reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

No w sumie nie jest to tani sport - czarter kosztuje i cala otoczka też - my mieliśmy to szczęście, że kuzyn serwisował jacht, którym mogliśmy popływać tych kilka dni więc jeden koszt główny odpadł.
Czy ktoś mnie wygoni do łóżka??

reklama
Rodzinne upodobania :-D
Daj spokój, ja to spać nie mogę, w ogóle mi się nie chce :eek: Dobrze, że chociaż zgaga mi przeszła, a myślałam, że tylko po ciepłym mleku przechodzi ;-)
Ale jaja, słyszę jak mój syneczek czkawkę ma w środku! :szok: Jakie to fajne, ale i dziwne...! :szok:

Munis ja tez mam po bananach zgage....

Kurde caly czas mysle o moim sasiedzie i znow zasnac nie moge. Wzielam sie za pakowanie prezentow... Ktoras z Was pisala ze lubi?? Ja nienawidze! No chyba ze mam do zapakowania 2-3 a nie 27!!!!!!! Na szczescie juz mam to za soba... 4h mi zeszlo na to :(
Jutro po 11 przyjezdzaja dzieciaki mojego, trzeba wymyslec co na weekend robimy hmm
Wogole powiedzial mi dzisiaj ze musi zrobic tyko 3 wyjazdy do Oslo i wolne,,, czyli jak pojedzie w poniedzialek to wroci w piatek i swiety spokoj az do 27grudnia :D fajnie bedzie pobyc troche razem :)
Jeszcze trafila mi sie na wieczor dzis jakas walnieta baba na paznokcie.. Mialam wrazenie ze ona przyszla jakis wywiad ze mna zrobic! 100 pytan na minute w pewnym momencie powiedzialam jej ze musze sie skoncentrowac na pracy a ze jej pytania mnie rozpraszaja... Po tym jak zapytala czy karmie piersia bo mam takie zyly widoczne!!!!!! Nosz kurdeeee a gdzie ona mi tam zaglada i co ja to interesuje... Wredne babsko. Jeszcze na pozegnanie mowi do mnie "do zobaczenia za 3tyg"... Ojj oby nie! Mam nadzieje ze jej sie te paznokcie polamia i juz nigdy nie przyjdzie do mnie!
No sobie ponarzekalam :tak:
Dobranoc :D

Hej

Troche nie pamietam kto co pisal...

Susi,, chyba tak. No wiesz, czasem tak bywa ze role sie odwracaja... nie jestem jakas tam ogromna pedantka, czy cos, no ale tez bys sie zdenerwowala jakby twoj np poltora miediaca po remoncie w sypialni nie posprzatal pudelek i innych rzrczy i ty bys go prosila, a on tylkp ze nie bo cos. No ja musialam juz sama ten syf posprzstsc, a mama byla u sasiadki... :crazy: mam jakies 62 metry kwadratowe powierzchni, w malym mieszkaniu szybciej brud wylazi jak to juz niektore dziewczyny pisaly... a ja na swieta nie mam zamiaru sie najpierw przemeczac, a pozniej zamiast cieszyc sie bozym narodzeniem lezec i plakac przez bol plecow. Jak potrafisz liczyc, to licz na siebie, taka moja sytuacja. Mojego nie gonie do sprzstania teraz jak tak ciezko pracuje, nie mam sumienia.

Ktoras po glukozie jest, teraz czekamy na dobre wiesci-wyniki, trzymam kciuki!

Samochod do sprzedania. Moj brat zostawil mi golfa 5 do sprzedania, rok czssu sie meczymy juz, no i nie zeby po wypadku. Po prostu nie oplacalo mu sie przerejstrowywac go na szwajcarskie blachy i kupil nowy samochod. Wiadomo, ze w tym golfie sa czesci do wymiany, dlatego stoi u mechanika teraz, moze w poniedzialek go wybiore, bo kupca juz znalazlam :-)

Samochod w naprawie, ktoras miala z tym przeboje. Wiem co czujesz. Nam w Monachium padla turbina i nijak nie wrocisz na takim samochodzie, cala noc siedzielismy na stacji benzynowej i czekalismy na lawete, w legnicy xrobili samovhod, meczarnia przez 4 dni, wrocilismy 23 grudnia w nocy. Pozniej na wyspie sie popsol i jestesmy dwa tys do tylu, a juz o dziecku wiedzielismy, no ale co zrobic? Samochod sie przydaje, zwlaszcza nam teraz wrazie wu, wiec musi byc naprawiony, a wyprawke jeszcze sobie odbijesz :-)

Aneta, dobrze ze nam tutaj piszesz co przezywasz w zwiazju z tym sasiadem, pisz ile ci trzeba, szybciej to przetrawisz i bedziesz mogla spokojnie spac:-)

Moj wczoraj wrocil kolo 23, glodny. Bo chcieli pokazac "jacy to oni nie bogaci" i zrobili kanapki z wedzonym lososiem, a my jakos nie przepadamy za takim czyms, mieso tez musi byc dobrze usmazone. Oni zawsze robia sie bogaczy pod bublike, nowe meble co roku, remonty co chwile, nawet jedzenie maja takie dosc drogie, co tydzien dwa placki pieka itp a za troche komornik zajmie im dom za te dlugi. Po co takie udawanie? Zebysmy byli zazdrosni? Nie, dziekuje, nie mam czego zazdroscic, tych dlugow o nie. Jak sie nie ma tylu pieniedzy to czlowiek gorszy w niczym nie jest. Denerwuje mnie takie udawanie...

Troche ja sie wyzalilaam teraz:-D

Dziewuszki doczytalam Was... ile bylam w stanie przez csly dzien po toszku..... mexze sie strssznie.... nawet sie przesrraszylam, ze wylew dpstalam.... wykonxzona ta choroba jestem..... przepraszam, ze tak o sobie..... anetka dzielna jestes brawo dla Ciebie.... sciskam moxno... szkoda mi tefo dziadziusia.... mam nadzieje, ze wyjdzie z tego..... ja uwazam, ze starsi ludzie nie powinni byc nigdy sami, nie uwazam, ze rodziny, ktore oddaja swoich bliskich do domow starcow robia cos zlego, ale tylko wtedy to rozumiem jesli pracuja 5 dni w tyg od rana do wieczora, taki czlowiek jest jak male dzidcko..... tutaj wuekszosc rodzin tak robi tutaj, na poczatku tego nie rozumialam ale teraz tak.. chcialam wiecej napisac ale nke dam eady..... przepraszam milego dnia odezwe sie

I wiecie co mnie jeszcze mocno denerwuje?

FACEBOOK I NIEKTORE OSOBY :crazy:

Nie mowie o normalnych ludziach oczywiscie :-D

Tylko np o mojej kuzynce i jej chlopaku. Nosz kurcze, milosc na pokaz, wielka i taka silna. Co chwile tylko spam od nich leci, posty typu ojejku jak ja cie kocham, o jejku ze jejku jakie to slodkie az rzygam tecza.... lodzio miodzio takie to sweet. GDYBY NIE TY, TO DASNO BYM UMARLA, DZIEKUJE CI KOCHANIE KOVHANIENKI ZA "SPANIALY" DZIEN, TAK BARDZO CIE KOCHAM! I co chwile zdjecia daja, jak jezyki do gardla sobie wkladaja, slinia sie, dwa glonojady, pol twarzy im te usta povhlaniaja. A jak wulgsrni sa! Raz czytalam komentarze pod zdjeciem to masakra, zdanie z 20 slow, z czego 3/4 to przeklenstwa :no: szkods ze male dzieci to czytaja... odnalazlysmy sie na fb, ale u zadnej nie widzialam takiego czegos. A przeciez tez macie mezoe, chlopakow i narzeczonych, tez ich kochacie. Rozumiem mozna napisac kocham cie, dac wspolne zdjecie, ale nie do przesady :crazy: i keszcze mi sie chwali co oni tam w lozku nie wyprawiaja, jakby mnie to obchodzilo. Zero dojrzalosci jakiejkolwiek. W ogole to nawet ostatnio z nia nie pisze, tak sie zmienila okropnie. A jak juz ja napisze, to dostajw odpowiedz typu:aha, fajnie, spoko, wez cos odpisz na takie cos....

