reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

skad Wy macie taki szeroki zestaw badań, czy to zależy od wieku kobiety??

co do kawy ja nigdy nie pije.. nie lubie i raczej nigdy nie polubie, jak karmiłam Radka to za to litrami piłam inkę z mlekiem i bawarkę ;)

reklama
Co do przytulanek, to ja nawet nie mam ochoty, ale mężuś chętny.
Od kawy mnie odrzuciło, więc na razie nie piję,jak wróci mi smak na kawę to będę pić. Po prostu wszyscy się śmieją, że ja pije mleko z kawą;-);-)
Ale Wy szybko piszecie ledwo do biblioteki poszłam, tu 3 strony:-);-)

farfalla nie obwiniaj się, wiem że możesz się czuć niezręcznie, ale masz prawo decydować o swoim życiu, a że komuś twoje wybory nie są na rękę to już nie masz na to wpływu. Ciesz się, że będziesz miała pracę i nie zostałaś z niczym:tak:.

Violet no właśnie też o tym słyszałam i może bym się nie przejęła gdyby moja ciąża nie była zagrożona..... Trudno, jakoś sobie poradzę bez kawy.

Nie masz sie co obwiniać. Kazdy pracodawca nie jest zadowolony kiedy jego pracownica przychodzi z taka wiadomościa.Nawet lojalni pracodawcy,mili sympatyczni kiedy ty dla nich robisz wszystko co do ciebie zależy.Napewno sobie pomyslala ze wczoraj przedluzona umowa a dzisiaj jej powiedzialas o nowinie,ze to było specjalnie.Ale sie nie obwiniaj i niech sobie twoj pracodawca nie myśli ze masz ja jeszcze pytać o pozwolenie.

Dziękuję Ci za to co napisałaś. Wierzę, że wszystko będzie dobrze. W końcu praca jest mi potrzebna, a ja jestem dobrym, lojalnym pracownikiem. :)

farfalla nie obwiniaj się, wiem że możesz się czuć niezręcznie, ale masz prawo decydować o swoim życiu, a że komuś twoje wybory nie są na rękę to już nie masz na to wpływu. Ciesz się, że będziesz miała pracę i nie zostałaś z niczym:tak:.

To prawda. To moje życie, więc postaram się nie nastawiać negatywnie. Mam nadzieję, że już tak zostanie.

hej laseczki,czy ktoraś z was miala dziwna owulacje?
Nie mogłam zajść w ciąże przez rok,bo owulacje mam dziwna. termin porodu wychodzi mi na 23 marca.czyli jestem w 5mcu ciąży a z moich obliczeń wychodzi ze w 3mcu ciąży.
Po pierszym dziecku wymioty mialam po 4tc. Ale np. jajniki mnie nie bolały. Moja siostra mowi ze ciąży ciąża nie równa.
Co o tym sądzicie?

przy pierwszym dziecku mialam tak samo.źle mi obliczyli.Urodzilam malego w 38tc,a w szpitalu napisali ze 40tc. jakas inna jestem

reklama
Violet,zobaczysz co wyjdzie z usg. moja ginka twierdzi, ze jeśli jest różnica większa niż tydzień, to biorą termin z usg i raczej warto o to walczyć. Znajomej lekarka upierała się żeby brać datę ostatniej miesiączki, zamiast usg i później zamiast poczekać na akcję to wywoływali poród na siłę.

Do góry