reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

gratulacje dobrych wieści na wizytach.............

ale m mnie zgrzał, dziś mi powiedział, ze nie wie czy nie jedziemy do jego matki i brata na Świeta :-( ja nie chce, chyba się rozpłaczę, jest mi źle i smutno i az się zatrzęsłam w środku jak mi to powiedział..............chyba będę musiała udawac chorą.............

reklama
mamusiu- jak to :powiedział'? chyba takie decyzje podejmuje sie wspolnie. A Wy na dodatek źle znosicie podróż to po kiego grzyba sie męczyć? Powiedz nie i koniec.:tak: Ja tak zrobiłam, bezpieczniej bede się czuła u siebie jakby cos

Cześć dziewczyny:-)
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za nastepne :-)

Ja dzisiaj tez po wizycie i bąbel waży 1312g:-D wszystko dobrze, wyniki ok, szyjka 3cm, nastepna wizyta 11 stycznia i doktorka powiedziała, ze u mnie przy cesarce wezmą mnie tydzień wcześniej czyli gdzies około 6 marca, jezeli nic sie nie będzie działo ale dokladny termin jeszcze ustalimy :-)

Medzik super wieści
Właśnie przeglądam butelki na allegro i ceny zaczynają mnie przerażać:szok: Jeden taki sam zestaw w cenie od 40zł do 120zł, to samo w niem jest:baffled:

Gratuluje wam udanych wizyt :) zła passa chyba się od nas odwraca i mam nadzieję, że będzie tak dalej :D

Mamusiu synka dokładnie wiem co czujesz :) pogadaj z mężem przecież twoje zdanie też się liczy !

Jagna ja kupiłam butelki z laktatorem i z czymś tam jeszcze za 120 zł (3 butelki 150 ml tommee tippee i dotego do kupiłam za jakieś 20 zł większą 260 ml antykolkową ... i na allegro najtaniej w sklepach ceny nawet 2 razy większe;/

Ostatnia edycja:
Mrówka, Marcia Ewula, Medzik gratuluję udanych wizyt i samych dobrych wieści.

mamusia synka no co z tym twoim M dopiero ci mówił że nie bedziecie jechac a teraz zdanie zmienia, nie możesz mu powiedzieć że nie czujesz się na silach jechać.

Marcia mam nadzieję że Pati nie będzie się długo z tą szyną męczyła.

Kainkas ja w pierwszej ciąży byłam umówiona na cc bo moja na urlop wyjeżdzała a ja nie chciałm kogoś innego i wtedy był problem z miejscami w szpitalu a tak to łużko na mnie czekało. Muszę się jej zapytać jak teraz będzie ale wydaje mi się ze pewnie będziemy się umawiać a nie czekać aż się zacznie.

reklama
Do góry