reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Kainikas, munius powiem wam ze ja sama nie wiem czemu tak malo daje mi znać że wszystko u niego ok. W sumie to cały dzień dzisiaj siedze i jem.... Może dlatego jest taki spokojny... Zawsze do tej pory kopal porządnie a teraz jakoś tak dziwnie spokojny się zrobił. Poczekam do 21 może się obudzi a jak nie to jade do szpitala. Inaczej w nocy nie zasne..

Kainkas nieźle ze ta dziewczyna juz urodziła ale jeśli to takie wczesniaki to pewnie są nadal w szpitalu nie?

Munius a może z tymi opuchliznami to po prostu połoz się i polez trochę z nogami wyżej. :)

reklama
Nastka - nie mogę, bo jak się tak położę na plecach to brzuch naciska mi na narządy i boli :-( Mogę tylko na boku spać, ale to już od paru miesięcy tak mam, na plecach w ogóle nie da rady...

Monika nieźle z ta tabletka... Bym chyba wpadła w panikę gdybym polknela .... Ufff dobrze ze się zorientowalas :)
Mi na FB tez jest łatwiej bo apka na tel czy tablet lepiej działa. Tu często zjada posty a tam faktycznie nie.

Kainikas, munius powiem wam ze ja sama nie wiem czemu tak malo daje mi znać że wszystko u niego ok. W sumie to cały dzień dzisiaj siedze i jem.... Może dlatego jest taki spokojny... Zawsze do tej pory kopal porządnie a teraz jakoś tak dziwnie spokojny się zrobił. Poczekam do 21 może się obudzi a jak nie to jade do szpitala. Inaczej w nocy nie zasne..

Kainkas nieźle ze ta dziewczyna juz urodziła ale jeśli to takie wczesniaki to pewnie są nadal w szpitalu nie?

Munius a może z tymi opuchliznami to po prostu połoz się i polez trochę z nogami wyżej. :)

głupio mi było pytać o szczegóły więc tylko zdrówka życzyłam...ale sie przeraziłam...ona termin miala 2tyg pozniej niz ja:szok:
jak sie masz stresowac to jedz na IP, choc dla mnie to ostatecznosc bo pewnie by zostwili na obserwacje

Ja zawsze wchodzę tu tylko z laptopa, bo tableta nie mam, a w domu nie korzystam z neta na telefonie, bo niewygodnie, ale ja w ogóle "do tyłu" z takimi rzeczami jestem :-D Tablet to fajna rzecz?

edit: właśnie Jagna, jak tam tablet? :-D

Moniuś nie z wiekiem ale jakoś tak zostało i już więcej lat niestety na liczniku a 12 bo tak pasowało i Nicki były wolne wtedy . A z tymi postami to chyba wina aplikacji na androidzie i czasem internetu . Na kompie rzadko pisze a tam problemów nie miałam. A ta dziewczyna co zjadła tą tabletkę to coś jej groziło?

Moniuś nie z wiekiem ale jakoś tak zostało i już więcej lat niestety na liczniku a 12 bo tak pasowało i Nicki były wolne wtedy . A z tymi postami to chyba wina aplikacji na androidzie i czasem internetu . Na kompie rzadko pisze a tam problemów nie miałam. A ta dziewczyna co zjadła tą tabletkę to coś jej groziło?

A pytam, bo mam konta w paru miejscach (między innymi na allegro) gdzie mam końcówkę 19 i to też zakładałam jak miałam 19 lat, no i zostało do dziś, a tu już troszkę więcej na osi :-D:-D:-D:-D

Monika ja lyknelam luteine ale to byla podhezykowa a nie dowcipna...

co do tabletow to ja mam ipada i to jest super sprzet wchodze normalnie na forum przez safari a nie aplikacje i tak samo na iphone i wszystko super chodzi. A co do takich tanich tabletow to nie polecam bo moja corka ma i nie urzywa bo cierpliwosci brak, zawiesza sie, bareria slaba itd

reklama
Do góry