mamatek-suszarka taka mechaniczna troche niszczy ubrania no ale fakt wygoda jest; ja zamontowalam sobie taka podwieszana do sufitu nad wanna i jestem super zadowolona bo nie placze mi sie to po pokojach tylko siup rozwiesze i do gory a schnie mega szybko bo w lazience cieplo i ciag powietrza mamy spory w wentylatorze -moze nie wyglada to mega ladnie (nigdy mi sie to zbytnio nie podobalo) ale mega fukcjonalne jest i miejsca nei zajmuje
marcia - oj strasznie przykrego wydarzenia bylas swiadkiem!ja pamietam jak widzialam zwloki mlodej dziewczyny pakowane z ulicy i zapamietam na zawsze jej rozrzucone wlosy (reszta juz przykryta workiem) i buty rozrzucone obok - chyba z 22lata miala i na pasach ja potracil autobus
kama - pisz pisz jak cie wkurzy-powkurzamy sie razem z Toba ;-)
motorhead - mi akurat ziaja nie spasowala za gesta byla i kiepsko sie wchlaniala a uzywalam duzo roznych rzeczy: oliwka w zelu penatenu i J&J, gerber, pharmaceris, bielenda, perfecta mama - wszytsko sie nada, te probki dostalam linoderm zobacze jak to wyjdzie; jak wyszla ci wysypka po oliwce to sprobuj z innej firmy
masiosia - wspolczuje mamie stania miedzy mlotem a kowadlem ehhh takie uparciuchy czasem z tych naszych rodzicow
19ania90-
kama dobrze mowi zrob sama ta glukoze bo koszt niewielki - moze ginka zapomniala a teraz jest akurat czas na to badanie
koreczek - biedna dziewczynka musiala miec bardzo silna ta alergie plus pewnie infekcje do tego - dziewczyny dobrze pisza namaluj portret ale chlopcow
nieznajmoa - chyba badanie do powtorki, a mialas cytrynke? troche lepiej z nia wchodzi no i moze umow sie ze zamieszasz sobie sama i pzrestudzone wypij bo najgorsze to chyba to ze to takie cieple
Nastka - moj w razie czego tez bedzie podobnie kombinowala z ta niania; z Karo robilismy czesto tak ze sie zdzwanialismy na tel (darmowe minuty) i wlaczalismy na glosnik w tym tel co u malej a wylaczlaismy mikrofon w tym co mielsimy i moglismy na podworku przy ognisku siedziec ze znajmoymi jak spala
ja mam drugi rzad z suwakiem wiec
kurtki nie szukam bo moja super sie nada (jeszcze od biedy na pierwzy rzadek sie zxasuwam)
jaspis - spoko porod sie przezylo to i palec wytrzymam, wcozraj i w nocy chyba najgorzej bylo
posmarowalam tribioticiem no i do tego mi sie opatrunek przykleil; do wesela dziewczynek sie zagoi ba nawet do porodu
ewa - no to ogolnie udany wystep! u mnei Karo nawet spiewala i tanczyla ale cichutko a nie tak jak sie drze w domu czy w pzredszkolu normalnie ale jestem i tak z niej bardzo dumna; wszystkie dzieci plakaly jak rodzice wychodzili a moja powiedziala nie pzryjezdzaj po mnie za szybko
i dopadla stolik ze slodyczami:-)