reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Kamma a co czytasz?? Ja to tez jestem wtrakcie czytania ale ciężko mi idzie zwłaszcza teraz przede swietami :-)

Ewa86 fajnie ze się dogadujecie z mezem :-):-):-):-):-) Ale jak czasem zle idzie to tez stwierdzam ze swiat bez mężczyzn nie moglby istnieć :-) Milej niedzieli

reklama
hi girls

Wyspałam się :-) dziś zakupy w planach ale dobrze, ze są kasy pierwszeństwa bo zamierzam się przepychać ..............dzis wogole Kurczak spał do po 9tej a my z m mieliśmy ranek dla siebie :-p

Munius
kapucha z grochem to cos mniej wiecej jak bigos tylko bez mięcha, kiełbachy i pomidorów :-)

Marcia, Susi
tez robie sernik z rosą jutro ale nie w thermomixie tylko klasycznie :-)

Spływam na kawkę i włosy rozczesać bo jakies pokoltunione mam :confused:

Carri czytam "pieśń o poranku" Pauliny Simons. Ta autorka ma co drugą książkę świetną! Ale ta jest beznadziejna...nudna jakaś taka...bo 3 czesci "jezdzca miedzianego" to pochlonelam...tak samo"dziewczyne na time squere". Ale przez ta ksiazke przebrnac normalnie nie moge...

Faktyczne 1500 stron! A po świetach na pewno szybko do 2tys dobijemy :-D

Mrowkaa jak nastroj?

Ja postanowilam upiec makowca (skladniki na ciasto drozdzowe wrzuce do maszynki zeby mniej roboty bylo :-D), piernika tego co ostatnio pieklam, no i karpatke :-) a że jutro pieke to karpatka na bank nie dotrwa do świat! A co tam, niech jedzą moje lakomczuchy :-)

http://www.edziecko.pl/ciaza_i_poro...przeziebienie_w_ciazy___czym_sie_leczyc_.html

kilka porad dla chorowitych...

Ostatnia edycja:
Hej mamuski

Nie nadrobie zaleglosci.... :sorry:

Powiem wiec co u mnie. Wczoraj mialam niby luzny dzien, bo tylko warzywa na salatke pokroilam, a w nocy macica mi sie spinala. No pol godziny krojenia tylko.... przeszlo mi na szczescie. Dzisiaj upieklam tego piernika wilgotnego, teraz w piekarniku stoi makowiec, a pozniej bede robic ten sernik wiedenski. I jeszczd moja rodzina Pepiki, znaczy sie z Czech, przyjezdzaja. Siostra mamy, no i brat mamy, bedzie super! Doczekac sie nie moge.
Jutro tylko zrobie fsrsz na krokietyi zawine, opanieruje, wymieszam salatke z majonezem i smiwtana, no i posprzatam juz na czysto. No i tyle do roboty bede miala hehe

Pozdrawiam was, nie prscujcie za duzo!

Witam się niedzielnie. Mnie dalej gardło boli i jestem zamulona. Wczoraj ratowałam się cytryną, a dziś czosnkiem (proszę mnie nie odwiedzać dzisiaj:-D), ale chyba poproszę męża żeby mi ten *spam* kupił w razie co żeby było w domu.

Zdrówka równiez dla innych chorowitków!

Carri a nie ma u ciebie w pobliżu ,,pogotowia dentystycznego", bo u mnie jest taki dentysta który na tel. przyjmie nawet w nocy (za to się płaci, ale czasem nie ma wyjścia).

munius ja mielę w domu twaróg, ale jest też taki w kostce 3-krotnie mielony (producent Maluta, ale to regionalna mleczarnia wiec nie wiem czy w wawie będzie, ale poszukaj innych firm). Tylko nie kupuj tych oszukanych w wiaderku, bo taki się nie nada na ten sernik który ja podałam w linku, jest za bardzo napowietrzony. Do innych serników może być ok, ale do tego raczej nie. Poza tym ja nie lubię serników na ,,twarogu" wiaderkowym:no:.
secreto śliczne te ozdóbki i choinka też:tak:

masiosia oby ból pleców minął i nie był spowodowany tym wypadkiem. A twoi teściowie to Polacy?
susi zaraz lanie dostaniesz. Ty powinnaś leżeć a nie plan wypełniać:wściekła/y:

reklama
kamaa - dzięki, trochę lepiej - ale jeżeli chodzi o męża ostatnie spory dalej pozostają nie wyjaśnione. Mam wrażenie że nie bardzo go interesuje rozmawianie o tym,a ja widząc jego podejście poddaję się bo nie widzę sensu powtarzania po raz setny tego samego....z góry wiem że nie da to żadnego efektu.

Do góry