reklama
Violet, a liczysz od daty ostatniej miesiączki? Czy od owulacji? Ja miałam przesuniętą owulację, więc maluch faktycznie jest młodszy. Ginekolog liczy od ostatniej @, więc dlatego wynik jest "przekłamany". Ciąża teoretycznie trwa 40tygodni, ale nie od zapłodnienia a od OM.
Bakalia, u nas było tak samo. Trafiłam do szpitala w 41tc. Wcześniej, od 40tc co dwa dni ktg.
Bakalia, u nas było tak samo. Trafiłam do szpitala w 41tc. Wcześniej, od 40tc co dwa dni ktg.
bakaalia, mam nadzieje ze bedzie dobrze...Tylko my mieszkamy w Norwegii,a tu jest strasznie tępy naród
Ewula usg dopiero zrobia mi w 12 tyg. wiec czekam.
współczuje znajomej,ale dzisiaj ciezko o dobrego lekarza,bo tyle ich namnożyło.
Licze z mezem na dziewczynke,a podobno dz rodza sie dwa tygodnie poźniej i zeby nie bylo ze stwierdza ze przenoszona ciąża.
Ewula usg dopiero zrobia mi w 12 tyg. wiec czekam.
współczuje znajomej,ale dzisiaj ciezko o dobrego lekarza,bo tyle ich namnożyło.
Licze z mezem na dziewczynke,a podobno dz rodza sie dwa tygodnie poźniej i zeby nie bylo ze stwierdza ze przenoszona ciąża.
MewaŚmieszka
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja już po wizycie. trzymam kciuki za pozostałe wizytujące!
jak ochłonę, to opowiem.
jak ochłonę, to opowiem.
Babygg- od pierwszego dnia miesiaczki wychodzi mi 5tc. No zobaczymy co wyjdzie mi usg.mam nadzieje ze bedzie dobrze.
bakaalia- i to jest denerwujace to czekanie.A najbardziej jestem ciekawa chł czy dzw....najwazniejsze by było zdrowe.Ale tak licze na dzw.Moja siostra urodzila dzw a reszta w rodzinie same chłopy
bakaalia- i to jest denerwujace to czekanie.A najbardziej jestem ciekawa chł czy dzw....najwazniejsze by było zdrowe.Ale tak licze na dzw.Moja siostra urodzila dzw a reszta w rodzinie same chłopy
reklama
Violet.. dokładnie to czekanie, na dodatek ja nie mam kasy żeby sobie pozwolić na dodatkowe usg.. więc te 3 to o wiele za mało jak na nfz ;( no ale nic, w poprzedniej ciąży miałam problem z piasek w nerkach więc załapałam sie na 4usg ;D bo sprawdzali nerki ale wybłagałam sprawdzenie co u dzidziusia
Podziel się: