reklama
Koreczek super wiadomość ! Ale podziwiam cie, że cała odpowiedzialność za dom spoczywa na tobie.. i ty musisz się o wszystko martwić i troszczyć.. czasami mam wrażenie, że zamieniałaś się z mamą rolami ...Ale dzielnie sobie dajesz radę !:-)
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Koreczku super wieści
Secreto, zanim dowiedzialam sie o ciaxy wcale nie bylam lepsza, tez nie bylo fajnie, a teraz calkiem inna osoba i wszyscy mi to mowia. No ii fakt,tez jestem, tak jestem juz mamusia, dla mnie nie ma roznicy czy dziecko w brzuszku czy juz urodzone mamusia sie jiz jest:-)
Oj ulga...
Oj ulga...
Zgadzam się to jest karanie grzecznego dzieckaA ja w ogole nie pojmuje tego po co nauczyciele przesadzaja dzieci w lawce! Przeciez nie kazde dziecko sie lubi i takie dziecko bardziej grzeczne i wrazliwe cierpi na tym najbardziej, to wyglada jak kara dla tych dzieci. Jak chca juz uspokoic tych rozrabiajaych to niech posadza ich w pierwszych ławkach, czy cos i osobno, a nie takie mieszanie robia i w glowach dzieci i w klasie w ogole
SuperJejku jaka radosc! Wreszcie cos u mnie ruszylo, bede mials rachunki zaplacone i swieta beda i wegiel bede miala i troche dla dziecka kupie!
A zaczne od poczatku.
Jako ze mam ciezka sytacjd finansowa, poszlam do opieki spolecznej. Napisalam podanie o zapomoge. Wczesniej bylo tak, ze nic nie dostalam bo brscia za granica sa i ze nam niby pomagaja. Ale tym razem przyszls do nas fajna taka pani i powiedziala jeszcze zebysmy dopisali wegiel i co? Dzisiaj prsyszla decyzja, ze w poniedzialek za listopad i grudzien dostaniemy az 1000 zl a w srode pol tony wegla! A cieszs sie jak glupia! Wiecie nieraz tak mydlalam, ze ta pomoc to dla tych najbiedniejszych, a mi tak az zle nie bylo, ale pomyslalam o tym moim Skarbie co jest pod serduszkiem i dla swojego spokoju no skorzystalam.
Te pieniadze i wegiel to dla mnie jest przeogrom, bo nie spodziewalam sie ze tyle dostane, myslalam o 200 zl zeby bylo przynajmniej, a tu taka niespodzianka!
I to ma byc kurcze piatek 13go?! Jesli tak, to ja bym chciala tak czesciej hehe
Cieszeeeeee sie!
Co do nocy to super ale mój m jedzie do pracy na 17, a najbliższego Auchana mam w Legnicy Ale czy wierzchnia to nie kurtki i kombinezony
Juszka1988
Fanka BB :)
Koreczek cieszę się bardzo z tych Twoich dobrych wieści! Oby już wszystko się układało po Twojej myśli!:-)
reklama
mlodamama21
Fanka BB :)
koreczku nie każdy może być na spotkaniach.. cieszę się, że pieniążki na potrzeby będą..
mrowka z bobrem to mnie rozśmieszyłaś super że z mróweczką małą wszystko ok!
mamusia a zwróć uwagę czy obie mają taki lejek (rurkę) na samo dno.. są z i bez.. i zależy gdzie kupujesz.. na allegro zawsze dużo taniej.. pamiętam, że mąż za smoczek w aptece zapłacił więcej niż ja jak zamawiałam smoka z butlą..
co do dzidziusia to dużo zdrówka dla maluszka!
mrowka z bobrem to mnie rozśmieszyłaś super że z mróweczką małą wszystko ok!
mamusia a zwróć uwagę czy obie mają taki lejek (rurkę) na samo dno.. są z i bez.. i zależy gdzie kupujesz.. na allegro zawsze dużo taniej.. pamiętam, że mąż za smoczek w aptece zapłacił więcej niż ja jak zamawiałam smoka z butlą..
co do dzidziusia to dużo zdrówka dla maluszka!
Podziel się: