reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Marcia - no jak pech to pech, wyciągnęłam mojego do Tesco pod pretekstem bezy, że mu torcik zrobię i co?! Bezy nie było, zapytałam babeczkę z obsługi - no ni ma! :wściekła/y:Fakt, że to małe Tesco, ale mimo wszystko wszystkie drogi prowadzą do zrobienia własnej :-D:-D:-D Pytanie czy dam radę...jutro pochodzę po innych sklepach, może w końcu ją znajdę!
Secreto - jak mi się przypomina mój poprzedni poród to też mam ochotę na cc, ale urodzę sn, bo to dla mnie tak jakby priorytet, za to Tobie zazdroszczę tego, że możesz sobie przy tym termin ustalić - to jest coś fajnego, tego dnia idziesz na stół i jest dziecię, a z sn nigdy nie wiadomo kiedy Cię złapie :-D

reklama
Ewa – uchyl rąbek tajemnicy, które z tych pasteryzowanych marketowych są w porządku? :-) Jak ja zobaczyłam Mateuszka to…no nie do opisania to uczucie, najpiękniejsze w życiu matki! :tak:

moniuś, ja będę rodzić tam gdzie poprzednio, czyli w Orłowskiego na Czerniakowskiej, ze względu na neonatologię, no i mam tam lekarza już znajomego 6 lat
susi, ja mam miele best friend, był w cholerę drogi po prawie 900 zł kosztował, ale ja mam fisia i co dziennie odkurzam, więc wcześniejsze odkurzacze zabijałam po roku, a ten nam już chodzi 6 lat i przeżył remonty, syfy nieziemskie i śmiga i jak na razie (mam nadzieję że tak zostanie) i w ogóle nic się z nim nie dzieje. No i był z takim samym małym zabawkowym, więc poczekał chwilę, a potem dostał go Ignacy do zabawy. Ale miał radochę, że mamy takie same odkurzacze i obok siebie sprzątamy :-D

ehhh dziewczyny i mnie "coś" dopadło. Chyba się czymś strułam :-(brzuszek mnie boli ale tak na górze, więc skurcze raczej wykluczam. Odbija mi się co chwilę i wymiotowałam już 2 razy. Kurczę jadłam w miarę normalnie, bo na obiad gołąbka od mamci, a przed spaniem jeszcze kabanoska (to jego jako winowajcę postrzegam) mi się zachciało i sobie pół ułamałam. No i on mi się tak odbijał, ale pomyślałam- zgaga jak nic i wypiłam szklankę mleka. Poszłam spać, za godzinę się obudziłam i tragedia :-(no w każdym bądź razie wszystkiego się już pozbyłam :/ macie jakieś domowe sposoby na zatrucie? Jak na złość mięty w domu brak i innych specyfików na brzuszek/zgagę co można brać. Wypiłam gorącą gorzką herbatkę i trochę wygazowanej coli. Mam nadzieję, że do jutra przejdzie i że to nie żaden rota ani nic. Teraz spać nie mogę :-(

Dzien dobry!

katrine mam nadzieje ze ci przeszlo na bol zoladka moze kisielek zjedz bo tak mi nic nie przychodzi do glowy...

ja sie wyspalam i poleguje w lozeczku..

co do odkurzaczy to ja mam samsunga taki stojacy z turboszczotka ale nie nadaje sie za bardzo do mniejszych mieszkan i mam taki zwykly z filtrem hepa, ten duzy tez z filtrem hepa ale ja kupilam jeden i drugi na allegro od sprzedawcow ktorzy sciagaja rzeczy powystawowe z angli, takie rzezczy sa zawsze do licytacji i snajper mi zalatwil sprawe ten mniejszy kupilam za 99 zl z przesylka a wiekszy cos ok 200 wiec nawet jakby sie zepsul to nie szkoda go wywalic i kupic drugi a uzywam juz ich duzego od 5 lat a malego od 3:-D

Milego dnia dziewczyny!

hej!

zbieram się do endokrynologa, więc nie doczytam Was teraz, ale później zajrzę. tsh mam 0,18, ciekawe co mi powie:-( dziewczyny, mam podwyższone ASPAT i ALAT, wprawdzie nie jakoś tak bardzo, nieznaczenie, ale jednak:-( naczytałam się o tej cholestazie i się zmartwiłam... wizyta u ginek.we wtorek, ale może któraś z Was tak miała i jednak żadna cholestaza to nie była?

Miłego dnia Wam życzę, potem się odezwę

A ja nie wyspana :D
Michelle przebudzila sie o 8, zrobilam mleko, przytulila sie do cyca i dalej zasnela :) mojego synowie nie spia od 6 standardowo... I tak halasuja ze nas rozbudzili juz na dobre przed chwila. Ale my w 3 lezymy jeszcze w lozku i nie chce nam sie wstawac, nawet Michelle :tak:

Maly mi sie w nocy jakos dziwnie przekrecil... Czulam czkawke na dole a pozniej po igraszkach z moim mialam wrazenie ze jest ulozony w poprzek :szok: teraz tez jakos mi pusto na dole i brzuszek jak by wyzej... Nie moge wyczuc gdzie ma glowke :( moze w dzien sie uda jak sie rozbryka :tak:
Milego dnia :)
Ja lece gotowac jajka na miekko :D

reklama
Hej dziewczyny.
Niewyspana jetem..sniło mi sie ze plusnely mi 3 razy wody... wiec szybko pakowalam torbe i mimo ze przygotowane to strasznie lugo mi szlo! nic sie nie miescilo..i w koncu panika :szok: chyba co raz czesciej takie sny beda...

secreto
ja sie tez obawiam skutków ubocznych rodzenia sn, ale jednak cesarki bardziej...ja sie zdaje na to co sie bedzie dzialo.

susi
my prze świetami kupiliśmy ten okurzacz i na razie jesteśmy zadowoleni:
Odkurzacz ELECTROLUX ULTRASILENCER zUS 3925 DB - Ceneo.pl

alesia to chlopaki w przyszlości bedą sie za nią ogladać, jak dlugonoga :-D super, że usg wyszlo dobrze:-)

muniuś karton ciuchów, wow :tak: zobaczysz ile potrawi wejsc o takiego kartona :-) na pewno z ilości bedziesz zadowolona :tak:

katrine
współczuję zatrucia, bo na to wyglada. A chociaż rumianek?

kasiulekk trzymam kciuki za wizytę!

Nic zmykam sie ogarnąc, pranie wstawic..dzisiaj najpierw swoja bielizna a potem zabieram sie za pranie dla malego...bo nie bede mogla spac z niepokoju ze nie przygotowane nic:-)

Do góry