reklama
Nikusia82
Fanka BB :)
Ewula - pewnie że luz wskazany no ja generalnie wpadam na główny, bo zdjęc nie wstawię bo nie udaje mi się, za cholerę, na temat kupowania rzeczy już się wypowiedziałam, terminy wizyt Mewa ogarnia więc???? No ale spoko ja jestem ugodowa toż niech będzie ktoś będzie chciał to będzie pisał nie
mamusia synka- No rzeczywiście to Tobie gratuluję 10 tyg...ale fakt to czy Ty przypadkiem nie jesteś Lutową mamą 2014????
Katrine- współczuję...ja ani razu i nawet za specjalnie mnie nie mdli..no na prawdę jakoś bardzo dobrze znoszę tą ciąże...prawie bezobjawowo
A i ja też dziś robię gołąbki, macie jakiś fajny przepis żeby farsz wyszedł taki mięciutki???
Farfalla- trzymam ckiuki...OBY PRZEDŁUŻYŁA
jAGNA - TAK to właśnie jest...faceci myślą, że jak już jest się obecnym w domu to się generalnie tylko leży. No na szczęście mój małżonek myśli naczej. Bardzo wiele pomocy mam od niego i nie wyobrażam sobie, żeby mnie nie wspoierał i nie doceniał tego, że dom ogarnięty, dziecko dopilnowane, obiadek ugotowany...no co to to nie
mamusia synka- No rzeczywiście to Tobie gratuluję 10 tyg...ale fakt to czy Ty przypadkiem nie jesteś Lutową mamą 2014????
Katrine- współczuję...ja ani razu i nawet za specjalnie mnie nie mdli..no na prawdę jakoś bardzo dobrze znoszę tą ciąże...prawie bezobjawowo
A i ja też dziś robię gołąbki, macie jakiś fajny przepis żeby farsz wyszedł taki mięciutki???
jAGNA - TAK to właśnie jest...faceci myślą, że jak już jest się obecnym w domu to się generalnie tylko leży. No na szczęście mój małżonek myśli naczej. Bardzo wiele pomocy mam od niego i nie wyobrażam sobie, żeby mnie nie wspoierał i nie doceniał tego, że dom ogarnięty, dziecko dopilnowane, obiadek ugotowany...no co to to nie
z tą wielowątkowością rozmów tak już będzie, na poprzednim forum też było nas bardzo dużo i trzeba było doganiać ,albo po prostu odpowiadało się na te posty które tylko nas interesowały , no problem
Witajcie
dziś znów upał.. masakra, ja się chyba do jakiegoś zimnego kraju przeniosę tak nie lubie lata.. ;/ jestem za jesienią i wiosną.. w sumie zima też fajna )
Dziś myślałam o tym, żeby wózek po starszaku wyciągnąć i wyprać skoro już jest taki upał.. bo potem to nie będzie kiedy a tak odświeżę, wyschnie i schowam znów
Witajcie
dziś znów upał.. masakra, ja się chyba do jakiegoś zimnego kraju przeniosę tak nie lubie lata.. ;/ jestem za jesienią i wiosną.. w sumie zima też fajna )
Dziś myślałam o tym, żeby wózek po starszaku wyciągnąć i wyprać skoro już jest taki upał.. bo potem to nie będzie kiedy a tak odświeżę, wyschnie i schowam znów
mamusia synka
i córeczki
Nikusia ja do konca nie wiem jaki mam termin bo ja od zabiegu po ciaży obumarłej ( w marcu) miałam @ w cały swiat raz 24dniowe cykle a raz 31 dniowe, wg Om mam na 26 lutego ale wg usg na 1 marca wiec nie wiadomo........................ w karcie ciazy mam wpisana date 26 luty
dziewczyny wiecie jak mnie opryszczyło :-( mam całe ramiona i pol dekoltu wysypane pryszczami, jedyny plus ze nie wysypało mnie na buzi
dziewczyny wiecie jak mnie opryszczyło :-( mam całe ramiona i pol dekoltu wysypane pryszczami, jedyny plus ze nie wysypało mnie na buzi
Ostatnia edycja:
Wiesz ja nawet nie wiem co mu odbiło, przecież nic mu nie kazałam robić tylko zapytałam się czy zaprowadzi Celinkę, bo źle się czułam, powiedział oki, a później foch na całej lini.Ewula - pewnie że luz wskazany no ja generalnie wpadam na główny, bo zdjęc nie wstawię bo nie udaje mi się, za cholerę, na temat kupowania rzeczy już się wypowiedziałam, terminy wizyt Mewa ogarnia więc???? No ale spoko ja jestem ugodowa toż niech będzie ktoś będzie chciał to będzie pisał nie
Gingerka
Zaangażowana w BB
Dzien Dobry
Ja dzis obudzilam sie ze strasznie opuchnietymi rekoma ...masakra.
Jesli chodzi o meza to ja nie moge zlego slowa powiedziec nie pozwala mi robic praktycznie nic.Sam pierze,sprzata,gotuje,a ja tylko leniu****e.Juz martwi sie co to bedzie jak mu sie urlop skonczy.
Moj 16 latek tez bardzo mi pomaga po prostu rozpieszczaja mnie moi chlopcy.
Milego dnia
Ja dzis obudzilam sie ze strasznie opuchnietymi rekoma ...masakra.
Jesli chodzi o meza to ja nie moge zlego slowa powiedziec nie pozwala mi robic praktycznie nic.Sam pierze,sprzata,gotuje,a ja tylko leniu****e.Juz martwi sie co to bedzie jak mu sie urlop skonczy.
Moj 16 latek tez bardzo mi pomaga po prostu rozpieszczaja mnie moi chlopcy.
Milego dnia
Ja mojego męża teraz rzadko widzę ;D jak pracuje po godzinach to wraca ok. 19 do domu, potem ma pracy dużo na dworze więc tyle co przed zaśnięciem małego przychodzi dać mu buziaka.. teraz akurat okres żniw i prac polowych więc już całkiem jestem tylko ja i mały w domu a maż ciągle zajęty wiec nie ganiam go jeszcze w domu.. ale tak to zaniesie swoje brudy do łazienki, zrobi małemu mleko, wykąpie go, odkurzy
Nikusia82
Fanka BB :)
Bakaalia- my już pokrowiec od materacyka wypraliśmy i wszystkie pościele jakie dla małej mieliśmy też.Jutro osłonki poszukam na łóżeczko i też upiorę .... Wyszliśmy z tego samego założenia, że w okolicy marca to raczej na strychu suszyc się będzie a po co? Jak lepiej na świeżym powietrzu prawda? Wózek będziemy używany kupowac więc na razie czekamy ale podejrzewam, że będzie wyprany chociaż wiadomo, że będę wolała uprac sama nie
Mamusia synka- ale to fajnie bo w sumie nie wiesz ...a może przenosisz czy co? JA PODEJRZEWAM, że urodzę wcześniej i nie dotrzymam do 8 marca ... młodą tydzień przed terminem urodziłam.
JAGNA - MOŻE PO PROSTU MIAŁ gorszą chwilę ot ....
Gingerka- własnie taki plus dzieciaka starszaka moja 9 latka bardzo mi pomaga... a teraz to już w ogóle...mamusi nie denerwuj się, mamusi ja to zrobię, mamusi jak Ci się spało itd
Mamusia synka- ale to fajnie bo w sumie nie wiesz ...a może przenosisz czy co? JA PODEJRZEWAM, że urodzę wcześniej i nie dotrzymam do 8 marca ... młodą tydzień przed terminem urodziłam.
JAGNA - MOŻE PO PROSTU MIAŁ gorszą chwilę ot ....
Gingerka- własnie taki plus dzieciaka starszaka moja 9 latka bardzo mi pomaga... a teraz to już w ogóle...mamusi nie denerwuj się, mamusi ja to zrobię, mamusi jak Ci się spało itd
reklama
mamusia synka
i córeczki
Nikusia ja pierwszy porod miałam wywoływany, cala ciaze miałam problemy a to kaprogest a to magnez a to luteiny a na koniec dziecko wyłazic nie chciało, urodziłam dzien po terminie, porod mi wywołali :-( nie wiem czy przenoszę, u nas w szpitalu w termin porodu sie idzie do szpitalu i wywołują.................
Podziel się: