reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis tez sobie ostanio takie czerwoniaste strzeliłam, przez 3 miechy łaziłam z pomaranczową,przebarwiona płytką, niczym sie tego umyc nie dało....lakier kosmetyczka miała jakis dziadowski i pozniej moje paznokcie wygladały jakbym 3 paczki fajek dziennie jarała.......................

reklama
A co masz na tych 2 paznokciach??? Takie dziwne:baffled:
A tak to ślicznie są zrobione. Ja raz miałam tipsy i też czerwone z białym

Ostatnia edycja:
Ja miałam na ślub brata, bo jak na złość 3-4 dni przed połamałam moje:wściekła/y: A ja zawsze od położnej dostaję opr, że do porodu bez tipsow, a to moje szpony;-)
a to te na ślub, ja zazwyczaj tak długie mam swoje
29210_11450829210_500x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

29210_11450529210_500x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ja zabiegana.. Wczoraj do 23 pracowalam bo mi sie jeszcze na wieczor dwie znajome na paznokcie wcisnely.
A o 10:30 dzisiaj mialam szczepienie z Michelle. Mieli wyslac taksowke jak zawsze pol h wczesniej a przyjechala 10:20 bez fotelika samochodowego i musialam czekac na 2... Dojechalam 10:45 do lekarza... No ale nie moja wina tylko ich.
Za to jaki przystojny "pielegniarz?" :D nie wiem jak go nazwac.. Bo zawsze najpierw pielegniarka mierzy i wazy , pozniej siostra srodowiskowa bada a lekarka robi szczepienie... A ta siostra byl facet :D
A i apropo wazenia to sie zmartwilam...
Bo 07.10 mala wazyla 10600 a dzisaj po ponad 2 miesiacach 10900 :O gdzie bylam przekonana ze ze 12kg bedzie... Pytali sie mnie czy je itd. Bo tez ich to zmartwilo. A mi lampka zaswiecila w glowie i mowie do nich...
No ale ona juz chodzi i biega! Od ponad miesiaca... I wtedy juz wszystko bylo jasne :) i sie zgadza :)
Po szczepieniu marudna caly dzien cale szczescie juz spi od godziny.

Ja siedze z farba na glowie :D a pozniej biore sie za swoje paznokcie bo mam juz 5cio tygodniowy odrost... Jutro klientki od 10 do 22... 12h! W piatek to samo i pol soboty. W niedziele popakuje reszte prezentow... Bo znow nakupowalam :D a w poniedzialek bede sprzatac troche i ubierac choinke.

Wczoraj wyczailam na h&m ze u nas te kurtki ciazowe juz po 100zl... 2 kolory i cala rozmiarowka i nikt nie kupuje... Nie rozumiem... W polsce to chwila moment wykupili! Korcilo mnie wziasc jeszcze granatowa ale za to wynalazlam inna taka jesieno wiosenna bedzie w sam raz na marzec-kwiecien na spacerki z malym no i przeceniona z 350 na 100 :D
Malemu tez ciuszkow nakupowalam i mam cala wyprawke 50-68 :) teraz juz tylko 74 kupuje jak cos.

Ale Wasze maluszki juz duze. 1500g :D ciekawe ile moj bedzie miec w styczniu na usg.

Dzisiaj brat mojego mi opowiadal troche o swojej mamie... Mojej tesciowej :D ona juz 8 dzieci rodzila... I ponoc 6 wyszlo samo jak spala na sofie :szok: niby czula dzien wczesniej ze cos sie zaczyna ale nie pojechala do szpitala... Nastepnego dnia juz tylko lekkie skurcze ... Zasnela na sofie i obudzila sie jak maly juz byl w polowie na swiecie!!!!!! Masakra!!!!

Agnis a kosmetyczka sprawdzona? Bo za bardzo zelem na skorki najechala :( moga sie szybko zapowietrzyc.

reklama
Do góry