reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam przedświątecznie, zaraz za ciasta się zabieram ;-)

Tehawanka jaka nienormalna? A może w ciązy jesteś? (takie slowa uslyszalam przedwczoraj od mojego m jak powiedzialam ze coś mnie mdli...) ;-) musiały być pyszne te gołąbki :tak:

ewa86 ja mam ze tak powiem "okresowo" taka zwiększoną ilość...nie wiem od czego to zalezy..ale poki ma normalny kolor i nie ma dziwnego zapachu to jest ok.

Josek gratuluje sernika!! Najgorszy jest ten strach przed zrobieniem pierwszego ;-) teraz bedziesz po kolei próbować przepisy :tak:

muniuś też czytałam m jak mama i o tej kampani tam było. W tv też o tym gadali, ale znieczulica dalej jest :wściekła/y:najbardziej wkurzyłą mnie historia dziewczyny w autobusie brrr :wściekła/y:co za ludzie...ale brzusio! czy ja sie zmobilizuję do zrobienia zdjęcia? :sorry2:

Susi nie szarżuj!

monika2421 ale duży maluszek! Co do tego przenoszenia to zalezy na pewno od stanu pacjenta.. i czy w szpitalu blizej sa miejsca..i od dobrej woli pracujących w szpitalach. Ale jak to sie odbywa to nie wiem :baffled:

marcia30 ale Cie rozlozylo... :-(i Twoj m ma racje! nie przemeczaj sie tylko kuruj!

masiosia najważniejsze, że pierniczki wyszly, a balagan po pieczeniu zawsze musi być! Mąka musi być wszedzie :-D

Agnis83 no to gratki kolejnego tygodnia!

Jo_asia dobrze, że sobie poleżałaś przez te kilka dni :tak:

Wszystkim pichcącym udanych potraw.:happy2:

Sprzątającym - nie sprzątajcie już!!! :tak:

A chorym zdrówka! :tak:

reklama
Witam się z rana. Moje dziecko dzisiaj wstało i zrobiło nam kanapki na śniadanie (coś wczoraj wieczorem przebąkiwała a dzisiaj pierwsze kroki skierowała do kuchni jak się przebudziła i nie pozwalała do niej wchodzić !!! ) Jak już zrobi te kanaki to są dzieła sztuki, bo u mnie kanapka była jak obraz - ramka z sera żółtego i w środku obraz z jajka i wędliny a mąż ma kanapkę łódkę - żagiel z jajka ( same białko tak ucięte) , słońce na kanapce i kolejna kanapka to kanapka - buźka. Nasza artystka :) Mąż już poleciał po zakupy a potem po choinkę idziemy - nie pada całe szczęście :)
Agnis – i jak ?? ciasta od wczoraj pewnie będzie robił w domku już tylko mąż
Jolcia – co do biżuterii napisałam wiadomość na pewno po świętach się odezwę
Tehawanka – jaki apetyt !!
Ewa – też mam zwiększoną ilość śluzu
Josek – zazdroszczę wędzonek i tego zapachu w domku !! powodzenia z mięsem
Munius – brawo za kuchnię , ja robie makowiec ale mam przepis z Th-xem
Masiosia – lepiej już się czujesz?? Odpocznij teraz przez tych kilka dni , mąż niech Cię wymasuje, relaks totalny Ci się należy
Marcia – masz za zadanie wyzdrowieć kobietko!!!
Jo_asia – oszczędzaj się też

Wstawiłam kapuche, wali w całej chacie, na 4 palnikach, tu groch, tam kwaszona, tam biała i grzyby osobno................

wstawiłam tez pranie i posciel swoja musze zmienic bo chyba mi krew w nocy leciala ( dziasła albo nos) bo wszytsko zapierdzielone i do Biedry sie zebrac.............

bede podczytywac :-)

witam Was ;))

ja tylko na chwile bo mam troche roboty i potem jedziemy do rodziców wiec zajrzę do WAs dopiero po świetach :)

Ja dziś 27 tydzień :)

życzę Wesołych świąt ;)) żebyście spędziły ten czas radośnie z rodziną, nie przemęczały się, i były ostrożne a napewno wszystko będzie w porządku ;))

Pozdrawiam :)

JA plan weekendowy zrealizowałam. Tzn posprzątaliśmy, choć nam się strasznie nie chciało, zmieniliśmy pościel, upiekłam wczoraj dwa ciasta i udało nam się wyjść na spacer na Trakt Królewski, bo super ozdobiony i Tadzio miał radochę, Po za tym ubraliśmy w sobotę choinkę i też Tadzio ma zajęcie... przewiesza mi bombki (dobrze, że kiedyś kupiłam plastikowe :-)), załącza światełka itd...

Wczoraj wieczorem stwierdziłam, że jestem głupia...
W ciąży, pracująca i jeszcze jak idiotka szykuję po trzy ciasta, dwie sałatki i przekąski na każdą wigilię czyli wszystko podwójnie. Nikt oczywiście nie zaproponuje, że może w tym roku sobie odpuszczę, bo się przyzwyczaili, że ja umie wszystko pogodzić, Debil jestem... zamiast raz pomyśleć o sobie to ja zawsze tak ambitnie...
a wczoraj to naprawdę po dwóch ciastach i ozdabianiu pierników miałam dość i w sumie zamiast mnie cieszyć te święta to wszystko mam coraz bardziej w du...

Wczoraj wieczorem stwierdziłam, że jestem głupia...
W ciąży, pracująca i jeszcze jak idiotka szykuję po trzy ciasta, dwie sałatki i przekąski na każdą wigilię czyli wszystko podwójnie. Nikt oczywiście nie zaproponuje, że może w tym roku sobie odpuszczę, bo się przyzwyczaili, że ja umie wszystko pogodzić, Debil jestem... zamiast raz pomyśleć o sobie to ja zawsze tak ambitnie...
a wczoraj to naprawdę po dwóch ciastach i ozdabianiu pierników miałam dość i w sumie zamiast mnie cieszyć te święta to wszystko mam coraz bardziej w du...

Megi ja to samo, zajadę się i nikt tego nie doceni, ja to wiem ale i tak robie stukpuk to chyba taki charakter :-(

dobrze, ze w tym roku w domku jesteśmy ale dzis mi sie majaczyylo ze tesciowa ze szwagrem chca do nas przyjechac, BOŻE żeby to byl tylko zly koszmar :-(

reklama
Do góry