reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mamusia synka, mi na ostatniej wizycie w kartę wpisali 28.02.2014 ;) Dziwne, że przy obliczeniach nie wzięli pod uwagę długości moich cykli i spóźnionej owulacji (19dc). Dziwne jest też to, że mimo wcześniejszego terminu, to wiek ciąży jest identyczny jak ten mój wyliczony na 2 marca... Nie do końca to rozumiem ;)

reklama
Mamusiu, to bardzo szybko u Was wywołują :O Ja bym się chyba na to nie zgodziła. U mnie w szpitalu zostawiają tydzień po terminie, a wywołują 2 tygodnie po.

Babybb my też zaraz na spacer idziemy, choć strasznie mi się nie chce :p

Ja nie przypuszczam, że urodzę przed terminem. Ja to WIEM.
Franek jest z 38 tc, Aniela z 36 tc. Mam nadzieję, że tendencja się nie utrzyma, bo o ile Nuśka to taki wcześniak-niewcześniak, to 34 tc to byłby jednak lekki strach :/
Marzy mi się dotrwać do 38 tc...

U nas zbiera się na burze albo ulewę.
Wiecie co ja nie wiem co to znaczy przenosić albo urodzić przed terminem. Celinka miała termin na 9 stycznia i tak się urodziła, a co fajniejsze taki sam termin miała z usg i miesiączki ;-) No i jedyny ból jakiego się boje to ból uda, tylko to mnie bolało przez cały poród:szok:

reklama
Czesc dziewczyny!

Ja to Patrycje tez przenosilami do tego wody byly geste i zielonei sie tym zachlysnela i malo mi nie umarla , dzieki Bogu byla silna i po tygodniu przeniesli ja z OIOMU na zwykly oddzial i w sumie po 3 tyg. Bylysmy juz w domu. Mam nadzieje ze tym razem podobne rewelacje sie nie powtorza i wszystko pojdzie szybko i bez komplikacji.
pogoda u mnie ladna swieci sloneczko i temperatura znosna.
Ale mnie panie w aptece zgrzaly, musze dzisiaj dostac kolejny zastrzyk z pregnylu wiec wczoraj zamowilam i mial byc na 11 zajerzadzam a pani mi oswiadcza ze oni jeszcze nie maja bo nie zamowily bo na recepcie bylo opakowanie z 3 ampulkami a one moga zamowic tylko trzy opakowania po jednej ampulce wiec czekaly az ja przyjde :wściekła/y: Opierdzielilam babe ze ja dzisiaj ten zastrzyk musze koniecznie dostac i co to za roznica zreszta wczesniej u nich kupowalam i mialy to w kompie ze byly trzy oddzielne ampulki wiec dziaj o 17 maja sprowadzic

Do góry