Ale sie wyzalilam haha :-D

Ratunku mam zatkana jedna dziurke w nosie blagam zwariujenwiem, ze to.smieszne ale jestem juz wykonxzona odnpon malo co spie..... jakies sposoby?????

Koreczek musisz nabrac troszke dystasu do ludzi, wiem ze czasami sie nie da albo latwo sie mowi ale kurcze nie mozna sie przejmowac takimi bzdetami jak to co Twoja kuzynka daje na fb.... to jej sprawa I o jiej to swiadczy..... jakbym chciala sie tak wszystkim przejmowac to bym zwariowala..... naprawde sa.wieksze problemy..... to, ze tak robia.... ja tez wielu ludzinjie rozumiem.... ale nie zaprzatam sobie tym glowy.... chociaz z drugiej strony fajnie by bylo miec takie ttlko zmartwienia heh.....
Sorki, ze dopiero teraz gratuluje kasy na wegiel..... nienwiem xzy dobrze zrozumialam z postow wczesniej ale pisalas ze.prosilas zeby twoj wyniosl jakies farby czy cos I sama to sprzatalas? Ja mialam tak z moim eks.... w sierpniu mielismy remont w styxzniu Julek przyszedl na swiat I w styxzniu w dzien kiedy wrocilam ze szpitala zniosl te farby do piwnicy a mieszkalismy na parterze, swiatla itp wymienial.moj tato....wszystko u nas w domu... a on mial jeszxze pretensje ale sam nic nie zrobil wiec dobra rada wymagaja wiecej od wspolokatorow bo jak Lenka przyjdIe na swiat to zostaniesz ze wszystkim sama.... nie wyreczaj ani mamy ani jego....

Masiosia, mnie to tylko drazni, nie zebym o tym myslala i w ogole, teraz na fb wchodze tylko na nasza grupe i nie zawracam sobie innymi rzeczami glowy :-D drazni, ale nie az tsk bardzo zebym sie tym przejmowala i wariowala przez to, no niech robia co chca hehe bardziej mi przykro, ze kontakt z nia siw urywa, no ale nic na sile :-)

A to nie o to chodzilo :-D moj posprzatal za soba wszystko, farby itp, zle to okreslilam i zostalo zle zrozumiane. Moja mama leniwa jesy, moj mi pomaga:-) mojej mamie ciezko bylo pokoj posprzatac po remoncie, nie zeby gruz tam byl czy cos w tym stylu, tylko te pudla i posciel i jej rzrczy tsk na kupie wszystko przejsc nie dalo rady nawet

reklama
Dzień dobry.
Nie mogłam spać dzisiaj. W związku z tym za dużo myślałam aż się rozpłakałam i wstałam o 6tej.
Mój mężulek poszedł dorobić parę groszy, więc ja chyba się wezmę za sprzątanie w szafkach w kuchni, bo generalnie to w tygodniu bo i tak się nasyfi, zresztą bałaganu nie mam:-p.

masiosia woda morska do nosa, ja mam Disnemar (fizjologiczny roztwór soli mineralnych). Mnie często budził zatkany nos i używam ten disnemar i jest lepiej, problem nie zniknął zupełnie ale jest lepiej. Kupiłam to do wyprawki, a chyba sama zużyje, więc trzeba będzie nowe kupić;-).

Do góry