reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Heja.... witam się po dniowej nieobecności...Produkcja nadal tu masowa :sorry2: że nie dam rady nadrobić!

Latam cały czas ze ścierką, odkurzaczem i mopem... Dom już coraz ładniej przybrany jutro tylko salon a w sobotę mogę ubierać choinkę :tak:

Młody się coraz bardziej buntuje i dziś sprzątając kuchnię musiałam zrobić godzinną przerwę, na leżanko.

Gratuluję wszystkim dobrych wiadomości z wizyt...ja mam 10 kg na plusie :szok: MASAKRA....nie wiem jak i gdzie i w ogóle o co kaman...liczę, że zrzucę karmiąc i będąc na diecie mamy karmiącej ;-)

Byłam wczoraj na Jasełkach u córki co się nawzruszałam to moje...kochany aniołeczek z tej mojej córki :-);-)

Zdrówka dla chorowitek.

Lecę na zastrzyk

reklama
Jagna, ja właśnie nie wiem co o tym myśleć. Chyba bym wolała, żeby ucho było do przetkania i po sprawie. Ten migdałek mnie trochę przeraża :/

Chusta elastyczna jest fajna, ale jakoś bardzo długo w niej nie pochodzisz, bo się będzie naciągać przy cięższym dziecku. Ja wiązałam w tkaną od początku. Mam z firmy Natibaby - bardzo fajna.

Hej dziewczynki :)

Miałam dwa dni focha na forum..... przedwczoraj miałam bezesnną noc więc w łóżeczku poczytałam was i napisałam wielka litanie hihi jak zwykle pisząc coś na wiele wiele waszych postów....i co??? wywalilo mnie i całe moje wypociny poszły się gonić.... Jednak korzystanie z formum na tel czy tablecie to porażka... czytać można owszem ale odpisywać nie polecam.... chyba że wczesniej sie swoją odpowiedź skopiuje heh :)

U mnie wszystko w miare ok. Byłam u p doktor na wizycie i okazuje się że posiew moczu wyszedl ok :) Serduszko bije jak dzwon, moja szyjka długaśna i ogólnie jest ok. Następna wizyta 7 styczeń. Acha i zapytałam o te atrakcje z bólami co miałam ostatnio, to gin powiedziała mi dokładnie to co wy.... leżeć odpoczywać i to jak najwięcej :) ewentualnie przy silniejszych bólach no-spa :) Więc dziękuje jeszcze raz dziewczyny :) Jesteście czasem takim domowym lekarzem hihi :)

Siedze teraz sama w domu bo mój m po godzinach w pracy... ehhh... nie cierpie tego acha ale jak bedzie wracał ma wziac kfc..... wiem że to cholerstwo niezdrowe ale tak mi się dzis chce czegoś takiego że aż mnie skręca. Obiecuje sobie że od jutra biorę sie za gotowanie na parze :)

Buziaki dziewczyny miłego wieczoru :) a ja zabieram sie za nadrobienie jakiś 30 stron :)

Gratulacje dobrych wieści!!!!
ewa zdrówka dla Was!
zdrówka wszystkim chorowitkom!
własnie wyszykowałam Kurczaka na wycieczke bo jutro jedziemy do przedszkola wczesniej, ubrania, leki, torebki, chusteczki nawilzane......boje się............

Gratulacje dobrych wieści!!!!
ewa zdrówka dla Was!
zdrówka wszystkim chorowitkom!
własnie wyszykowałam Kurczaka na wycieczke bo jutro jedziemy do przedszkola wczesniej, ubrania, leki, torebki, chusteczki nawilzane......boje się............
Bedzie dobrze, da rade na wycieczce. Ja na pierwszej tez martwiłam się o Celinkę ale teraz niech jeździ ile chce;-)

Jagna, ja właśnie nie wiem co o tym myśleć. Chyba bym wolała, żeby ucho było do przetkania i po sprawie. Ten migdałek mnie trochę przeraża :/

Chusta elastyczna jest fajna, ale jakoś bardzo długo w niej nie pochodzisz, bo się będzie naciągać przy cięższym dziecku. Ja wiązałam w tkaną od początku. Mam z firmy Natibaby - bardzo fajna.
Tu masz rację, ale uważajcie bo nieraz coś takiego pogarsza słuch. I później oprócz usuwania migdałków musi być drenowane ucho:-(

Agnis fotkę proszę

Prosze:)

Załączniki

• 1387389304426.jpg
    1387389304426.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 54
  • 1387389338395.jpg
    1387389338395.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry