reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Dziewczyny nie przesadzajcie ze staniem w kuchni i sprzataniem na swieta :))

Mroowka super ze u ciebie po wizycie ok i ze nadal dziewczynke nosisz pod sercem

Koreczek odpocznij troszke, jeszcze jest czas na szykowanie swiateczne :))

reklama
Boże jakie u Was przygotowania--------->Koreczek szczególnie u Ciebie :szok: my sami w święta jesteśmy więc jedzenia mało przygotowujemy bo kto to zje......

Mrowka ej 8,5 kg to nie ma tragedii :-) no bez przesady.........

Kurczak ogląda bajki, m smaży kotlety z piersi a ja leżę bo okno machnęłam w salonie i padłam na pysk :-( jeszcze jedno na jutro mi zostało i będę miała z bańki :-)

Mamusia synka ja umylam dzis polowe okna w duzym pokoju , poprasowalam zaraz wlacze jeszcze jedno pranie i ograne kuchnie i reszte dnia wolnego mam
Ja jutro mam wizyte u lekarza także dowiem się co tam się u mnie się dzieje , mam nadzieje ze wszystko dobrze jest

Witam popoludniowo!

padam ze zmeczenia , caly dzien na nogach....
Pati ma szyne z gipsem na szczescie kosc nie pekla zle ze staw zruszony i bolal to Pan dr zalozyl jej szyne i troche gipsu.

ja bylam u ginki, pytalam o ruchy to powiedziala ze mam czuc min 10 w ciagu calego dnia wiec spoko za to przez to ze znowu spadl mi progesteron wypisala mi czysty progesteron w zastrzykach ktorego nie ma w Polsce i teraz musze go sciagnac z Czech i nie bardzo wiem jak mam to zrobic. Dala mi namiar na apteke w czeskim cieszynie i poki co napisalam maila do nich z zapytaniem jak to ma wygladac bo musze im wyslac recepty i dalej nie wiem jak to wyglada. Czy ktoras z was zamawiala kiedys jakies leki z takich aptek zagranicznych ?

mrowka super ze na wizycie ok mamy te same terminy jestem ciekawa ile moj Krystianek wazy trzy tyg temu bylo prawie 800 g a wizyte mam po swietach 27 wiec wtedy zonaczymy

co do pepka to u Pati tez bardzo dlugo sie trzymala ..kilka tygodni az wlasnie polozna wachnela i mowi ze smierdzi i jakos tam mu pomogla odpasc nie pamietam dokladnie jak to bylo.

U nas tez daja ubranka jakies takie sobie, chociaz mowia ze jak sie chce swoje to mozna miec swoje na oddziale......

W czwartek u Kurczaka w przedszkolu wycieczka, boje sie o rzygacza bo to 70 km w jedna stronę i jada wczesnie, wracaja dopiero o 16tej.............
Wiesz ja dawałam Celince lokomotiw przed pierwszą wycieczką, ale w sumie tak na zapas, bo ona nie wymiotuje.

Już po jasełkach. Maryja, aniołek i diabełek płakały. Reszta dzieci super. Tylko myślałam że jednej matce strzelę, usiedliśmy z koleżanką w pierwszym rzędzie a to sobie przyniosła krzesełko centralnie przed nas. Jak zwróciłyśmy uwagę to powiedziała że możemy sobie stanąć:wściekła/y: Tak więc co chwile kazalysmy jej się schylić bo nie możemy zrobić zdjęcia..

mamusia synka- dzięki za pocieszenie... a oknami się nie przejmuj za bardzo :-) nie uciekną,a poza tym ja też myłam i po tygodniu wyglądają tak jak przed myciem....
carri - kciuki za wizytę jutro!
marcia- współczuję z tym progesteronem, ja mam niedaleko do cieszyna (nawet mieszkam przy cieszyńskiej) ale Ty z tego Białegostoku to ło ho ho....oby udało się dogadać z pepikami! Kciuki za wizytę po świętach :-)

Właśnie dostałam zawału, że cały dzień wody nie ma, to postanowiłam zrobić frytki takie gotowe. Ja wrzucam frytki na olej, a tu mi ogień buchnął:wściekła/y:.Na szczęście sam się zagasił:baffled: jedyne co zdążyłam zrobić to gaz wyłączyć i wycofać się na 2 koniec kuchni.

Jagna lokomotiv nie działa, musze grubszy arsenal odpalić- aviomarin..............
Mnie jedna baba na placu zabaw w niedziele wkurpipiła, normalnie na wszystkie dzieci na polacu pokrzykiwała ytlko na swojego Igorka- diabołka nie :-( mojemu Kurczakowi tez się oberwało az go zabrałam na jedzenie w tym czasie żeby się z baba nie pokłucic......

Marcia kiedyś był kaprogest w zastrzykach-progesteron, ja w ciąży z Julem je brałam.......awogole to po co Ci to na tym etapie ciązy? na tym etapie to już lekarza mowią ze progesteron nie ma znaczenia......zrowka dla pati!

Mrowka no nie martwię się oknami, ja jestem jak perfekcyjna i zawsze mam posprzątane więc okna super brudne tez nie były ale myje tak na zapas bo na Wielkanoc z dzieckiem pod pacha może być ciężko......

reklama
Tehawanka to dobrze ,że wszystko dobrze ale musisz chyba uważać niektórzy ginekolodzy wiem ,że w takich przypadkach powtarzają jeszcze raz glukoze.

Mamusia synka aby pomogło by sie nie męczył . pępek musi być szczelnie zaklejony.

Mrówka 8,5 kg w całej ciązy to nie dużo no chyba ,że w ciagu miesiąca .

Marcia ech biedna córa aby jej sie szybko zaleczyło.

Do góry