mojemu męzowi to absolutnie ni e przeszkadza. Ciągle uważa mnie za piękną i atrakcyjną i gdyby nie jego wsparcie dawno bym się załamała. Nieraz mu mówiłam czy chce nadal taką łysą i grubą ale on potrafił wyprowadzić mnie z tych moich dołów :tak:

Ostatnia edycja:
A ja bym nic nie dala :D laski nie robi ze przyjdzie dom poswiecic , w koncu sluzy Bogu :D
Zreszta dla mnie polski kosciol to mafia :tak: tylko o kase chodzi

Nie bylam juz kupe lat.

A Michelle chrzcilam w norweskim :tak:

Agnis a wiesz ze NFZ refunduje peruki......

Secreto ja bym najchętniej dała 40 zł a mój my chciał dac 100 zl a niech robi co chce....denerwuje mnie ten ksiądz za wszystko kasa, kasa, kasa..........a mój m mowi ze nie chodzimy do kościoła to na kolęde trzeba dac i jeszcze na chrzciny, na pogrzeb, na slub, na zapowiedzi i na wszystko trzeba MU dac :-(

Szczerze powiedziawszy ja nigdy nie daję przecież to jego posługa, ale znam miejsca gdzie np istnieje cennik wg którego dane rodziny dają określoną ilość kasy masakra tak jest u mojej koleżanki

A najlepsze ostatnio opowiadała że przyszedł do nich sołtys i że mają kolędników wpuści,ć a nie udawać że ich w domu nie ma :-)

Ostatnia edycja:
Aneta to my byśmy juz dawno mieli odebrane dziecko. Nie mówię że ją leję. Ale nieraz tak szaleje i piszczy z tatą, że sąsiedzi już by z 1000x zgłosili. Chociaż nie powiem jak mała zdarła sobie upadając pól nosa, to w przedszkolu przepytali mnie, męża i Celinkę. Tylko ja od razu mówię że ona sobie coś zrobiła i pani tez mi mówi jak ona sobie coś zrobi albo ktoś jej.
Agnis nigdy bym nie powiedziała, że masz perukę.
Ginkerka &&&&&&&

Ja księdzu daje 20zł, a najchętniej nic bym nie dała, bo nabrali tyle kredytów na biednych emerytów, że szok. W zeszłym roku ksiądz miał szczęście że mąż go nie poznał, bo by wyłapał w pyski został wywalony z naszego domu. Kilka miesiecy wczesniej była afera z oczepinami i lizaniem bitej śmietany z kolan Ks. dyrektora i ten pe... przylazł do nas na kolędę.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja do kościoła nie chodzę .. moi teściowie tak to wszystko mi obrzydzili ... ale gdzieś tam jeszcze moje sumienie podpowiadało, że trzeba przyjąć tego księdza... ale mam podobne zdanie do Anety:zawstydzona/y:

a co do kasy to w moim mieście rodzinnym ..ksiądz sobie zapisywał ile kto dał :| też mnie kusi żeby nic nie dać no .. ale nie wiem
Jagna kredyty??:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry