reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
No i Nuśka ma antybiotyk.
Zatoki zawalone i furczy pod słuchawką. No nic. Grunt, żeby jej przeszło, bo słabiutka jest strasznie.

Przy okazji moje uszy pediatra zbadała i zonk - mam zapalenie, ale nie w tym uchu, które mnie boli! Niezły numer. Dała mi dwa leki podobno bezpieczne w ciąży i ma niby przejść.

Teraz czekam na wieści o Franku, bo Panowie pojechali do laryngologa i pewnie zaraz wchodzą.

Ewcia... zdrowia na Anielki i dla Ciebie... aż dziw, że wytrzymałaś tyle z tym uchem... Ja jak ostatnio miałam zapalenie ucha to myślałam, że zejdę i w nocy z tata jechałam na ostry dyżur, bo nie dawałam rady z bólu

Zmykam na Dreptaki... zobaczymy jak Tadzio zareaguje po takiej przerwie... choc dzisiaj miał atrakcje z nianią... robili bombki z masy solnej w kształcie serca... piękne im wyszły :)

Ewa zdrówka dla ciebie i Anielki.

Ja po wizycie dziś bez usg wszystko ok wyniku super serducho młodej bije ładnie tylko jakiś stan zapalny załapałam po kolorze upławów to nstwierdziła bo ja nic nie odczuwam i dała mi pimafcin czy jakoś tak dopochwowo. No i powiedziała że tak ok 4 marca do szpitala mnie przyjmie i bedziemy cesarke robić o rety to juz całkiem blisko mi się wydało. Wycałowała mnie życzyła wesołych świat i było bardzo miło jak zwykle. od poczatku ciąży przybrałam tak gdzieś z 5 czy 6 kg. Następna wizyta 15.01 i tak też usg w 32 tyg.

reklama
Joasia, fajnie! :) Faktycznie już blisko cesarka!!!

Franek jest zdrowy, zapalenia nie ma, uszy nie są zatkane. Ale ma coś takiego, co się nazywa podobno wklęsłe ucho czy jakoś tak. Czyli przerośnięty po infekcji trzeci migdałek coś tam naciska i powoduje osłabienie słuchu. Wycinać nic nie mamy póki mu to nie przeszkadza, tzn. nie powoduje częstych infekcji czy chrapania. Dostał coś na obkurczenie tego migdałka. Jak do końca stycznia objawy niedosłuchu nie miną, to się trzeba będzie znowu pokazać u lekarza...

Do góry