reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Kamaa jak już wymyślisz sposób to ja tez go poproszę...
Z teściem nie ma problemów, bo nie pojawił się na naszym ślubie (mimo zaproszenia) i od tego czasu nie mamy kontaktu. A teściowa to inna bajka.... Szkoda słów i czasu... ale na pewno skorzystam z każdego sposobu by jej nie zapraszać...

My na Wigilię jedziemy do moich rodziców, jak co roku od (pewnie już) 10 lal i spędzamy tam też wszystkie święta.

Ja wczoraj cały dzień odchorowywałam przygodę z autem...
Tyle tylko co na chwilę do sklepu wyskoczyłam, a że po drodze było Pepco to weszłam... no i wyszłam z kocykiem dla Maleństwa :laugh2:
Dzisiaj już lepiej (męczy mnie tylko katar i trochę gardło), więc pewnie będę starała się nadrobić to co wczoraj naprodukowałyście :happy:

Milej niedzieli!

reklama
Kamaa, Marcia powiem wam że nawet o nospie nie pomyślałam a to może dobra opcja... Spróbuje, no i poleze dzisiaj bo taki dziwny ten ból jeszcze nigdy takiego nie miałam... Wieczorem jak kladlam się spać to mały tak mnie kopał właśnie tak nisko pod brzuchem a teraz mam wrażenie takiego spięcia... Jak leże bez ruszania się to jest ok, ale jak tylko staram się zmienić pozycję to boli :((

A odnośnie teściów to współczuje wam przeżyć... Bo w sumie cholerrka rodzice i nasi i naszych facetów powinni wspierać a nie jeszcze wkurzac...

Marcia co do niani to ja dziś poczytam o tym :)) będę miała czas :))

DZIEŃ DOBRY W NIEDZIELĘ :-)

Co do włosków to moja mała urodziła się z pięknymi czarnymi włoskami na głowie, które zmieniły się potem w loki blond :eek: ja się pytam po kim ten blond???
W każdym razie na roczek już miała łepek w loczkach :happy:

Marcia -
My chcemy nianię ale taką zwykłą najtańszą... Pytanie kiedy tej kamerki używała będziesz??? W nocy?Ja zanim bym dojrzała z zaspanymi oczętami to wolałabym już wstać i podejść...ale może w ciągu dnia by się przydała?:tak:

SUSI - :sorry:
Sorry ale jakoś tak zerknęłam i myślę matko 170 pierogów...no pomroczność ciążowa :cool2:

MUNIUŚ -
ja ostatnio wykorzystywałam jej rady dotyczące czyszczenia octem i sodą...i powiem Wam, że jak się nie ma jakiegoś porządnego odkamieniacza to rewelacyjny sposób :tak:

AGNIS -
PIĘKNA CHOINKA...CZUĆ W POWIETRZU ŚWIĘTA...

Jeszcze Anetka, żeby nam trochę śniegu kurierem przysłała nie??? :tak::-)

Ja mam tydzień porządków przed sobą, do tego jasełka w szkole, w sobotę choinka a od poniedziałku wiadomo dopieszczanie niedociągnięć ;-)...Potem tylko świętowanie ...
MIŁEJ NIEDZIELI :-)

hej dziewczyny:-)

Agnis piękna choinka :tak: my też wczoraj ubraliśmy naszą i jest coraz bardziej świątecznie :-)

Nastka odpoczywaj, leżenie naprawdę pomaga dużo:tak:

Co do świąt i wizyt u teściów, my akurat mieszkamy jeszcze z moimi rodzicami, choć w przyszłym roku mam nadzieję, że święta spędzimy już we własnym mieszkanku:-) w tamtym roku byliśmy na wigilii tutaj, więc w tym jedziemy do teściów, 1,5 godzinki drogi i jesteśmy na miejscu.

My też chcielibyśmy nianię, ale nie wiem jak to będzie z kasą teraz, bo ostatnio same wydatki i skąd nabrać tyle tej kasy?:eek: ale może jakoś powoli to ogarniemy i na nianię też się znajdzie...

Ja dziś będę leniuchować, ponuro u nas bardzo, nie chce się nigdzie człowiekowi ruszać:-D

Miłego dnia!:-)

Jeszcze coś mi się przypomniało;-) czy możecie mi polecić jakieś kwasy omega które mogę brać? bo ja mam witaminy akurat bez tych kwasów, niby staram się często jeść ryby, ale chciałabym też sobie kupić w tabletkach. Poszłam do apteki ostatnio i pani mi powiedziała, że nie ma takich samych kwasów dla kobiet w ciąży, tylko w witaminach:sorry: a pamiętam, że któraś z Was pisała, że łyka takie tabletki:-)

Dziewczyny jestem u tesciowej. To co mnie tu spotkalo to szok. Mamcia mojego m ma duze niebieskie pudlo do ktorego dokupuje rzeczy dla naszego dziecka:) Jest Mis maskotka z fundacji Tvn, ubranka skarpetki,rzeczy do pielegnacji,itp. Ale jest mi milo.. I jak ja mam o niej nie pamietac w swieta? No przyznajcie same.. :) i do marca ma tam cos dorzucac i da to jak sie urodzi maly:)

reklama
A juz pytala czy posciel do lozeczka ma mi kupic to jej mowie ze nie trzeba,ze sama kupie. To ona to daj znac jakie wymiary to ona kupi i bedzie na zmiane:) A Kacper dostal od niej wlasnie paczke glownie z Lego na Mikolaja:)

Do góry