reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

No a ja miałam właśnie lunch świąteczny z szefem wszystkich Szefów... nie, nie z panem Bogiem :-)
Z szefem mojego szefa :) i zabrał nas do restauracji Michela Moran... tego od Master Chifa....
Dziewczyny niebo w gębie za przeproszeniem... Wszystko smakowało wyśmienici, obsługa super, a właściciel sam kręcił się po sali i doglądał gości...

Jutro wigilia w biurze... ale ta już z naszymi produktami... więc nie będzie achów i ochów :)

Ja ma się na zwolnieniu kod, że można chodzić to nie czepiają się się... No ale z tego co słyszę ZUS się strasznie uaktywnił ostatnio i potrafi się czepiać wszystkiego... No ale nie wydaje mi się, żeby w święta chodzili.. jakieś chore by to było.

reklama
No ja juz po wigili w pracy jestem bardzo fajnie było. Posmiałam sie z dziewczynami.Fajnie tak wyskoczyć.

Nikusia wiem wiem pomyliłam Cię z Koreczkiem bo ostatnio na świezo pisała ,że dostała pomoc z Mopsu.

co do Zuzu to ja słyszałam właśnie ,że jak sie wyjeźdza trza zgłosić swój aktualny pobyt. A kod B oznacza, z tego co słyszałam ,że mozna chodzic do lekarza na badania , rehabilitacje. moje koleżanki były kontrolowane w ciązy jedna nawet juz w 38 tyg. Inna miała złamana ręke i tez kontrol miała , akurat nie było jej w domu i musiała stawic sie w Zusie . Przedłozyła żaswiadczenie ,że była na rehabilitacji i dali jej spokój.
Także napewno moga kontrolować. No ale to zalezy tez od oddziału i ludzi tam pracujących.

No ja nie jestem na zwolnieniu... ale sorry... jestem zameldowana u rodziców, a mieszkam gdzie indziej... i nawet jak pójdę na zwolnienie nie zamierzam łazić po zus - ach i pisać gdzie mnie szukać... nie ma obowiązku meldunku.

megiPegi trzeba zglosic w ZuSie gdzie sie przebywa...................

siedze zamulona i ogladam Pododówkę na tlc- dzis moge bo Kurczak jeszcze z wycieczki nie wrocil a tak mi podglada i musze przełaczyc, zeby nie widział....

Mamusia moja ostatnio sama sobie włączyła i oglądała. Myślałam że zawalu dostanę jak to zobaczyłam, a ta pyta czy tak się dzieci rodzą, to ja że tak, a ta aha i przełączyła. Zero komentarza nic więcej nie powiedziała.
Lidl zaliczony 2 piżamki i 2 komplety bielizny zakupione.
Lece Was doczytać:-D

Mamusiu synka... najwyżej jak przyjdzie kontrola to się będę martwić... Bardziej obawiam się tego, że jak przyjdą i zobaczą,że się dzieckiem zajmuje to się będą czepiać...

oj niestety jak sie ma dzialalnosc to kontroluja wiec dlatego sie obawiam teraz w swieta.. bo jade do rodzicow i mnie nie bedzie.
a tak to siedze w domu jedynie jak musze isc do lekarza, apteki, sklepu to ide...

Ja też na L4, ale w urzędzie pracy. Tylko to jest na jakiejś innej zasadzie, bo muszę stawiać się na wizyty, ale nie kierują mnie do pracy. W styczniu męża wyślę i tyle, niech im zaniesie;-)

reklama
Do góry