To nieźle, a może ją tak przycisnęło na brak kasy...no, ale z drugiej strony jakby kasy brakowało to by na paznokcie nie chodziła Jakiś cep z tej litwinki Inaczej sytuacja wygląda jakby dzieci nie miała, nie kuma czaczy i tyle, ale jak ma to już nie wiem o co chodzi Marzę o takim ciśnieniu wody na ten ból tego miejsca po zzo...! Nie wiem jak z tymi termami czy można czy nie, najwyżej na zwykły basen się przejedziemy i tyle.
reklama
masiosia
Fanka BB :)
Munius przepraszam Cie za blad w nazwie..... brzuszek masz juz spory.... ja zreszta tez co do restauracji to ja tam tylko pomagam...pracowalam chwile...ale nie chce zeby ktos myslal, ze to moja....to dziecko mojego m.... ja od tego jak najdalej....pozeracz czasu I spokoju.... jedzenie typowo polskie..... www.szarotka.us
Teraz zmieniaja menu.... beda moje zraziki.... dla mnie to.rolada wolowa ale kucharz tak na nie mowi.. kluseczki slaskie...ale bardziej wszystko pod gorali kwasnica, kapusta itp....
Wlasnie leze, przyspiam, ze tak to nazwe.... a buzia mi sie nie zamyka.... jem owoce non stop.... bo marzy mi sie czekolada biala.... a wczoraj I przedwczoraj przegielam z slodkim.... dosc tego.....
Teraz zmieniaja menu.... beda moje zraziki.... dla mnie to.rolada wolowa ale kucharz tak na nie mowi.. kluseczki slaskie...ale bardziej wszystko pod gorali kwasnica, kapusta itp....
Wlasnie leze, przyspiam, ze tak to nazwe.... a buzia mi sie nie zamyka.... jem owoce non stop.... bo marzy mi sie czekolada biala.... a wczoraj I przedwczoraj przegielam z slodkim.... dosc tego.....
AnetaNorwegia
munius ponoc do 36 stopni moze byc woda max w basenie czyli np jacuzzi odpada
BASEN W CIĄŻY: pływanie w ciąży dobrze ci zrobi - Ciąża i poród - MjakMama24.pl
BASEN W CIĄŻY: pływanie w ciąży dobrze ci zrobi - Ciąża i poród - MjakMama24.pl
Munius mnie mój mąż zabrał w lipcu na rocznicę ślubu na weekend na baseny termalne do Białki Tatrzańskiej.. nie wiedział, że taka gorąca woda jest niewskazana ... i moczyłam tylko nogi są baseny o mniejszej temperaturze i chyba właśnie poniżej 37 st niby można ... ale właśnie uwaga na infekcje ja już na tym etapie ciąży trochę bym się bała .. chociaż ... mieszkam koło zalewu, w którym teoretycznie można pływać i widziałam babkę, która chyba zaraz miała rodzić jak pływa w tym syfie (zalew nie jest legalnie dopuszczony do kąpieli) jeszcze sobie tak "fajnie" brzuszek polewała a ja myślałam, że umrę słyszałam, że najbezpieczniejsze są baseny z wodą ozonowaną
Mój lekarza wraca 16 lutego z nart więc wtedy niby miałaby być ta cesarka.. pytanie czy dotrzymam
Mój lekarza wraca 16 lutego z nart więc wtedy niby miałaby być ta cesarka.. pytanie czy dotrzymam
Ostatnia edycja:
jaspis
kamaa może nieprecyzyjnie się wypowiedziałam bo ja nie dostałabym za samo cc, tylko za pobyt w szpitalu w związku z cc. Mam ubezpieczenie P Plus w PZU. Do każdej polisy jest załączony dokument ,,ogólne warunki ubezpieczenia OWU" i tam masz wymienione operacje, np. w PZU cc nie jest operacją i za samo cc nie ma kasy, ale za pobyt w szpitalu już tak. Tylko to też zależy od polisy, u mnie jest zapis że ten pobyt musi trwać min. 4 dni i niektórzy ubezpieczyciele mają wyłączona odpowiedzialność w przypadku ciąży.
A przy okazji znalazłam w załączniku do OWU, że operacją klasy III jest ,,nacięcie kanału pochwy" i za to przysługuje świadczenie, ciekawe czy to chodzi o to nacięcie przy porodzie sn.
A przy okazji znalazłam w załączniku do OWU, że operacją klasy III jest ,,nacięcie kanału pochwy" i za to przysługuje świadczenie, ciekawe czy to chodzi o to nacięcie przy porodzie sn.
Aneta jak czytalam co pisalas ombylej twojego to tak jak bym slyszala opowiesci tej wspomnianej siostry, to samo, mamusia tylko szlaja sie z nowymi kolesiami po jakis kurortach a ten maly jak nie u babci to nawet potrafila go wywiezc do jakiejs ciotki 90 -letniej, jak moja siostra zaszlamz drugim dzieckiem w ciaze to tez byla wielka awantura ze teraz dla kamilka nie bedzie czasu itd widac ten typ tak ma.
munius ja po zzo nie mam zadnych dolegliwosci, a co do basenu podpisuje sie pod tym co pisala secreto, moja kolezanka w takim spa z basenami kiedys zlapala chlamydie byla afera ze syf w tym basenie od tamtej pory uwarzam ma takie obiekty
munius ja po zzo nie mam zadnych dolegliwosci, a co do basenu podpisuje sie pod tym co pisala secreto, moja kolezanka w takim spa z basenami kiedys zlapala chlamydie byla afera ze syf w tym basenie od tamtej pory uwarzam ma takie obiekty
katrine
muniuś dlatego ja po sklepach buszowałam o 10 rano... O 12 był już tłok, że szok i do domu wróciłam.
