reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis no u nas tez tak jest ze pierwsze imieniny po urodzinach ale ja nawet nie sprawdziłam kiedy jest Juliana......ale zaraz to sprawdzę....o 23 maja :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!
Ja po towarzyskim wekendzie.W sobote u przyjaciólki a w czoraj tez u dobrych znajomych bylismy na Biesiadzie. Bardzo fajie było. Mój męzus musiał uciekać szybciej bo ma sporo pracy wiec niepił, a wygląda jakby najbardziej ucierpiał w nocy okropnie wymiotował, strasznie kaszle, masakra jakas coś załapał, nocka nie przespana byle by sie teraz na nas nie rozniosło.

Ech puszcze psa i sie położę a potem Was doczytam!

Witajcie,
nie wyspałam się.... poszłam spać przed 23 ale jakoś mało mi snu... nie lubię jak mnie coś ogranicza:no: a rano przed 8 muszę wstać bo do badania mocz i mierzenie cukru i najpóźniej o 8:30 muszę zjeść śniadanie... poranne wyniki w normie, zaraz będę mierzyć cukier po I śniadaniu...

Muniuś dzięki za info! co do basenów to ja bym uważała bo moja koleżanka poszła w ciąży na basen i niestety złapała jakieś coś i nie tylko w okolicach intymnych ale również jakieś dziwne rumienia miała na rękach i na plecach... i lekarz powiedział, że to od tego basenu, więc uważaj.

Masiosia powinnam szerokim łukiem ominąć Twój wpis o jedzeniu... czekolada biała... chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Też bym chciała już marzec, i móc tulić maleństwo, nie mogę się doczekać! i w końcu zjeść czekoladę;-)

Secreto gratuluję 34 tygodnia:) i trzymam kciuki abyś dotrzymała:)

Weronika* moja Amelka wieczorami tak fika, że wydaję mi się, że tak trojaczki są a nie jedna kruszynka ;-)

Katarine nie chcę być złym prorokiem ale przy cukrzycy ciążowej też się ma podwyższony cukier, robiła Twoja siostra test obiążenia glukozą? a była może senna ostatnim czasem? już doczytałam, o tym cukrze! trzymam kciuki za nią! dobrze, że już może rodzić:)

Agnis gratuluję 32:):) ja też uwielbiam lato tylko takie gorące:):) a zimy nie znoszę, tylko się boję jak teraz taka wiosenno- jesienno pogoda to śnieg w kwietniu spadnie... a my chcemy kontynuować na wiosnę budowę!

Aneta ten komplecik jest rewelacyjny:)
PRODUKCJA NOCNA- Wam to chyba płacą za te posty;-)

Mamusia jak będzie Ci podrzucać dziecko to nie wpuszczaj!

Idę na drugie śniadanie.... mierzenie cukru po śniadaniu przekracza normę ale nie tak jak wcześniej, ten chleb to chyba jakiś chrzczony... qrcze tyle kasy kosztuje a oni i tak coś do niego dodają:wściekła/y: bo dziś jadłam inny chleb i o 20 mniejszy cukier! a wszystko to samo na kanapce co wczoraj.

Miłego dnia życzę:-)

Hej dziewczyny.
jaspis u mnie jest identyczny zapis o pobycie w szpitalu i tez chyba od 4 lub 5 dni dopiero. Wiec jak bedzie sn i bez zadnej komplikacji to i tak nie dadza nic, ale wole szybciej wrocic do domu jak co. Myslalam ze jak co to cc traktuja jako operacje...no trudno ;-)jak co zawsze mozna sie dopytac jak sie idzie po pieniążki za urodzenie sie maleństwa ;-)

secreto dotrzymasz! jeszcze troszeczke :tak:gratuluję pelnych 33 tygodni :-)

Weronika*
moj malec jest taki delikatny ze w ciagu dnia jak sie ruszam to musi sie chyba zamachnać zebym poczula..opiero wlasnie wieczorem jak sie klade i "wyciszam" to zaczyna swoje tańce :-D ale tez takie delikatne:tak:

katrine a dlaczego Twoja siostra nie chciala brać lekow na cisnienie w ciąży? :eek: no trzymam kciuki za nią, zeby oki wszystko bylo

Agnis83 dzisiaj zaczynasz 32, gratuluję :-)

AnetaNorwegia ale Michelle jest śliczna!! jak księżniczka! Ale ją stroisz :tak:

muniuś no brzuszek to rośnie w oczach normalnie :-D mi jeszcze waga rosnie w oczach :wściekła/y:

ewa86 no to masz perspektywy ekspresowego porodu ;-) ale mysle ze od pierwszych sygnalow zdążysz wszystko zalatwić. Przynajmnej ja trzymam kciuki za to!

mamusia synka jak tak mam z psem :-D uwazamy ją za sroek antykoncepcyjny! i żeby ciaza byla to wyjechac bez niej musielismy - nie bylo przecinka miedzy nami to i dzidzia w drozde. A Julek często Was tak odwiedza? Ja do rodzicow pamietam tez czesto latalam...sama bym chciala tego uniknac...ale w gadce to zawsze mąra bylam :eek:gorzej z wykonaniemm :eek:

Nastka-83 pierwszy raz slysze ze przez witaminy dluzej sie rodzi! :szok::-D chyba bym i tak nie sluchala lekarza, lepiej dluzej rodzic, a zeby dziecko mialo cenne wartosci ostarczane...

mamusia synka
nie wpuszczaj tego malego do siebie! masakra jakas! jakie zachowanie i slownictwo! a ile ma lat?

josek a moze on jakas jelitowke zlapal? :eek:zdrówka dla męza!

Przepraszam ale omijalam tematy o znieczuleniach itd...bo zaczne panikowac :szok: jutro ide na pierwsze zajecia szkoly rodzenia..pewnie potem zasnac nie bede mogla :eek: a ja chyba kolejna porcje prania wrzuce o pralki :tak: prasowanie ciuszkow z jednek pralki nie jest az tak czasochlonne...lepiej jednak na bierząco prasowac (tym barziej ze ja nienawidze prasowac:cool:)

Kamaa ja tez nie lubie prasowania brr zawsze wybieram ciuchy ktorych nie trzeba prasowac aczkolwiek zelazko i deske posiadam :-D

Miesko sie piecze ja zjadlam jajeczniczke na sniadanko i zaczelam przegladac literki takie drewniane na sciane z imieniem i nie potrafie sie na nic zdecydowac , jest tyle wzorow, kolorow itd ze zglupialam:sorry:

U nas w szpitalu nie ma znieczulenia przy SN.
Bojciu Dziewczyny od 2 dni śpię na stojąco, nie wiem co się dzieje w okół mnie. Czytam Was i nie wiem co czytam:-(

Kama i Marcia podrzućcie do mnie prasowanie bardzo lubię to robić, a takie dziecinne ubranka to uwielbiam prasować! jak byłam nianą to zawsze prasowałam dzieciakom ubranka jak spały po południu mimo iż tego nie wymagali ode mnie rodzice, ale nie wyobrażałam sobie zakładać im takie sztywne ubranka :eek:

reklama
u nas teoretycznie jest znieczulenie ale to teoria a w praktyce........

kama no srednio co 2ga noc przyłazi, jak nie w nocy to nad ranem :-)

Byłam sobie zrobic kapiel troche poleżałam, Julek wstal, przylazl do łazienki i tez chce to wyszłam i on sie kapie.......ide na kawkę z zmleczkiem i chlopa poszturchac bo jeszcze spi :-)

Do góry