reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Koreczek - cieszę się razem z Tobą !!!!
Faktycznie super wieści jak na piątek 13-ego :)
Co do szkoły - to mam nadzieję rozwiązać ten problem dzisiaj - wychowawczyni jest super więc nie powinno być problemu :)

reklama
Koreczek super wiadomość ! Ale podziwiam cie, że cała odpowiedzialność za dom spoczywa na tobie.. i ty musisz się o wszystko martwić i troszczyć.. czasami mam wrażenie, że zamieniałaś się z mamą rolami ...Ale dzielnie sobie dajesz radę !:-)

Secreto, zanim dowiedzialam sie o ciaxy wcale nie bylam lepsza, tez nie bylo fajnie, a teraz calkiem inna osoba i wszyscy mi to mowia. No ii fakt,tez jestem, tak jestem juz mamusia, dla mnie nie ma roznicy czy dziecko w brzuszku czy juz urodzone mamusia sie jiz jest:-)

Oj ulga...

A ja w ogole nie pojmuje tego po co nauczyciele przesadzaja dzieci w lawce! Przeciez nie kazde dziecko sie lubi i takie dziecko bardziej grzeczne i wrazliwe cierpi na tym najbardziej, to wyglada jak kara dla tych dzieci. Jak chca juz uspokoic tych rozrabiajaych to niech posadza ich w pierwszych ławkach, czy cos i osobno, a nie takie mieszanie robia i w glowach dzieci i w klasie w ogole:angry:
Zgadzam się to jest karanie grzecznego dziecka

Jejku jaka radosc! Wreszcie cos u mnie ruszylo, bede mials rachunki zaplacone i swieta beda i wegiel bede miala i troche dla dziecka kupie!

A zaczne od poczatku.
Jako ze mam ciezka sytacjd finansowa, poszlam do opieki spolecznej. Napisalam podanie o zapomoge. Wczesniej bylo tak, ze nic nie dostalam bo brscia za granica sa i ze nam niby pomagaja. Ale tym razem przyszls do nas fajna taka pani i powiedziala jeszcze zebysmy dopisali wegiel i co? Dzisiaj prsyszla decyzja, ze w poniedzialek za listopad i grudzien dostaniemy az 1000 zl :szok: a w srode pol tony wegla! A cieszs sie jak glupia! Wiecie nieraz tak mydlalam, ze ta pomoc to dla tych najbiedniejszych, a mi tak az zle nie bylo, ale pomyslalam o tym moim Skarbie co jest pod serduszkiem i dla swojego spokoju no skorzystalam.

Te pieniadze i wegiel to dla mnie jest przeogrom, bo nie spodziewalam sie ze tyle dostane, myslalam o 200 zl zeby bylo przynajmniej, a tu taka niespodzianka!

I to ma byc kurcze piatek 13go?! Jesli tak, to ja bym chciala tak czesciej hehe

Cieszeeeeee sie!
Super:-D:-D:-D:-D

Co do nocy to super ale mój m jedzie do pracy na 17, a najbliższego Auchana mam w Legnicy:wściekła/y::wściekła/y: Ale czy wierzchnia to nie kurtki i kombinezony:baffled::confused2:

Koreczek strasznie się cieszę :-) Kurczę buzia mi się śmieje, a mały zaczął kopać (po pęcherzu :-p)
Naprawdę dobre wieści jak na piątek 13 :tak:

reklama
koreczku nie każdy może być na spotkaniach.. cieszę się, że pieniążki na potrzeby będą..

mrowka z bobrem to mnie rozśmieszyłaś:-D super że z mróweczką małą wszystko ok!

mamusia
a zwróć uwagę czy obie mają taki lejek (rurkę) na samo dno.. są z i bez.. i zależy gdzie kupujesz.. na allegro zawsze dużo taniej.. pamiętam, że mąż za smoczek w aptece zapłacił więcej niż ja jak zamawiałam smoka z butlą..
co do dzidziusia to dużo zdrówka dla maluszka!

Do góry