reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Megi Pegi, muahaha zapisze te pytania na kartce i będę jej wiercic dziurę w brzuchu, to mi wychodzi dobrze hehe

Mamusiu synka, dziękuję za informacje :-)

reklama
niestety mąż mi nie powiedział dokładnie co, ale z tego co mi powiedział to ta glukoza jest w znacznej mierze przekroczona :( no nic dziś o 19:30 mam lekarza to się czegoś dowiem.

Kurde jak ja sie wybralam do hurtowni to na bramie kartka ze dzisiaj od 12 a bylo 11:45 mysle ok poczekam , przed 12 wyszla pani kartke zerwala za chwile przyniosla druga z napisem ze od 13 i sie wkurzylam i pojechalam. Faktycznie pojade juz po nowym roku te pare dni mnie nie zbawi ..

jolcia trzymam kciuki zeby jednak nie bylo tak zle&&&&

co do poloznej to u mnie w przychodni kiedys tam przy wyborze lekarza rodzinnego trzeba bylo wypelnic rowniez deklaracje do poloznej ale jak bylam z przeziebieniem przec swietami to sie pytam czy poloznych to mamy kilka do wyboru w przychodni czy jedna ze jak nie byla mi potrzebna to nie wnikalam ale teraz bedzie mi potrzebna i kobietka sprawdzila powiedziala ze mam deklaracje wypelniona co do poloznej i ze jest teraz jedna wiec ja sie pytam czy jej dzialalnosc ogranicza sie tylko do wizyt po porodzie czy rowniez przed wiec mi powiedziala ze jak mam pytania jakies albo cos to moge zadzwonic i sie umowic ale tak to nic ona nie organizuje na wlasna reke

Aneta-tzrymaj sie i daj znać żebyśmy tu rodzić nie zaczęły ze stresu;-)

u mnie położna i pediatra przychodą po porodzie..połozna sie umawia konkretnie a lekarz a zaskoczeniaa

Aneta... ja mam nadzieję, że to nic poważnego... Czop może czasem i kilka razy wypaść przed porodem i zawsze się zdąży zrobić nowy do porodu. Powodzenia. Czekamy na wieści

Marcia daruj sobie te wyprawy do hurtowni, one teraz prowadzą remanenty i są słabo zatowarowane, bo własnie chodzi o to, aby jak najmniej było tego sprawdzania. Szkoda Twojego czasu. Po 1, a najlepiej po 6 stycznia to co innego.

Anetka trzymaj sie i daj znać co tam.
No dziewczyny faktycznie przyszedł taki czas ,że musimy bardziej zaciskać nogi by jak najdłużej wytrwać to znaczy byle do marca.

Jolcia, nic się nie martw - lekarz Ci powie co i jak. Na morfologię dostaniesz witaminy, na glukozę dietę i doczekasz spokojnie do 40 tygodnia! Daj znać po wizycie!

Aneta, grunt, że nie ma świeżej krwi. Odezwij się po lekarzu! I może już przystopuj z tempem trochę, bo przy Twojej szybkiej drugiej ciąży to nie przelewki już na tym etapie!

A reszta, która się słabo czuje - leżeć!
A kto się czuje dobrze - też leżeć, nie świrować ze sprzątaniem itp.!

Ja tak szarżowałam z Anielą i nie najlepiej na tym wyszłam.
Nie życzę nikomu stresu przedwczesnego porodu i modlenia się, żeby dziecko zapłakało, żeby wzięło oddech i było zdrowe...

reklama
Ewa dokładnie trzeba odpoczywać dlatego mimo że bardzo kusiło stwierdziłam że niczego nie ruszam i jak przyjdzie p z pracy to dostanie opiernicz i będzie sprzątał aż będzie czysto:)

Aneta będzie dobrze !! Odezwij się po

Jolcia może pani z laboratorium nie wiedziała że jesteś w ciąży a przecież teraz wyniki nie muszą być dobre bo może być anemia leukocyty mogą być wysokie więc nic się nie martw wysoka glukoza też jest do opanowania

Do góry