reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Masiosia na szczescie Michelle tez jest spiochem wiec sie wysypiam :) jest 10:50 a my wstalysmy jakies 10min temu :tak: :D

Nastka raczej to mit :tak: ale ja tez witamin nie biore. U nas lekarze nie zalecaja. A mala urodzila sie 3755g i zdrowiutka :tak: porod od pierwszych bolesnych skurczy trwal ok 3h ale raczej nie mialo na to wplywu nie branie witamin. Po porodzie tez nie podaje zadnych witamin dziecku :tak:

Mamusia ja juz pisalam bym nie wpuszczala szoguna malego!!!! Nie mam nerwow. Niech sobie matka sama z nim radzi. A tym bardziej jak mowisz ze wyzywa Was w domu :szok:

Secreto juz 34 :szok: omg ! Jak ten czas szybko leci :tak: gratulacje
Dla Ciebie Agnis tez :tak:

Moj mnie wlasnie zdenerwowal bo sobie upatrzyl nowe auto... A przy 4dzieci to chyba przyczepe jakas bedzie musial dokupic zebysmy sie pomiescili :szok:
No chyba ze nie bedziemy nigdzie jezdzic z jego synami :D to by mi nawet pasowalo hahaha

Juz 11:10 wiec pisze posta 20min a moja mala jeszcze przysnela :szok:

Kamaa powiem Ci ze ja byłam w szoku ze tej mojej koleżance tak lekarz powiedział... no bo mnie niby morfologia była super ale włosy wypadały mi garsciami i myślę że też dlatego lekarka zalecila mi te witaminy... no poza tym skoro miałoby to pomoc w rozwoju dziecku to dla mnie najważniejsze :))

Anetka a u Ciebie widać lekarze inaczej podchodza do ciąży i suplementacji. Najważniejsze że skutecznie i Michelle urodziła się zdrowiutka :)

mamusia synka może sie czymś zdenerwowalas? troche wysokie to cisnienie :-( staraj sie czyms zrelaksowac, nie myslec o nim i po jakims czasie znowu zmierzyć.

A ja po spacerku z psinka, ale sie trzesla z zimna! :szok: zmarzluch jeden przykleil sie do kaloryfera... :-D a sweterek swoj zezarla...musze mame pogonić zeby jej nowy zrobila bo jak zima przyjdzie to jej sila nie wygonie na dwór!

Witam wszystkich bardzo słonecznie :-)
Myślałam że wczoraj udami się zasnąć a tu nic z tego nie spałam pół nocy chociaż malutka spokojna była :-(
Secreto i Agnis gratulacje :-D
Agnis jutro wybieram się do urzędu pracy ale z tego co wyczytałam to ten mój macierzyński będzie wypłacany właśnie z urzędu bo muszę się tam zarejstrować niestety ostatni się dowiedziałam że dziewczyna za którą jestem wraca w marcu wiec jeszcze przed porodem no ale jakoś damy radę :-)
Jeśli chodzi o witaminy to ja też nic nie zażywam mój gin nic tym nie wspominał ale muszę go zapytać co można na skurczę brać bo ja mnie dziś nad ranem złapał się rozpłakałam dobrze, że moje kochanie mi szybki masaż zrobił :tak:
Miłego dnia wszystkim życzę my się zbieramy na mały spacerek bo szkoda takiego słoneczka :-D

Cześć Marcóweczki :tak: ;*
Przez tą nocną produkcję wstałam dopiero o 11, a jeszcze po bb doczytywałam książkę...Kamaa, wie jaką :-) Jestem na momencie jak ją skurcze złapały i ten porywacz znowu wciągnął ją do samochodu. Lecę na te termy, bo to aż 2h drogi. Jak wrócę to Was doczytam, ciao ;-)

reklama
Do góry