reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis ja sie nie bede kłucic ja po prostu nie jadę, juz sie pokluciłam 1 listopada i wygarnęłam mu ze rzygam spedzaniem swiat u niego w domu, juz od tylu lat tam jezdzimy i jeden raz chce inaczej, jak on musi to niech jedzie ja nic nie muszę ...........nic mi nie zrobi, nie moze sie w zaden sposob odegrac na mnie, bo co nie pojdzie do mojej mamy na cmentarz? to nie, niech nie idzie..........

reklama
Secreto, jeszcze nie ma na blogu, pierwszy raz to robię :)
Połączyłam dwa przepisy z MW:
Moje Wypieki | Korzenne tiramisu
i ten drugi, który jest w linku w opisie.

Tylko dodałam cukier do masy, bo nie ma w niej likieru i nie była słodka. No nie wiem jak to wyjdzie smakowo. Dam znać wieczorem.
Jajka bym sparzyła normalnie, ale w ciąży wolę w ogóle surowych nie jeść. O alkoholu nie wspominając ;)

Przyprawę mam Kamisa - moim zdaniem najlepsza :)

Ewa a jest ten przepis na blogu? Jaką przyprawę do piernika używasz? Myślałam, że może na święta zrobię to normalne .. no ale właśnie surowe jajka i amaretto.. a sparzenie jajek coś da?

Młoda mamo właśnie się dowiedziałam od koleżanki, która pracuje na Kopernika w Krakowie na na bloku, że u nich wykonują resekcje jelita grubego i dlatego bardzo polecam konsultację u prof Andrzeja Budzyńskiego.. znakomity lekarz i świetny człowiek.. jeśli chodzi o onkologa to np. Małgorzata Gąsiorek ze szpitala Rydygiera w Krakowie

dało by się załatwić jakiś namiar na nich? wiem że bratowa czeka na wyniki teraz i właśnie gdzieś na kraków jedzie w swieta bo dokładnie nie wiadomo czy na jelitach czy na odbutnicy siedzi no i na kobiecych tez coś jest:no:

Dodzwonilam sie do czeszkow i umowilam sie ze wysle recepty a oni przysla mi leki za pobraniem ..minus tego taki ze nie wiadomo kiedy je dostane bo to swita i nie wiadomo kiedy recepty dotra i potem oni wysylaja zwykla poczta.mpowiedziala ze najlepiej zebym pryjechala no ale nie bede jechac przez cala Polske po te leki.

Witajcie kochane:))
ja dzis mam kolejną nie przespana noc za sobą, mały sie wiercił i wiercil a nad ranem brzuch mnie zaczał bolec:(

Carri dokładnie może razem będziemy lezec hehe :)) jestesmy w podobnym tygodniu ciazy a na kiedy masz dokladnie termin?
Ewula gratuluje udanej wizyty ;)) tylko się oszczędzaj!
Mamusia synka oj no musisz z mezem pogadac..
Medzik to super wieści ;))
igem ojj ja tez odliczam i odzliczam do przyjscia na świat mojego skarba ;)
katrine tez kiedys robiłam na szydełku ale juz dawno zapomnialam jak to sie robi hehe:p
masiosia dobrze, ze wam sie nic nie stało!! ale no tak to jest.. przed swietami ludzie mysla niewiadomo o czym.
Marcia gratuluje 28 tyg ;)
Juszka ojj ja tez tak mam jakies czuwanie mi sie włączylo czy co ?:p
Koreczek za duzo bierzesz na siebie i sie przemeczasz.. odpoczywaj!!
mloda mama ojj to straszne.. oby znalazla dobrego lekarza Twoja bratowa.

hmm chyba wszystkim odpisałam.. jesli o kims zapomniałam to przepraszam.

Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze ;))

Witam juz nie tak z rana ale ja dzis rano wiozłam Olis do przedszkola a potem zakupki.
Mamusiu synka miałam identyczny poranek wiec nie tylko ja posyłam dziecko z "bólem brzucha" do przedszkola uff aż mi lepiej
Masiosia dobrze ,że nic Ci nie jest ale obserwuj sie teraz.
Secreto zdrówka!
Ewa 86 powodzenia u larengologa dobrych wieści i 100 latek dla męza

Ja wczoraj tez Ciut za duzo poszalałam bo nad ranem miałam skurcze ale nie jakies tam mocne nospa załatwiała sprawe, ja oczywiscie nie wyspana i chetnie bym sie połozyła lae moze jak sie przemecze tro nocke prześpię.

reklama
Do góry