Mrówkaa - głowa do góry, będzie dobrze! ;*
Secreto – to mój mógłby tak o mnie powiedzieć, bo regularnie co parę godzin zasiadam przed kompem, a informatyk ze mnie żaden, hehe forum
Ładna choineczka, a dodatki przesłodkie jakbym miała dziewuszkę też bym takie kupiła.
Agnis – u nas nie pada, ale taka dziwna i NIE ŚWIĄTECZNA pogoda jest niby fajnie, bo cieplutko, ale zamiast 5 powinno być -5 i śnieg ehh, a ja lubię zimę, pewnie w sumie dlatego, że w lutym się urodziłam, a w Dzień Dobry TVN powiedzieli, że w święta nie zapowiadają się opady śniegu…LIPA!
Co do hulania młodego to mój „daje do pieca” rano, tak 5, 6 i nieźle potrafi dowalić, skąd te maluchy tyle siły mają, żeby tak nas przekopać po tej biednej macicy?!
Rozbawiaj nas jak najwięcej i jak najczęściej
Susi – dla Ciebie z kolei szacun za pazurki, hehe, ledwo ze szpitala wyszłaś, no jaja i już pazurki na tip top! ;-)Nigdy nie miałam hybrydy na pazurkach, bo jakoś tak zawsze kończyło się na zwykłym manicure, może spróbować, hmm fajne to? Co do prezentacji to przełożyłam na po wigilii, gdzieś może w sylwestra, zależy jak tej babeczce będzie pasowało, bo teraz to tyle roboty, że jeszcze ona i 3h wyjęte to nieee, nie ma szans, ale bardzo dziękuję Susi za pamięć i nawet dzień spamiętałaś ;*
Kamaa – ale Ci dobrze, my po zakupach już, jezu 2h sklepie spędziliśmy. Co do makowca masz jakiś sprawdzony przepis, bo mój Zbyszek chce go upiec, a nigdy nie piekł i boję się jak to wyjdzie, a generalnie nie chcę udawać, że mi smakuje i że nie jestem już głodna
Masę makową mamy taką gotową.
Marcia – zdrówka, żeby gardełko się wyleczyło i powiedz jak się ten sernik z rosą robi, co to w ogóle jest?
Carri – no u Zawitkowskiego wizyta 200 zł. kosztowała w 2009, teraz jak jest to nie wiem, ale rzeczywiście rzeczowy facet, a kolejki do niego ojjj długie długie i z zapisami ciężko.
Jagna – może i racja co do tego Prenalenu, ja to brałam dopóki się nie skończył i nie miałam zamiaru kupować, a może warto się w niego teraz znowu uzbroić
Ewa – no właśnie nam jeden ortopeda wmówił, że Mateuszowi obie stópki skręcają do środka i tylko chodziliśmy do niego na „leczenie”, a on kasował kasiorę, ehh i Zawitkowski powiedział, że to kompletna bzdura, żeby zawsze iść do innego specjalisty niech sprawdzi dla pewności. Swoją drogą przystojny z niego facet, hehe
Mamusia synka – ja też bazuję na kasach pierwszeństwa i na sam przód lecę z koszykiem, tylko dzisiaj byliśmy z dużym wózkiem i nie było jak się przepchać i z 15 minut postałam, a tu jakieś fale gorąca mnie złapały, więc takie zakupy to już nie dla mnie
Idę poogarniać chatę, trzeba dzisiaj choinkę ubrać tylko muszę miejsce dla niej wykombinować, póki co czeka na nas na balkonie od wczoraj.