Hej dziewczyny.
jaspis u mnie jest identyczny zapis o pobycie w szpitalu i tez chyba od 4 lub 5 dni dopiero. Wiec jak bedzie sn i bez zadnej komplikacji to i tak nie dadza nic, ale wole szybciej wrocic do domu jak co. Myslalam ze jak co to cc traktuja jako operacje...no trudno ;-)jak co zawsze mozna sie dopytac jak sie idzie po pieniążki za urodzenie sie maleństwa ;-)
secreto dotrzymasz! jeszcze troszeczke
gratuluję pelnych 33 tygodni :-)
Weronika* moj malec jest taki delikatny ze w ciagu dnia jak sie ruszam to musi sie chyba zamachnać zebym poczula..opiero wlasnie wieczorem jak sie klade i "wyciszam" to zaczyna swoje tańce
ale tez takie delikatne
katrine a dlaczego Twoja siostra nie chciala brać lekow na cisnienie w ciąży?
no trzymam kciuki za nią, zeby oki wszystko bylo
Agnis83 dzisiaj zaczynasz 32, gratuluję :-)
AnetaNorwegia ale Michelle jest śliczna!! jak księżniczka! Ale ją stroisz
muniuś no brzuszek to rośnie w oczach normalnie
mi jeszcze waga rosnie w oczach
ewa86 no to masz perspektywy ekspresowego porodu ;-) ale mysle ze od pierwszych sygnalow zdążysz wszystko zalatwić. Przynajmnej ja trzymam kciuki za to!
mamusia synka jak tak mam z psem
uwazamy ją za sroek antykoncepcyjny! i żeby ciaza byla to wyjechac bez niej musielismy - nie bylo przecinka miedzy nami to i dzidzia w drozde. A Julek często Was tak odwiedza? Ja do rodzicow pamietam tez czesto latalam...sama bym chciala tego uniknac...ale w gadce to zawsze mąra bylam
gorzej z wykonaniemm
Nastka-83 pierwszy raz slysze ze przez witaminy dluzej sie rodzi!
chyba bym i tak nie sluchala lekarza, lepiej dluzej rodzic, a zeby dziecko mialo cenne wartosci ostarczane...
mamusia synka nie wpuszczaj tego malego do siebie! masakra jakas! jakie zachowanie i slownictwo! a ile ma lat?
josek a moze on jakas jelitowke zlapal?
zdrówka dla męza!
Przepraszam ale omijalam tematy o znieczuleniach itd...bo zaczne panikowac
jutro ide na pierwsze zajecia szkoly rodzenia..pewnie potem zasnac nie bede mogla
a ja chyba kolejna porcje prania wrzuce o pralki
prasowanie ciuszkow z jednek pralki nie jest az tak czasochlonne...lepiej jednak na bierząco prasowac (tym barziej ze ja nienawidze prasowac
)