MegiPegi – to jednak idziesz na ten ślub?? Bo wydawało mi się, że pisałaś , że odmówiliście. Ciężki weekend przed Tobą – oszczędzaj się troszkę przy tym wszystkim. Pobudka o 5.40?? Do pracy tak wstawałam a czasami nawet wcześniej ale teraz mogę spać i spać tylko, że ja późna też zawsze lubiłam siedzieć
Jagna – udanej wycieczki , współczuję sąsiadów a z ta spółdzielnią mąż załatwił??
Kainkas – też mi się podobają ciuszki z Lidla – córci czasami kupuję, sama mam pidżamki fajne – faktycznie trzeba spr oferty Lidla !!
Ewa – leż, pachnij i popijaj ciepłą herbatkę
Malpawzoo – ja miałam taką lampkę ze słabym , delikatnym oświetleniem
Ja mam starszą córkę i mamę i teściów na miejscu więc jakby się cos działo to mam zaplecze i wsparcie w nich. Ciekawa jestem tylko czy będziemy przechodzić etap zazdrości o rodzeństwo – niby duża i wszystko rozumie ale będzie musiała się nami teraz dzielić z młodszym rodzeństwem – ciekawe jak będzie??
Jagna – udanej wycieczki , współczuję sąsiadów a z ta spółdzielnią mąż załatwił??
Kainkas – też mi się podobają ciuszki z Lidla – córci czasami kupuję, sama mam pidżamki fajne – faktycznie trzeba spr oferty Lidla !!
Ewa – leż, pachnij i popijaj ciepłą herbatkę
Malpawzoo – ja miałam taką lampkę ze słabym , delikatnym oświetleniem
Ja mam starszą córkę i mamę i teściów na miejscu więc jakby się cos działo to mam zaplecze i wsparcie w nich. Ciekawa jestem tylko czy będziemy przechodzić etap zazdrości o rodzeństwo – niby duża i wszystko rozumie ale będzie musiała się nami teraz dzielić z młodszym rodzeństwem – ciekawe jak będzie??