reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

u nas były rożki szpitalne- ale takie akurat nowiutkie i ubranka uzywane ale takie w miarę. Ja to nawet wolę te szpitalne , jakbym miała brać swoje to waliza wielka by musiała być a tak to niezbędne minimum.

Joasiu - no to może sie spotkamy;-)..a jak jest cc planowane to się umawiasz na jakiś termin czy jak coś się zacznie dziać?

reklama
Mamusi synka a kleiłaś mu kiedy pępek plastrem ? Ja dużo pracowałam z dziećmi i jeździlismy na wycieczki i nie wiem jak to działa ale sprawdza sie.
Ja jak rodziła to tez ubranka szpitalne były ale był ok.
Ja niewiem jak to jest bo choc wiedziałam ,że bede miec cesarke to do szpitala jechałam juz z rozwarciem i skurczami.

Hej dziewczyny mam czas by w końcu do was napisac...... Dawno mnie tu nie było chyba z tydzień :baffled: Problemy z kompem, ogolny brak czasu by dychnac zrobilo tak wielka przerwę Mam nadzieje ze nic zlego się nie wydarzyło u Was i wszystkie się trzymacie:-)

Hej...myalam, ze dzis tyle nie naprodukujecie od rana a mam juz 10 stron.... bede sujcesywnie robic sobie przerwy w sprzataniu I odpisywac.... ja dziejuje za to, ze bylyscie bkisko w tej chorobie....serio....myslalam, ze wikutuje...dzis zyje I udaje, ze jestem zdrowa takze wzielam sie za sprzatanie.... m pojechal na narty, zawiozl Julka do szkoly a ja Go pozniej odbiore... u mnie dopiero po 9 rano.....

Ozila super ma Twoj syn przerwe w szkole heh... uwazaj, bo jeszcze bedzie chcial zostac na stale tak mu sie spodoba ;)

Co do moich egzaminow dziejuje, na szczescie juz po, ale od razu mnie rozlozylo wiec nawet o nich nie myslalam.... do polowy stycznia mam wolne.... a potem znowu jazda ;)
Dovra mam lepszy pomysl zostalo mi jescze z 2 h maks sprzatania wiec ide to zrobic a pozniej juz sie poloze I bede z Wami I na spokojnie wszystko doczytam ;)

Masiosia zdrowka zycze .....trzymaj się i nie sprzątaj za bardzo

Nieznajoma pytalas się kiedyś o szpital w Zorach a wiec W ramach dni otwartych, w każdą trzecią sobotę miesiąca o godzinie 13[SUP]00[/SUP] i 16[SUP]00[/SUP] można zwiedzić oddział, salę porodową oraz sale do porodów rodzinnych.
Porodówka MASZ TUTAJ onformacje o porodówce, sali rodzinnej , co zabrać do szpitala , walka z bolem i badania noworodka

Dziewczyny ale naprodukowałyście... nie wiem czy dam rade nadrobić...
My wróciliśmy z kilkugodzinnej wyprawy po zakupy...i ja padam normalnie...
Teraz m wymyślił sobie sprzątanie takiego schowka...niech sprząta..ja nie mam siły... a jeszcze chcialam
choinke ubrać dzisiaj..jednak sztuczną..na prawdziwą nie mamy coś nastroju...
Może odpisze później.
Trzymajcie się zdrowo.

Przepraszam, ale Was nie doczytam :sorry:
Ja dzisiaj zrobil 200 pierogow, ktore zgotowalam i sa juz w zamrazalce. Zgotowalam mak i go zmielilam trzy razy, tak samo ser mlelam ale dwa razy, ugotowalam kapuste, mocze grzyby teraz i oczywiscie posprzatalam mieszkanie. Teraz sobie troche leze, ale zaraz ide druga czesc lozka wyprac. I kasze musze zgotowac i zaparzyc na jutro.... musze magnez eziac, bo skurcz mnie w reke zlapal :szok:

Milego wieczoru, jak bede miala spokij ze wszystkim to was poczytam i odpisze wam, bo teraz to tylko tak o sobie bedzie :sorry:

reklama
ło ho ho! ile stron przybyło ;-)
Ja już po zajęciach i po wizycie. Byłam dziś u gina na NFZ- dzidziuś nadal jest dziewczynką :-) więc już chyba nic się w tej sprawie nie zmieni skoro dwóch lekarzy potwierdziło. Mała waży 1200 g, pasuje wymiarami do wieku ciąży. Ja przytyłam za to 8,5 kg....dużo ale wydawało mi się,że mieszczę się w normie, a lekarz mi na to ,że mam uważać z tą wagą :szok: cóż,trzeba będzie zacząć się bardziej hamować...

Do góry