reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis ja sie nie bede kłucic ja po prostu nie jadę, juz sie pokluciłam 1 listopada i wygarnęłam mu ze rzygam spedzaniem swiat u niego w domu, juz od tylu lat tam jezdzimy i jeden raz chce inaczej, jak on musi to niech jedzie ja nic nie muszę ...........nic mi nie zrobi, nie moze sie w zaden sposob odegrac na mnie, bo co nie pojdzie do mojej mamy na cmentarz? to nie, niech nie idzie..........

reklama
Secreto, jeszcze nie ma na blogu, pierwszy raz to robię :)
Połączyłam dwa przepisy z MW:
Moje Wypieki | Korzenne tiramisu
i ten drugi, który jest w linku w opisie.

Tylko dodałam cukier do masy, bo nie ma w niej likieru i nie była słodka. No nie wiem jak to wyjdzie smakowo. Dam znać wieczorem.
Jajka bym sparzyła normalnie, ale w ciąży wolę w ogóle surowych nie jeść. O alkoholu nie wspominając ;)

Przyprawę mam Kamisa - moim zdaniem najlepsza :)

Ewa a jest ten przepis na blogu? Jaką przyprawę do piernika używasz? Myślałam, że może na święta zrobię to normalne .. no ale właśnie surowe jajka i amaretto.. a sparzenie jajek coś da?

Młoda mamo właśnie się dowiedziałam od koleżanki, która pracuje na Kopernika w Krakowie na na bloku, że u nich wykonują resekcje jelita grubego i dlatego bardzo polecam konsultację u prof Andrzeja Budzyńskiego.. znakomity lekarz i świetny człowiek.. jeśli chodzi o onkologa to np. Małgorzata Gąsiorek ze szpitala Rydygiera w Krakowie

dało by się załatwić jakiś namiar na nich? wiem że bratowa czeka na wyniki teraz i właśnie gdzieś na kraków jedzie w swieta bo dokładnie nie wiadomo czy na jelitach czy na odbutnicy siedzi no i na kobiecych tez coś jest:no:

Dodzwonilam sie do czeszkow i umowilam sie ze wysle recepty a oni przysla mi leki za pobraniem ..minus tego taki ze nie wiadomo kiedy je dostane bo to swita i nie wiadomo kiedy recepty dotra i potem oni wysylaja zwykla poczta.mpowiedziala ze najlepiej zebym pryjechala no ale nie bede jechac przez cala Polske po te leki.

Witajcie kochane:))
ja dzis mam kolejną nie przespana noc za sobą, mały sie wiercił i wiercil a nad ranem brzuch mnie zaczał bolec:(

Carri dokładnie może razem będziemy lezec hehe :)) jestesmy w podobnym tygodniu ciazy a na kiedy masz dokladnie termin?
Ewula gratuluje udanej wizyty ;)) tylko się oszczędzaj!
Mamusia synka oj no musisz z mezem pogadac..
Medzik to super wieści ;))
igem ojj ja tez odliczam i odzliczam do przyjscia na świat mojego skarba ;)
katrine tez kiedys robiłam na szydełku ale juz dawno zapomnialam jak to sie robi hehe:p
masiosia dobrze, ze wam sie nic nie stało!! ale no tak to jest.. przed swietami ludzie mysla niewiadomo o czym.
Marcia gratuluje 28 tyg ;)
Juszka ojj ja tez tak mam jakies czuwanie mi sie włączylo czy co ?:p
Koreczek za duzo bierzesz na siebie i sie przemeczasz.. odpoczywaj!!
mloda mama ojj to straszne.. oby znalazla dobrego lekarza Twoja bratowa.

hmm chyba wszystkim odpisałam.. jesli o kims zapomniałam to przepraszam.

Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze ;))

Witam juz nie tak z rana ale ja dzis rano wiozłam Olis do przedszkola a potem zakupki.
Mamusiu synka miałam identyczny poranek wiec nie tylko ja posyłam dziecko z "bólem brzucha" do przedszkola uff aż mi lepiej
Masiosia dobrze ,że nic Ci nie jest ale obserwuj sie teraz.
Secreto zdrówka!
Ewa 86 powodzenia u larengologa dobrych wieści i 100 latek dla męza

Ja wczoraj tez Ciut za duzo poszalałam bo nad ranem miałam skurcze ale nie jakies tam mocne nospa załatwiała sprawe, ja oczywiscie nie wyspana i chetnie bym sie połozyła lae moze jak sie przemecze tro nocke prześpię.

reklama
Do góry