I moja siostra została w szpitalu. Cały czas ma wysokie ciśnienie- teraz 150, do tego wysoki cukier bardzo jej wyszedł, więc mają kontrolować na bieżąco, do tego bardzo jej puchły stopy, czym też się zainteresowali. Jak nie będzie poprawy to mają jej cesarkę robić.
I moja siostra została w szpitalu. Cały czas ma wysokie ciśnienie- teraz 150, do tego wysoki cukier bardzo jej wyszedł, więc mają kontrolować na bieżąco, do tego bardzo jej puchły stopy, czym też się zainteresowali. Jak nie będzie poprawy to mają jej cesarkę robić.
reklama
Masiosia - napisałaś wszystko to co uwielbiam, a jak weszłam na stronkę restauracji i zobaczyłam schabowego na pół talerza...no nie, skradłaś moje serce, hahaha! Widzę na ścianach Marilyn Monroe, klimatycznie tam macie, nie powiem, a najbardziej spodobał mi się Polish Plate z menu. Nie przepraszaj za Maniusia, bo to tak mnie śmieszy, nikt nigdy tak do mnie nie mówił, a mój chodzi o gada „Maniuś Maniuś” i się śmieje. On wymyślił Muniuś, Muniek, a mały chodzi po domu i mówi mama Muniek, ale dobrze, bo moje imię tak o mi się podoba – Monika. Za kwaśnicę dałabym się pokroić, ilekroć zjeżdżaliśmy w Białce ze stoku, szliśmy na Banie i tam mają świetną kwaśnicę…mmm! Czekam właśnie, aż wczorajszy kebab się podgrzeje hehe, a czemu pod górali menu, pojawiają się górale? Łoscypki, kwaśnica, ojj góralska szama to jest to!
Aneta – odkryłam, że można jednak na termy iść, ale zastanawiam się jaka tam woda jest i może skończy się na zwykłym basenie. Dzięki za linka.Wody termalne a ciąża. Czy z wód termalnych mogą korzystać kobiety w...
Secreto – ooo byłam na tych basenach termalnych w Białce 2 lata temu wymoczyć zakwasy po desce, hehe, jadłam tam Pana Cottę pierwszy raz w zyciu, bardzo fajna sprawa, ale poza ciążą, bo za dużo atrakcji tam jest My mieliśmy salę cichą, głośną, chyba jakoś tak to było, padał śnieg i jak wyszliśmy na dwór w tych ciepłych wodach to tak fajnie padał nam na twarz, a my w ciepełku, potem wyskoczyliśmy do śniegu i jak wróciłam na termy to miałam jakby poparzenie, ehh głupol Gdzieś w Krakowie w zeszłym roku byłam nad jakimś zalewem co opłaty za parkowanie pobierali, było tam strasznie dużo ludzi, a okolica taka, że co chwila jakieś huty i skupy złomu, jakby nazwę dzielnicy miał taką śmieszną, ale nie pamiętam jaka to była, może to ten sam? Też syf jak nie wiem… Nie obejrzysz się, a zleci już do lutego zobaczysz!
Jaspis – tak, chodzi o nacięcie krocza., ale upewnij się, może zadzwoń na infolinię, choć jak ja rozmawiałam o ubezpieczeniu to też coś takiego było i to było to. Ja jestem ubezpieczona z roboty...
Katrine – ojj, ale stopy puchną np. od ciężaru, puchnięcie stóp to po prostu obrzęk (tak moja gin powtarza) jak się przytyje w ciąży to czemu ich to tak zainteresowało, bo ciśnienie i cukier to rozumiem, ale stopy? Sis ma/miała cukrzyce ciążową? Trzymam &&& żeby wszystko było dobrze, a na kiedy ma termin?
Aneta – odkryłam, że można jednak na termy iść, ale zastanawiam się jaka tam woda jest i może skończy się na zwykłym basenie. Dzięki za linka.Wody termalne a ciąża. Czy z wód termalnych mogą korzystać kobiety w...
Secreto – ooo byłam na tych basenach termalnych w Białce 2 lata temu wymoczyć zakwasy po desce, hehe, jadłam tam Pana Cottę pierwszy raz w zyciu, bardzo fajna sprawa, ale poza ciążą, bo za dużo atrakcji tam jest My mieliśmy salę cichą, głośną, chyba jakoś tak to było, padał śnieg i jak wyszliśmy na dwór w tych ciepłych wodach to tak fajnie padał nam na twarz, a my w ciepełku, potem wyskoczyliśmy do śniegu i jak wróciłam na termy to miałam jakby poparzenie, ehh głupol Gdzieś w Krakowie w zeszłym roku byłam nad jakimś zalewem co opłaty za parkowanie pobierali, było tam strasznie dużo ludzi, a okolica taka, że co chwila jakieś huty i skupy złomu, jakby nazwę dzielnicy miał taką śmieszną, ale nie pamiętam jaka to była, może to ten sam? Też syf jak nie wiem… Nie obejrzysz się, a zleci już do lutego zobaczysz!
Jaspis – tak, chodzi o nacięcie krocza., ale upewnij się, może zadzwoń na infolinię, choć jak ja rozmawiałam o ubezpieczeniu to też coś takiego było i to było to. Ja jestem ubezpieczona z roboty...
Katrine – ojj, ale stopy puchną np. od ciężaru, puchnięcie stóp to po prostu obrzęk (tak moja gin powtarza) jak się przytyje w ciąży to czemu ich to tak zainteresowało, bo ciśnienie i cukier to rozumiem, ale stopy? Sis ma/miała cukrzyce ciążową? Trzymam &&& żeby wszystko było dobrze, a na kiedy ma termin?
Podziel się: