Witam sobotnie
Nie wyspana tyle mogę powiedzieć malutka od sylwestra boi się i jak się przebudzi w nocy zaraz placze , strasznie się boi, trzyma za reke , czasem spanie z nia niewystarcza, dziś może zasnelam kolo 2 w nocy tak na dobre , a tak to mala ciagle się budzila plakala ani nie umiala zasnąć w swoim pokoju ani w sypialni
Obiadek się robi, maz na motorze a Madziula spi - co mnie wcale nie dziwi Wiec mam czas do was zerknąć
Alesia super ze udalo ci sie szybciej zalatwic usg . no i ciesze sie ze wszystko wyszlo ok
Monius no to sie zrobilas wczoraj na bóstwo u kosmetyczki No i super ze przyszly szwagier pudel ciuszek Ci zalatwil , bedziesz miala w czym przebierac
Jolcia ja z Madzia jak bylam w ciazy mialam podwyzszony cukier nie jakos duzo ale do poradni cukrzycowej musialam isc na poczatku mialam oczywiscie szkolenie co moge jesc co nie, kontrola co dwa tygodnie glukometr , potem inusline jeszcze dostalam ale jej nie uzywalam wogole, mialam jakas lekarke nawiedzona co kazdemu dawalaby cukrzyce.... Napoczatku bylam zalamana ze tyle rzeczy musze odpuscic z jedzeniem ale szybko sie przelamalam zwlaszcza ze jak zaczelam mierzyc cukier wiedzialam po czym mam duzy po czym mam normalny i jak napoczatku przestawilam sie na zero cukru , to pozniej zaczelam jesc 5 posilkow dziennie w malych ilosciach ale to co lubie , oczywiscie zapominajac o mleku rano bo zawsze mialam po nim za wysoki cukier, nawet moglam sobie zjesc ciastko raz na tydzien dolaczylam do tego spacer bo wiadomo bylo ze jak cukier za duzy to spacery zbijaly cukier
) I tak dotrwalam bez szczegolnej diety do porodu, nawet w szpitalu nie mowilam ze mam cukrzyce , urodzilam coreczke zdrowa , z normalna waga,Oczywiscie sam lekarz powiedzial, moj prowadzacy cala ciaze ze cukier czesto sie podnosi przy ciazy ale jak na czczo jest w normie to sie nie powinnam stresowac
Teraz znow cukier po krzywej cukrowej mam powyzej normy wiec odpuszcze slodzenie herbaty a w przyszlym tygodniu zoabcze co moj lekarz powie...Nie jest to bardzo wysokie ale ograniczyc sie ze slodkosciami zapewne musze
Jolcia a co jadlas na sniadanie ??
Ewa86 a co sadzicie o Kozim mleku??
Katrin mam nadzieje ze u ciebie juz lepiej
Kamma ale masz sny , ale cale szczescie to tylko sny i jeszcze masz troszke czasu do porodu
Josek i zeby to wyluzowanie u Ciebie trwalo jak najdłużej
Jagna ale slodkie śpioszki